Objektiva për DSLR

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

E preferuar nga ata që kërkojnë të mbajnë një lente të vetme në terren, kjo lente siguron një cilësi mahnitëse të imazheve me stabilizimin e përparuar të imazhit.

Një lente e shkëlqyer për

 • Peizazhi

  Fotografoni pamje të gjera nga panoramat kodrinore dhe detare e deri te pikat turistike të qyteteve dhe peizazhet urbane.

 • Portreti

  E përsosur për të kapur shprehjet në fytyra, ideale për dasma, organizime dhe festa.

 • Udhëtime

  Fotografia e udhëtimeve nuk është vetëm për udhëtarët, vendet turistike dhe pushimet e paplanifikuara janë të gjitha kujtime të çmuara.

Canon Camera

Për imazhe me cilësi të lartë që lënë përshtypje

Elementet e specializuara të lentes ju ndihmojnë të shijoni një cilësi të lartë të imazhit në të gjithë diapazonin e zmadhimit, duke minimizuar shformimet e dukshme. Veshja e përparuar e integruar Air Sphere ju ndihmon për t'u mbrojtur nga flakërimet dhe hijet kur regjistroni në ambiente me dritë natyrale të paparashikuar.

Zgjeroni gamën e zmadhimit me aperturën maksimale konstante

Ndërroni me shpejtësi mes gjatësive fokale me kënd të gjerë, standarde dhe të shkurtra telefoto, ndërkohë që ruani një hapjes maksimale të difragmës f/4.
Canon Camera

Ruani mprehtësinë edhe në ndriçim të dobët

Stabilizuesi i imazhit eliminon efektet e mjegullimit të dridhjeve të kamerës, kështu që mund të regjistroni deri me 4 ndalesa më ngadalë se zakonisht.

Jini të gjithanshëm me videot

Lentja EF 24-105mm f/4L IS II USM është po aq e dobishme për video sa edhe për fotografi, me gjatësi fokale në një paketë kompakte, të cilat janë ideale për një larmi subjektesh. Autofokusi i avancuar bën të mundur kalimet e bukura, me pamje profesionale, thuajse të heshtura dhe ndjekje të vazhdueshme të fokusit me mbishkeljen manuale në kohë të plotë.

Canon Camera

Kur bëhet e vështirë, vazhdo të shkrepësh

EF 24-105mm f/4L IS II USM përfshin dizajnin e ri të jashtëm të lenteve të serisë L. Ndërtimi i fortë është bërë për t'i rezistuar ashpërsisë të përdorimit profesional me më shumë rezistencë ndaj goditjeve dhe dridhjeve.

A duhet ta ndërroj?

Lentja EF 24-105mm f/4L IS II USM zëvendësoi EF 24-105mm f/4L IS USM dhe pritet të bëhet lentja standarde për shumë fotografë profesionistë dhe entuziastë.
Canon Camera

Sistemi optik

EF 24-105mm f/4L IS II USM ka një dizajn optik të rimodeluar në krahasim me paraardhëset e saj, për përmirësimin e rezolucionit dhe qartësinë në çdo skaj, në të gjithë diapazonin e zmadhimit.

Përmirësim i stabilizimit të imazhit

Një njësi me një dizajn të ri e Stabilizuesit të imazhit jep efektin ekuivalent të një shpejtësie obturatori me 4 ndalesa më të shpejtë në krahasim me EF 24-105mm f/4L IS USM me 2,5 ndalesa.

Canon Camera

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Aksesorët

 • Çanta e lentes Canon LP1219

  Një çantë kompakte për lenten

 • Kapaku i dritës Canon EW 83M

  E mbron lenten nga drita e papërshtatshme

 • Kapaku Canon E 77II

  E mbron lenten tuaj nga pluhurat

Produktet përkatëse