Specifikimet - EOS-1D X Mark II

Specifikime produkti

0%
  EOS-1D X Mark II
  EOS-1D X Mark II

  SENSORI I FIGURËS

  Lloji
  35.9 x 23.9 mm CMOS
  Pikselët Efektive
  Approx. 20.2 megapiksel
  Piksel Gjithsej
  Approx. 21.5 megapiksel
  Raporti i Pamjes
  3:2
  Filtri me Kalimin e Ulët
  I integruar/I fiksuar
  Pastrimi i Sensorit
  Sistemi i Pastrimit të Integruar të EOS
  Lloji i Filtrit të Ngjyrës
  Ngjyra Parësore

  PËRPUNUES IMAZHI

  Lloji
  Dual "DIGIC 6+"

  LENTË

  Vendosja e Lentës
  EF (duke përjashtuar lentet EF-S / EF-M)
  Gjatësia Vatrore
  I barasvlefshëm me 1,0x gjatësia vatrore e lentës

  FOKUSIMI

  Lloji
  Sistem i zbulimit të fazë-diferencës imazh-formuese TTL-sekondare me sensor AF të dedikuar
  Sistemi AF/ Pikët
  61 Pika / maks i 41 pikave AF tip i ndërthurur përfshirë 5 të tipit të ndërthurur të dyfishtë në f/2.8
  dhe 61 pika / 21 pika AF tip i ndërthurur në f/2.8 (11)
  Numri i pikëve të llojit të kryqëzuar do të ndryshojë në varësi të lentës.
  Sfera e Funksionimit AF
  EV -3 - 18 (në 23°C & ISO100)
  Zgjedhja e Pikës AF
  Madhësia (Normale, E vogël)
  Modalitetet AF
  Një Fotografi
  AI Servo AF (AI Servo AF III+)
  Zgjedhja e Pikës AF
  Zgjedhje automatike: Të gjitha 61 pika AF (bazuar në konfigurimin EOS iTR AF)
  Zgjedhja manuale: një pikë AF (mund të zgjidhen pikat 61, 15, 9 ose mund të zgjidhen vetëm pikat e tipit të kryqëzuar)
  Zgjedhje manuale: Pikë e vetme Spot AF
  Zgjedhja manuale: Zgjerimi i pikës AF 4 pikë (lart, poshtë, mjaftas, djathtas)
  Zgjedhja manuale: Zgjerimi i pikës AF 8 pikat rrethuese
  Zgjedhje manuale: Zonë AF (të gjitha pikat AF të ndara në 9 zona fokusimi)
  Zgjedhje manuale: Zonë e madhe AF (të gjitha pikat AF të ndara në 3 zona fokusimi)
  Pikët AF mund të zgjidhen veçmas për pozimin vertikal dhe horizontal
  Shfaqja e Pikës së Zgjedhur AF
  Mbivendosur në pamor dhe treguar në ekranin e kontrollit të shpejtë
  Bllokimi AF
  I bllokuar kur botuni i obturatorit shtypet në gjysmë ose kur AF ON (Aktiv) shtypet në modalitetin AF shkrepje njëshe
  Rrezja e Dritës Ndihmëse AF
  E emetuar nga një shpejtësi e dedikuar opsionale
  Fokusim Manual
  E përzgjedhur te lenta
  Mikroregullimi AF
  Manual: Rregullim +/- 20 hapa (konfigurim i gjerë dhe tele për lente zmadhimi)
  Përshtat të gjitha lentat me të njëjtën sasi
  Përshtat deri në 40 lente individualisht
  Përshtatjet mbahen mend për lentën sipas numrit të serisë

