Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM Specifikimet

GJATËSI FOKALE E BARASVLEFSHME ME FILM 35MM

Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

65° - 6° 50’, 46° - 4° 35’, 75° - 8° 15’

Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

23 / 16

Jo. i teheve të diafragmës

8 (lloji rrethor)

Hapja minimale

f/22-38 (f/22-40 për kamerat që paraqesin rritje me 1/3 ndalesa)

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0,7 m deri në pafundësi (në të gjitha gjatësitë vatrore të zmadhimit)

Zmadhimi maksimal (x)

0,06 (I gjërë); 0,3 (Telefoto)

STABILIZATOR IMAZHI

Aktualizuesi AF

Unazë USM

Diametri i filtrit (mm)

77

Maks. diametër x gjatësi (mm)

92 x 184

Pesha (g)

1,670

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

I pajtueshëm

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

I përdorshëm vetëm në modalitetin Telefoto

Kapak për lenten

E-77U / E-77II

Kapaku i lentes

ET-83G

KASË E FORTË

Kasë e butë

LZ1324

G.F.HOLDER IV (HOOD IV*)

Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

Jo e pajtueshme