Canon EF 35mm f/1.4L II USM

EF 35mm f/1.4L II USM

Një klasike vërtet moderne: një lente standarde me kënd të gjerë e adhuruar nga fotografët e reportazheve për perspektivën e saj natyrale, aftësinë e saj në kushtet e ndriçimit të dobët dhe performancën e jashtëzakonshme optike.

Përfitimet

  • Një pamje me kënd të gjerë me një perspektivë natyrale
  • Performancë e mrekullueshme në ndriçim të dobët dhe kontrolli i thellësisë së fushës
  • Vendos standarde të reja në cilësinë e imazhit
  • Fokusohet me shpejtësi dhe me qetësi
  • Vazhdoni të regjistroni edhe në kushte të vështira

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Ofron një pamje me kënd të gjerë me një perspektivë natyrale


Një gjatësi fokale 35 mm klasike, me një kënd pak të gjerë, e adhuruar nga fotografët e dokumentarëve për aftësinë e saj për regjistrimin e subjektit në ambientin e tij pa shformime të perspektivës.

Rendiment i mrekullueshëm në ndriçim të ulët


Një hapje e madhe e diafragmës me maksimumi f/1.4 lejon më shumë dritë me dy ndalesa se sa një lente me zmadhim f/2.8, duke e bërë një lente ideale për fotografinë me kamerën në duar në kushtet e ndriçimit të dobët.
Regjistrimi me hapje të gjera të diafragmës lejon që fotografët të kufizojnë thellësinë e fushës. Krijimi i efekteve të tilla me fokusim të cekët është një mënyrë për ta dalluar subjektin nga sfondi, dhe kjo është veçanërisht efektive kur ndërthuret me fushën e pamjes me kënd të gjerë të lentes.
Hapja me nëntë fletë e lentes i interpreton në mënyrë të natyrshme dhe të zbutur zonat që nuk janë në fokus.

Vendos standarde të reja në cilësinë e imazhit


Optika refraktive e spektrit blu, e prodhuar nga një material optik organik të zhvilluar nga Canon, rregullon ngjyrat periferike duke korrigjuar shmangiet kromatike në një shkallë të tillë që nuk ka qenë e mundur më parë.
Optika UD (Përhapje ultra e ulët) dhe dy elementet josferike të lentes sigurojnë një mprehtësi të pabesueshme në të gjithë kuadrin - edhe kur lentja përdoret në hapjen e gjerë.
Veshja e strukturës me gjatësi vale më të ulët përmirëson kontrastin dhe siguron mbrojtje nga flakërimet dhe hijet kur regjistroni në dritë.

Fokusohet me shpejtësi dhe me qetësi, duke ju lejuar të regjistroni të papriturat


Fokusimi automatik USM i tipit unazë siguron një fokus të saktë me shpejtësi dhe pothuajse në heshtje, duke ju lejuar të punoni pa sjellë shqetësime për skenën tuaj.
Fokusimi plotësisht manual lejon rregullimet e fokusit pa e ndryshuar modalitetin e fokusit ose pa e hequr syrin nga kamera.

Vazhdoni të regjistroni edhe në kushte të vështira


Cilësia e prodhimit të serisë legjendare L nga Canon frymëzon vetëbesimin dhe rrit fortësinë e saj. Izolimi kundër kushteve të motit e mbron nga pluhuri dhe lagështia, ndërsa një veshje fluori mbron elementin e përparmë dhe të pasmë të lentes nga papastërtitë, dhe e bën më të lehtë pastrimin e saj.

Optika refraktive e spektrit blu


Canon ka zhvilluar një optikë refraktive të spektrit blu (BR) për të rregulluar ngjyrat periferike në lentet me diametër të madh. Ky material optik organik i personalizuar është më efektiv për korrigjimin e ekstremeve të tilla se sa teknologjitë e tjera, si me fluor, përhapja ultra e ulët (UD) ose xhami Super UD. Ekstremet e ngjyrave shkaktohen nga shmangiet kromatike - një fenomen ku drita e ngjyrave të ndryshme fokusohet në pika të ndryshme. Përdorimi i materialit optik BR në lenten EF 35mm f/1.4L II USM e minimizon këtë efekt. Më pas elementet e tjera në lente mund të optimizohen për të siguruar një mprehtësi, një kontrast të shkëlqyer dhe rezistencën ndaj flakërimeve.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 35mm f/1.4L II USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Related Products

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.