EF 70-200mm f/4L IS II USM Hero

Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM

Një lente portative me zmadhim telefoto që siguron një rendiment profesional, me stabilizimin e imazhit IS me 5 ndalesa dhe fokusimin e shpejtë të motorit USM

Rendiment profesional dhe portative

Ideale për ata që janë në lëvizje: kjo lente me zmadhim telefoto është shumë kompakte, por përsëri ofron një cilësi të imazheve që do t'ju lërë pa frymë.

Shikoni specifikimet e plota

EF 70-200mm f/4L IS II USM FSL with hood

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Gamë zmadhimi 70-200mm e gjithanshme

Stabilizuesi i imazhit me 5 ndalesa

Fokusimi automatik USM

Gama e hapjes së diafragmës f/4-32

Fokusi më i afërt 1 m

E mbrojtur ndaj pluhurit dhe lagështisë

Diafragma me 9 fletë

Pesha: 780g, Diametri x gjatësi: 80x176mm

Shikoni specifikimet e plota

EF 70-200mm f/4L IS II USM side
whats-in-the-box

Çfarë ka në kuti

Lentja EF 70-200mm f/4L IS II USM

Kapaku i lentes ET-78B

Çanta e butë LP1224

Aksesorët

Produktet e lidhura