Aksesor objektivi

Canon Adaptor i zmadhimit të fuqishëm Power Zoom Adapter PZ-E2 / PZ-E2B

Specifikimet

Specifikimet

 • Kapje ergonomike

  Përdorim praktik kur fiksohet tek objektivi

 • Butona të gjerësisë/opsionit telefoto

  Për zmadhim pa probleme

 • Rrotull e zmadhimit të shpejtë

  Për kontroll mbi performancën e zmadhimit

 • Ushqyes USB opsional

  Për shkrepje për periudha të gjata/zmadhim më të shpejtë

 • Konektor në distancë me 20 kunja1

  Për kontrollorë të pajtueshëm të zmadhimit/fokusimit

Specifikimet në detaje

General

 • Mekanizëm lëvizjeje
  Motor DC dhe mekanizëm i reduktimit me ingranazh
 • Funksion zmadhimi
  Butona të gjerësisë (W) dhe të opsionit telefoto (T)
  (ose caktoni butona të personalizueshëm te kamera, me kamerat e përputhshme)

  Përdorim në distancë (nëpërmjet Camera Connect / EOS Utility / Browser Remote / protokollit XC me kamerat e përputhshme)
 • Shpejtësia e zmadhimit
  (1) Modalitet me shpejtësi të lartë (1,5 sekonda deri në 90 sekonda)*
  (2) Modalitet normal (3 sekonda deri në 90 sekonda)*

  *Shpejtësia e zmadhimit mund të zgjidhet nga rrotulla e rregullimit të shpejtësisë së zmadhimit
 • Çelës i modalitetit të zmadhimit
  Zmadhim servo [SERVO]
  Zmadhim manual [MANU]
 • Mënyra e montimit
  Montim/çmontim me anë të vidave me kokë (×3)
 • Ndërfaqe të jashtme
  Ndërfaqe USB-C (komunikim/energji e jashtme PD)
  Ndërfaqe me 20 kunja (vetëm adaptor i zmadhimit të fuqishëm Power Zoom Adapter PZ-E2B, për kontrollorët e pajtueshëm të zmadhimit/fokusimit dhe servo-dorezën e zmadhimit ZSG-C10 Canon)
 • Energjia
  Furnizim me energji nga kamera nëpërmjet objektivit*
  Furnizim me energji nga terminali dixhital (terminali USB-C)*

  *Kamerat që përdorin bateri me energji të ulët mund të kenë nevojë për energji të jashtme PD për të aktivizuar modalitetin e shpejtësisë së lartë (për zmadhimin) dhe për të mundësuar shkrepjen për periudha të gjata
 • Qëndrueshmëria ndaj pluhurit/lagështirës
  Po, por nuk ndalon plotësisht depërtimin e pluhurit dhe lagështirës
 • Madhësia (gjerësia x lartësia x thellësia)
  Afro 105 x 81 x 60 mm
 • Pesha
  PZ-E2: afërsisht 155 g (vetëm adaptori)
  PZ-E2B: afërsisht 165 g (vetëm adaptori)
 • Aksesorët
  Mbështetësja e gishtit të madh
  Kasë e butë
  Adaptor USB PD-E1 (opsional)
  Servo-dorezë zmadhimi ZSG-C10 (opsionale)1
  Kontrollor zmadhimi ZSD-300D/380D (opsional)1
  Kontrollor fokusimi FPD-400D (opsional)1
 • Objektiv i përputhshëm
  Canon RF 24-105mm F2.8L IS USM Z

1. Vetëm adaptor i zmadhimit të fuqishëm Power Zoom Adapter PZ-E2B