jaime de diego using ef 400mm f2.8l is iii usm
Blank-Rect Image

Canon EF 400mm f/2.8L IS III USM

Një lente super-telefoto me hapje të shpejtë të diafragmës që siguron një rendiment profesional - ideale për fotografinë e sporteve, lajmeve dhe jetës së egër

Lentja më e lehtë në botë 400mm f/2.8*

Dizajni optik i kësaj lenteje super-telefoto nuk siguron vetëm një cilësi të mrekullueshme të imazhit, ai zvogëlon po ashtu peshën, duke e bërë këtë lenten më portative 400mm f/2.8 që ka ekzistuar.*

Shikoni specifikimet e plota

EF 400mm f/2.8L IS III USM FRT

Përdorimet ideale.

Cilësi profesionale e imazhit

Siguroni një qartësi dhe kontrast të jashtëzakonshëm në të gjithë kuadrin. E shkëlqyer për fotografët e sporteve, jetës së egër dhe lajmeve që kërkojnë rendimentin më të mirë të mundshëm.

EF 400mm F2.8l IS III USM female athlete sample

Regjistroni me kamerën në duar

Lentja EF 400mm f/2.8L IS III USM është lentja 400mm f/2.8 më e lehtë në botë* dhe përfshin një Stabilizues të përparuar të imazhit me pesë ndalesa**, duke e bërë realitet regjistrimin me kamerën në duar.

jaime de diego using EF 400mm F2.8l IS III USM
EF 400mm F2.8l IS III USM female athlete hurdles sample

Fokusoni me shpejtësi dhe saktësi

Subjektet e arrijnë fokusin e duhur me një shpejtë dhe saktësi të jashtëzakonshme, edhe në kushtet e ndriçimit të dobët. Objektet në lëvizje të shpejtë janë të qarta.

Regjistroni me kontrollet inteligjente

Kontrollet në majë të gishtave ju lejojnë të nisni/bllokoni fokusin automatik AF ose të riktheni një distancë fokusimi të programuar paraprakisht. Të gjitha këto pa e hequr kamerën nga syri.

EF 400mm F2.8l IS III USM controls

E ndërtuar për të udhëtuar

Si një lente e serisë L, lentja EF 400mm f/2.8L IS III USM është krijuar sipas standardeve me kërkesa të larta. Ajo është e izoluar ndaj pluhurave dhe lagështisë dhe mund të përballojë sfidat e përdorimit profesional.

EF 400mm F2.8l IS III USM travel

Specifikimet

400 mm

Gjatësia vatrore

f/2.8

Hapja maksimale e diafragmës

5 ndalesa

Stabilizuesi i imazhit**

Me 9 fletë

Diafragma

Kyçja/aktivizimi i fokusit

Kontrollet

Lentja më e lehtë në botë 400mm f/2,8*

2840 g

Shikoni specifikimet e plota

EF 400mm F2.8l IS III USM Side

Çmime

EF 400mm F2.8l IS III USM angle

Çfarë ka në kuti

EF 400mm f/2.8L IS III

Kapaku i dritës ET-155(W III)

Kapak lenteje E-180E

Kapaku i pluhurave i lentes E

Rripi i gjerë i lentes B

Mbajtësi i pasmë i filtrit

Çanta e butë e lentes LS-400

Paketa e manualit të përdoruesit

Produktet e lidhura

* Ndër lentet për kamera me lente të ndryshueshme. Që nga muaji shtator 2018, bazuar në kërkimet e Canon