Objektiva për DSLR

Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Një lente kompakte e serisë L me zmadhim dhe me hapje të diafragmës f/4, si dhe me Stabilizuesin e imazhit, e shkëlqyer për udhëtime dhe përdorim të përditshëm.

Përfitimet

 • Sfera e zmadhimit të gjithanshëm për një shumëllojshmëri subjektesh

 • Modaliteti makro për zmadhimin deri në 0,7 herë

 • Stabilizuesi i Imazhit deri në katër ndalesa

 • Dy elementë asferikë dhe dy elementë të lentës UD

 • AF ultrasonik i shpejtë

 • E mbrojtur kundër pluhrit dhe lagështirës

 • Hapje me nëntë thika për buqetë të lëmuar

Veçoritë e detajuara

 • Sferë e gjithanshme e zmadhimit

  Trajtoni një shumëllojshmëri subjektesh, nga peisazhet tek portreti tek dokumentari. EF 24-70mm f/4L IS USM është një lentë ideale standarde për Canon tuaj DSLR me kuadër të plotë, duke paraqitur këndin e gjërë, gjatësitë vatrore standarte dhe telefoto dhe një hapje maksimale konstante f/4 që nuk ndryshon ndërsa lentja përdoret për zmadhim.

 • Modaliteti makro

  Një pozicionin i ndarë makro në unazën e zmadhimit lejon fokusimin nga afër deri në vetëm 0,38m në secilin pozicion të zmadhimit dhe një nivel maksimal të riprodhimit prej 0,7 herë të madhësisë reale.

 • Teknologjia e Stablilizuesit të Imazhit

  Rregjistroni duke mbajtur në dorë në kushte me dritë të paktë duke përdorur shpejtësitë e shkrehësit që janë deri në katër ndalesa më të ngadalta sesa rekomandohet zakonisht. Teknologjia e Stabilizimit të Imazhit (IS) zbulon automatikisht kur një fotograf është duke bërë një panoramë për të ndjekur objektet në lëvizje dhe e kalon stabilizimin në këtë drejtim. IS Hibrid zbulon si lëvizjet e këndit, ashtu edhe ato të ndryshimit kur është në modalitetin makro.

 • Dizajn optik me rendiment të lartë

  Rregjistron imazhe me cilësi të jashtëzakonshme gjatë gjithë sferës së zmadhimit. Dy lloje të elementëve asferikë të lentes përdoren në kombinim me elementët e përhapjes mjaft të ulët (UD) për të eleminuar në mënyrë të efektshme gabimet optike. Veshjet super spectra minimizojnë shkëlqimin dhe maksimizojnë kontrastin.

 • Fokusimi automatik i përparuar

  Gëzojuni fokusimit automatik të shpejtë, pothuajse të qetë falë një motori ultrasonik AF të llojit unazë. Qëndroni në kontroll me kapërcimin me fokusimin me dorë gjatë gjithë kohës.

 • Të ndërtuar për të qënë të fortë

  Vazhdoni të rregjistroni edhe në kushtet kërkuese Lentja është e mbrojtur kundër pluhrit dhe lagështisë dhe përdorimi i veshjeve me fluoride siguron se elementet e lentës janë të thjeshta për t'u pastruar.

 • Paraqitja e rafinuar

  Një diafragmë e hapjes rrethore me nëntë thika ndihmon të krijojë buqeta të lëmuara, jashtë fokusit, duke lejuar që subjektet tuaj pranë të dallohen me qartësi.

Related Accessories

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi EW-83M

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-77II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 77mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 77mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 77mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1219

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë