Objektiva për DSLR

Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Një lente f/4 e kategorisë profesionale me një zgjatues të integruar 1,4x për një elasticitet dhe një gamë fokale të madhe për sportet dhe faunën.

Përfitimet

 • Lentë zmadhimi profesionale 200-400mm f/4

 • Zgjatues 1,4x i integruar

 • Stabilizuesi i Imazhit deri në katër ndalesa

 • Ndërtim me përzierje magnezi, i izoluar ndaj kushteve atmosferike

 • Fokusim automatik USM i shpejtë me Power Focus për Filmat EOS

 • Kontrolle fokusimi instinktive për më shumë lehtësi gjatë mbajtjes

Veçoritë e detajuara

 • Performancë super-telefoto që zgjerohet më tej

  Një zmadhim i shkallës profesionale 200-400mm me një aperturë të qendrueshme maksimale prej f/4. Një zgjatues i integruar rrit gjatësinë e fokusimit me një faktor prej 1,4x deri në 280-560mm.

 • Rrit në maksimum mprehtësinë në çfarëdo kushtesh.

  Teknologjia e Stabilizimit të Imazhit (IS) mundëson përdorimin e shpejtësive të grilës deri në katër ndalesa më të gjata se normalja pa tundje të kamerës. Janë të disponueshme tre metoda IS, duke siguruar performancë të efektshme ndërkohë që panoramoni dhe stabilizoni menjëherë vetëm gjatë momentit të ekspozimit.

 • Ndërtim i fortë, i lehtë

  Përdorimi i përzierjes prej magnezi i shton forcë dhe qendrueshmëri, por jo peshë. Lentja është e mbrojtur kundër pluhrit dhe lagështisë dhe përdorimi i veshjeve me fluoride siguron se elementet e lentës janë të thjeshta për t'u pastruar.

 • Fokusim i shpejtë, inteligjent

  Gëzojuni fokusimit automatik të shpejtë, pothuajse të qetë falë një motori ultrasonik AF të llojit unazë. Mbani kontroll të plotë me shkeljen manuale të fokusit me kohë të plotë, dhe ndalesat e fokusit dhe kontrollet e paravendosura të fokusit në tytën e lentes. Power Focus është gjithashtu i disponueshëm për Filmat EOS.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje ET-120 (WII)

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-145C

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm (WII)

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit xhelatinë me futje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me xhelatinë të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Rrip i Gjerë i Lentes B

  Një rrip i gjerë qafe i rehatshëm për lentet super telefoto.
 • Aksesor objektivi

  Camera Rain Cover ERC-E4L

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Masë e madhe.
 • Objektivat telefoto

  Pajisur me gjatësi më të mëdha fokale, ju mundësojnë t’i afroheni më shumë subjektit pa u dashur ta trazoni skenën.
  Mësoni më shumë