Canon EF 400mm f/5.6L USM

EF 400mm f/5.6L USM

Lenta super-telefoto EF 400mm f/5,6L USM sjell performancë të jashtëzakonshme optike dhe fokusim automatik të shpejtë nga një ndërtim portabël, i lehtë. Një kombinimi i njohur për fotografët e botës të egër.

Përfitimet

  • Konstruksion dhe optikë L-series
  • Gjatësi e madhe fokale përmasë kompakte
  • Një element lenteje UD dhe një super UD
  • Fokusim automatik USM i shpejtë, i qetë
  • Veshjet Super Spectra
  • Përmasa e filtrit 77 mm
  • Built in lens hood

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon EF 400mm f/5.6L USM

Super-telefoto kompakt me peshë të lehtë


Kjo lentë e performancës të lartë u projektua me lehtësinë e lëvizshmërisë dhe trajtimit në mendje. EF 400mm f/5,6L USM është e pajisur me një element UD (ultra dispersive) dhe një element super-UD, karakteristikat e të cilëve janë të ngjashme me fluoritin. Ky kombinim rezulton në figura të mprehta nga cepi në cep. Lenta ka gjithashtu një mbulim të integruar dhe një trekëmbësh të çmontueshëm.

Cilësia e serisë L


Seria L eshte sfera profesionale kryesore e lentave Canon, duke perfaqesuar më të mirën në optikat EF të krijuara me saktesi. Lentat e serisë L kombinojnë rendiment të shkëlqyer me trajtimin superlativ dhe janë të qëndrueshme ndaj pluhurit dhe lagështirës.

Fokusimi ultrasonik


Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

Veshja Super Spectra


Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 400mm f/5.6L USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.