EOS-1D X Mark II

Optimalja sapo u përmirësua edhe më – ju njoftojmë zhvillimin e "EOS-1D X Mark III".

Kapni momentin.

Çdo. Secilin. Moment.

eos_1d_x_mark_ii_snowboard

Rezolucion, ndjeshmëri dhe tolerancë

Në zemër të EOS-1D X Mark II ndodhet një sensor CMOS i zhvilluar nga Canon i cili shënon gjeneratën e re të cilësisë profesionale të imazhit në linjën EOS. Me performancën e lartë të grumbullimit të dritës dhe aftësisë për ta kthyer këtë dritë në sinjal dixhital, ky sensor siguron një performancë ndjeshmërie të lartë duke pakësuar zhurmën në shpejtësi ISO të lartë dhe të ulët gjithashtu, së bashku me tolerancën e lartë për të mbledhur detajet në vende të errëta.

Zbuloni më shumë

EOS 1D X Mark II

Fotografi kaq e mprehtë saqë është e rrezikshme

Një zonë fokusimi e zgjeruar me 61 pika AF që mund të zgjidhen individualisht, përfshirë pika 41 pika AF me tip të ndërthurur dhe 5 me tip të ndërthur të dyfishtë, garanton më shumë fleksibilitet në kuadrimin e subjekteve tuaja. Edhe në f/8, të 61 pikat janë në dispozicionin tuaj, përfshirë edhe 21 sensorët e tipit të kryqëzuar. E kombinuar me AI Servo AF III+ dhe sistemin e përmirësuar sistemin e Gjurmimit dhe Njohjes Inteligjente EOS, EOS-1D X Mark II ofron autofokus shumë të mprehtë dhe të saktë.

Mësoni më shumë

maximise.jpg

Maksimizo kohën e shkrepjes. Minimizo çdo gjë tjetër.

Lidhja SuperSpeed USB 3.0 dhe Gigabit përmes Ethernet ose adaptorit WFT-E8 WiFi ju sjell fleksibilitet mahnitës në punë në çfarëdo vendi ndërsa GPS i integruar mund të përditësojë automatikisht orën sa herë që ndryshoni zonën orare duke u lidhur me një rrjet global satelitësh GPS. Funksioni ‘pri dhe ndrysho përmasën’ ju lejon të dërgoni ta dërgoni kuadron ashtu siç e doni të shihet, pa nevojën për kompjuter.

Mësoni më shumë


EOS-1D X Mark II përballë EOS-1D X
Diçka e vjetër, shumë të reja.

EOS-1D X Mark II

EOS-1D X

Trupi i kamerës
Pikselët efektivë
Përpunues imazhi
Dual "DIGIC 6+"
"DIGIC 5+" i dyfishtë
Pikat e fokusit automatik (AF) në f/8
61 pika / 21 të tipit të kryqëzuar (të gjitha mund të zgjidhen individualisht)
1 pikë e tipit të kryqëzuar
Sensori i matjes
Ndjeshmëria ISO
Automatike 100 - 51200 E zgjerueshme në Lo: 50, H3: 409600
Automatike 100 - 51200 E zgjerueshme në Lo: 50, H2: 204800
Continuous Shooting
Maks. afro 14 kuadro/sek me AF të plotë / AE maks. afro 16 kuadro/sek në modalitetin e Pamjes së drejtpërdrejtë
Maks. afro 12 kuadro/sek me AF të plotë / AE maks. afro 14 kuadro/sek në modalitetin e Pamjes së drejtpërdrejtë
GPS
Filma EOS
Film High Frame Rate
Full HD deri në 100/120p
Jo i disponueshëm
Fokusi automatik (AF) në video
Dual Pixel CMOS AF me panelin me prekje LCD
AF me zbulimin e kontrastit (Pa Servo AF)

Product Awards

EOS 1D X Mark II

Lente dhe aksesorë

Lentet legjendare të serisë L dhe shoqëruese të tjera të EOS-1D X Mark II.


Eksploroni

Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

Mbështetja për produktin

Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

EOS 1D X Mark II

Rrjeti profesional i Canon

Ekspert dhe në thellësi: zbuloni çdo gjë që duhet të dini rreth botës të Canon EOS.

03

Regjistroni produktin tuaj

Regjistrojeni produktin dhe sigurohuni që produktet e "Canon" t'i mbani gjithnjë të përditësuara e me mbështetje.