Canon EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II USM

Një lente me performancë të lartë me kënd të gjerë, apertura e shpejt f1.4 e EF 24mm f/1.4L II USM dhe kombinimi i UD elementeve të lentes asferike jep cilësi imazhi profesionale, të shkëlqyer.

EF 24mm f1.4L II USM

Përfitimet

  • Gjatësi vatrore e gjerë 24 mm
  • Aperturë e shpejtë f/1.4
  • Elemente lentesh asferike dhe UD
  • Veshje strukture nën gjatësinë e valës
  • Motor fokusi USM me fokusimim manual me kohë të plotë
  • Mekanizëm fokusi i brendshëm pluskues
  • Vula moti dhe pluhuri
  • Cilësi e fortë ndërtimi

Veçoritë e detajuara

Hidhini një vështrim më të detajuar Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Lente kryesore me aperturë të shpejtë


EF 24mm f/1,4L II USM ka një aperturë maksimale të madhe prej f/1,4, duke ofruar shansin që të kapë fotografi në dritë të dobët të shkëlqyera, si dhe një aperturë rrethore dhe thellësi fushe e ngushtë jep turbullim kënaqës sfondi. Një gjatë si vatrore prej 24 mm është ideale për fotografinë me kënd të gjerë: duke i bërë lentet të përshtatura mirë për nevojat e foto-gazetarëve, fotografëve të peizazheve dhe atyre që u pëlqen të bëjnë fotografi nga një pamje më e gjerë.

Elemente asferike dhe UD


Cilësia e imazhit është përmirësuar shumë me EF 24mm f/1,4L II USM në sajë të shtimit të dy lenteve asferike me precizion të lartë për të korrigjuar gërryerjen duke përfshirë përkuljen e fushës dhe shtrembërimin. Gërryerja kromatike e zakonshme te fotografimi me kënd të gjerë gjithashtu rregullohet duke përfshirë dy lente UD, duke siguruar cilësim optimale imazhi dhe detaje qosh më qosh.

Veshje e lentes me strukturë nën gjatësinë e valës


E projektuar për përdorim në fotografinë dixhitale, veshja e elementit të lentes e patentuar nga Canon ndihmon në minimizimin e hijezimit dhe flakërimit të shkaktuara nga reflektimet e brendshme. Duke eleminuar shkakun, veshja redukton reflektimet dhe ndihmon për të dhënë imazhe të pastra gjallëruese.

Motor fokusi USM


Motori Ultra Sonik (USM) i EF 24mm f/1.4L II USM siguron fokusim automatik shumë të shpejtë me mbivendosje manuale me kohë të plotë. Sistemi i fokusit të brendshëm pluskues gjithashtu ndihmon në mirëmbajtjen e cilësisë së lartë të imazhit në të gjithë diapazonin vatror.

Cilësi e fortë ndërtimi


Lentet e Canon janë ndërtuar për të duruar përdorimin e rregullt në ambientet e testimit. Vulat e motit dhe të pluhurit sigurojnë mbrojtje shtesë dhe një kapak lenteje dhe xhep gjithashtu janë të përfshira në paketë.

Optikë pa plumb


Vetëm xhami pa grafit i këndshëm për mjedisin është përdorur për të gjithë ndërtimin e EF 24mm f/1.4 II USM.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 24mm f/1.4L II USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Galeri model

Shikoni Galerinë

Related Products

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.