Kompanitë e Canon Group me qendër në Evropë

Nga kompanitë e softuerëve e deri te zgjidhjet e rrjetit për videot, teknologjitë e printimit dhe të fotografisë, ne kemi ekspertizën dhe aftësinë për të vazhduar të jemi një lider global në teknologjitë e imazheve. Zbuloni më shumë këtu për kompanitë e Canon Group me qendër në Evropë.

Arcules

Arcules

Një ofertë për videot në renë kompjuterike me IoT si shërbim për bizneset. Me ndërthurjen e IoT dhe të dhënave të video, kjo rikoncepton industrinë e monitorimit me video duke përdorur zhvillimet më të fundit në teknologjitë e resë kompjuterike dhe inteligjencës artificiale.

Axis Communications

Axis

Kompania kryesore në treg për videot në rrjet. Një novatore e vazhdueshme në monitorimin me video, duke rritur sigurinë për miliona njerëz në të gjithë botën dhe duke ndihmuar për të përmbushur nevojat në rritje për një botë më inteligjente dhe më të sigurt.

BriefCam

Briefcam

Kompania kryesore e kësaj industrie për zgjidhjet Video Synopsis® për kërkimet dhe rishikimet e shpejta të videove, sinjalizimet në kohë reale dhe njohurive sasiore për videot.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Më parë Toshiba Medical Systems, Canon Medical Systems zhvillon dhe prodhon sisteme diagnostikuese imazherie që përfshijnë sistemet e tomografisë së kompjuterizuar CT, MRI, me ultratinguj, me rreze iks si dhe sisteme klinike laboratorike.

Cognitas

Cognitas

Një kompani e Canon me qendër në Gjermani, Cognitas ofron zgjidhje të personalizuara për të gjithë procesin e dokumentacionit dhe harton manuale udhëzimi, libra me udhëzime, sisteme të ndihmës në linjë, përshkrime për softuerët dhe katalogë.

DocsPro

DocsPro

Pjesë e Canon Netherlands, DocsPro është e specializuar në regjistrimin e dokumenteve, menaxhimin e dokumenteve dhe përpunimin inteligjent të dokumenteve.

Iris

I.R.I.S.

Një kompani lider në botë për teknologjitë e njohjes optike të karaktereve (OCR) dhe skanimit portativ, I.R.I.S. ndërton produkte dhe softuerë që i ndihmojnë njerëzit të rritin produktivitetin e tyre ndërkohë që skanojnë dhe konvertojnë dokumente.

milestone

Milestone

Një kompani kryesore në botë për softuerët e menaxhimit të videove në IP me platformë të hapur (VMS), e përkushtuar për ofrimin e softuerëve të platformës së videove me cilësi të lartë për biznesin, si dhe për integrimin në zgjidhjet e videove të partnerëve të harduerëve dhe softuerëve, për qëllime sigurie dhe më tej.

Nokavision

Nokavision

Pjesë e Canon Netherlands, Nokavision Software B.V. është një kompani kryesore e zgjidhjeve për menaxhimin e komunikimeve për klientët dhe transformimin dixhital.

NTware

NT-Ware

Një kompani e teknologjisë së nivelit të lartë e specializuar në krijimin, zhvillimin dhe mbështetjen e softuerëve të menaxhimit të printimit dhe skanimit, ndër më të njohurit, UniFlow.

Therefore

Therefore

Një ofrues i softuerëve për menaxhimin e informacioneve për bizneset e të gjitha madhësive në çdo industri dhe departament.