Objektiva për DSLR

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Gamë zmadhimi 70-200mm e gjithanshme

 • Stabilizuesi i imazhit me 3,5 ndalesa

 • Fokusimi automatik USM

 • Gama e hapjes së diafragmës f/2.8-32

 • Fokusi më i afërt 1,2 m

 • E mbrojtur ndaj pluhurit dhe lagështisë

 • Diafragma me 9 fletë

 • Pesha: 1480 g, Diametri x gjatësi: 88,8x199mm

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  -
 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)
  -
 • Numri i fletëve të diafragmës
  8
 • Apertura minimale
  32
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  1.2
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,21 (në 200mm)
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  3,52
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  USM me unazë3

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-77II
 • Kapaku i Lentes
  ET-87
 • Kasa/çanta e objektivit
  LZ1326
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak lente E për pluhurat
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  0.28 - 0.06
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  0.36 - 0.14
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  I pajtueshëm
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

 • Gjatësia vatrore
  98-280
 • Zmadhimi maksimal
  0,30
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Hapja maksimale e diafragmës
  4-45
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po4
 • Diametri i filtrit (mm)
  77
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)5
  88,8 x 199
 • Pesha (g)
  1480
 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Fokusimi manual me kohë të plotë
 4. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.
 5. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur