Sponsorship at Canon Hero

Sponsorizimi në Canon

Aktivitetet tona të sponsorizimeve dhe partneriteteve në rajonin EMEA përfshijnë një mori aktivitetesh sociale, kulturore dhe sportive që mbështesin objektivat tona për Përgjegjësinë sociale të korporatës dhe biznesit. Nëpërmjet këtyre aktiviteteve, ne përpiqemi të kontribuojmë me ekspertizën tonë në imazhe dhe portofolin e gjerë të produkteve për të sjellë një ndryshim në shoqëri.

Aplikoni për sponsorizim


Expo 2020 Dubai
"Canon" është operatori zyrtar i printimit dhe i imazherisë së "Expo 2020 Dubai". Kjo platformë ofron një shans emocionues për ne që të paraqesim teknologjitë, produktet dhe shërbimet tona novatore përgjatë festimeve gjashtëmujore që do të zhvillohen nga 1 tetori 2021 deri më 31 mars 2022.
Dubai Expo 2020
Visa pour l’image
Canon ka mbështetur Visa pour l’image, një nga festivalet kryesore në botë për fotogazetarinë, për 29 vitet e fundit. Ne ofrojmë kurse trajnimi javore për studentët e gazetarisë nëpër Evropë, për t'i trajnuar ata të tregojnë historitë e tyre që mbulojnë çdo gjë, nga konflikti dhe natyra e deri te njerëzit dhe mjedisi.
Visa L’image
Fondacioni i "Canon" në Evropë
Fondacioni mbështet filozofinë kiosei - "të jetuarit dhe të të punuarit së bashku për të mirën e përbashkët" - të korporatës sonë.
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Aplikoni për sponsorizim

Kur marrim në konsideratë propozimet e shumta për sponsorizime që merr Canon Europe, ne përdorim kriteret e mëposhtme për të na ndihmuar të vendosim nëse do ta miratojmë një partneritet:

  • Ne nuk sponsorizojmë individë apo ekipe. Kjo përfshin blogerët, vlogerët dhe çdo projekt udhëtimi ku një individ kërkon një produkt falas në këmbim të promovimit
  • Vizitoni sajtin e profesionistëve të Canon për më shumë informacione për programin e Ambasadorëve të Canon
  • Ngjarja ose aktiviteti duhet të jetë një projekt mbarevropian. Për aktivitetet lokale, kontaktoni me zyrën përkatëse të Canon
  • Ngjarja ose aktiviteti nuk mund të ketë asnjë lidhje fetare, politike apo lidhje me ndonjë konflikt të çdo lloji
  • Çdo ngjarje ose aktivitet që marrim në konsideratë duhet të mbështesë objektivat tanë të qëndrueshmërisë


Nëse ngjarja ose aktiviteti juaj i plotëson kriteret e renditura më sipër dhe dëshironi që propozimi juaj të merret në konsideratë për sponsorizim, plotësoni formularin më poshtë. Kini parasysh se pjesa më e madhe e strategjisë sonë të sponsorizimit realizohet nga partneritetet tona të vazhdueshme dhe se buxhetet për mundësi shtesë janë shumë të kufizuara. Na vjen keq që, për shkak të numrit shumë të madh të kërkesave që marrim, ne nuk mund t'u përgjigjemi gjithmonë personalisht të gjitha kërkesave. Nëse propozimi juaj do të ketë sukses, ju do të kontaktoheni brenda 60 ditësh nga marrja e aplikimit tuaj.

Për të aplikuar për një sponsorizim, plotësoni formularin dhe një nga ekipi ynë do t'ju kontaktojë