SOFTUERI

PRISMAlytics Accounting

Një mjet i thjeshtë dhe i sigurt me bazë reje kompjuterike që ofron të dhëna printimi thuajse në kohë reale për faturim të shpejtë. Ruajini fitimet e biznesit tuaj me të dhënat e regjistruara për punë, klient ose repart për monitorim të saktë të rendimentit dhe faturim të kostove.
Shkarkoni broshurën
Canon Camera

ETIKETIM I ARTIKUJVE

Të dhëna të besueshme për ndarje të kostove

Menaxhojini kostot në mënyrë të sigurt dhe efikase nga zemra e pajisjeve tuaja të drejtuara nga PRISMAsync.

Përfitimet kryesore

Mësoni më shumë rreth produktit

Regjistrimi i të dhënave të kostove është thelbësore për fitimet në punët me printim, sidomos për menaxherët operativë që punojnë në shumë pika dhe pajisje të ndryshme. Pavarësisht sa e madhe apo e vogël është puna, PRISMAlytics Accounting grumbullon të dhëna të detajuara produktiviteti që të mund të analizoni përdorimin, të ndani me shpejtësi kostot sipas mbajtësve të buxheteve dhe klientët e faturimit. Mundësoni tarifim të shpejtë dhe të saktë të kostove në aktivitetin tuaj me anë të këtij mjeti kontabiliteti me bazë reje kompjuterike.

Regjistrim i saktë i të dhënave

Faturojeni me lehtësi përdorimin nga përdoruesit individualë, departamentet, grupet apo klientët. PRISMAlytics Accounting integrohet në funksionet e produksionit të printimeve tuaja, duke ofruar gjurmim të besueshëm të të dhënave dhe regjistrim nga pajisjen e produksionit të drejtuara nga PRISMAsync.

Përdorimi intuitiv

Nuk ka nevojë për trajnim të mëtejshëm apo mbështetje informatike. Filloni thjesht duke aktivizuar abonimin tuaj në PRISMA Home dhe duke filluar aksesin e sigurt të informacionit kontabël me bazë reje kompjuterike kurdo që ju nevojitet.

Njohuri të detajuara

Merrni të gjitha të dhënat që ju duhen të printimeve, fotokopjimeve dhe skanimeve për ndarje më të shpejtë të kostove të përdorimit dhe të pjesëve të konsumit. Përmbledhje të gjeneruara automatikisht të llogarive sipas përdoruesve individualë, reparteve dhe klientëve, me raporte të kombinuara nëpër pajisje të ndryshme.

PRISMAlytics Accounting_story-module

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Zbuloni katalogun e plotë të zbatimeve të cikleve të punës me bazë PRISMA dhe të mjeteve të menaxhimit të printimit.