  KONTROLLI I EKSPOZIMIT

  Modalitetet e matjes
  Approx. Sensor 360,000-piksel RGB+IR metering, 216-zone metering. Sistem i analizës inteligjente të subjektit EOS
  (1) Matje vlerësuese (e lidhur me të gjitha pikat AF)
  (2) Matja e pjesshme (përafër. 6,2% e gjetësit të figurës në qendër)
  (3) Matje pikash:
  Matje pikash qendre (afërsisht 1,5% e gjetësit të figurës në qendër)
  Matja e vendit e lidhur me pikën AF
  Matje multi-spot
  (4) Matja mesatare e qendrës së peshuar
  Gama e matjes të ndriçimit
  EV 0 - 20 (at 23°C, ISO100, me matës vlerësues)
  Bllokimi AE
  Auto: Në metodën One-Shot me matës vlerësues, kyçi AE hyn në efekt kur arrihet fokusi
  Manual: Me butonin e kyçit AE në metodat P, Av, Tv dhe M
  Kompensimi i Ekspozimit
  +/-5 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2 (mund të kombinohet me AEB).
  AEB
  +/-3 EV në ndarje ndalesash 1/3 ose 1/2
  Shkrepje anti-dridhje
  Po Dridhje të zbuluara në frekuencën 100 Hz ose 120 Hz. Shpejtësia maksimale e shkrepjes të vazhdueshme mund të bjerë
  Ndjeshmëria ISO (8)
  Auto 100-51200 (në ndarje ndalesash 1/3-stop ose ndalesa të plota)
  ISO mund të rritet në L:50, H1: 102400, H2: 204800, H3: 409600

  SHKREHËSI

  Lloji
  Shkrehësi vatror i rrafshët i kontrolluar elektronikisht
  Shpejtësia
  30-1/8000 sek (në rritje me ndalesa 1/2 ose 1/3), Llampa (sfera gjithsej e shpejtësisë së shkrehësit. Sfera e disponueshme ndryshon nga modaliteti i fotografimit)
  Lirimi i Shkrehësit
  Lëshues elektromagnetik me prekje të butë

  BALANCIMI I NGJYRAVE

  Lloji
  Balancimi automatik i ngjyrave me sensorin e imazhit
  Cilësimet
  AWB (Prioritet ambienti/Prioritet bardhësie), Dritë dielli, Hije, Me re, Dritë tungsten, E bardhë, Dritë fluoreshente, Blic, Personalizuar, Konfigurim i temperaturës të ngjyrës
  Kompensimi i balancimit të ngjyrave:
  1. I kaltër/Portokall +/-9
  2. E purpurtë/ Jeshile +/-9.
  Balancimi i Ngjyrave i Personalizuar
  Po, 5 cilësim mund të rregjistrohet
  Kllapat WB
  '+/-3 nivele në rritje të vetme të nivelit
  3, 2, 5 ose 7 imazhe në parantezë për lëshim të shkrehësit.
  Blue e Përzgjedhshme/pranë Portokallisë ose pranë të Purpurtës/Jeshiles.

  TREGUESI I KUADRIT

  Lloji
  Prizmi penta
  Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Approx. 100%
  Zmadhimi
  Approx. .76x(4)
  Pika e syrit
  Approx. 20 mm (nga qendra e lentes së syzes)
  Korrigjim i Dioptrisë
  -3 në +1 m-1 (dioptre)
  Ekrani i Fokusimit
  I shkëmbyeshëm. Ekran standard fokusimi Ec-C6 i dhënë. Mund të ndryshohet me Ec-A, B ose L
  Pasqyrë
  Gjysmë pasqyrë me kthim të shpejtë
  Informacioni i Treguesit të Kuadrit
  Informacione AF: Pika AF teke/spot, Kuadro AF, Status AF, Indikator fokusi, Metodë AF, Zgjedhje e pikës AF, Regjistrim i pikës AF
  Informacione ekspozimi: Shpejtësi shkrehësi, vlerë aperture, shpejtësi ISO (tregohet gjithmonë), kyç AE, nivel/kompensim ekspozimi, matje blici, rreth matës spoti, paralajmërim ekspozimi, AEB, metodë matjeje, metodë shkrepjeje
  Informacioni i blicit: Blici gati, sinkronizimi me shpejtësi të lartë, kyçja FE, kompensimi i ekspozimit të blicit, drita e zvogëlimit të syrit të kuq.
  Informacion Imazhi: Informacion Kartele, maksimum flakje (ekran 2 shifror), prioritet i theksimit të tonit (D+).
  Informacione kompozimi: Rrjetë, Nivel elektronik
  Informacione të tjera: Kontroll baterie, Simbol paralajmërimi, Zbulim flakërimi, modaliteti i makinës, balanca e bardhësisë, treguesi JPEG/RAW
  Thellësia e Shikimit Paraprak të Fushës
  Po, butonin e Thellësisë së Shikimit Paraprak të Fushës.
  Mbyllësi i Okularit
  E Integruar

  MONITORI LCD

  Lloji
  8.11cm (3.2) Clear View LCD II, rreth 1620K pika
  Mbulimi
  Approx. 100%
  Këndi i Shikimit (Horizontalisht/Vertikalisht)
  Rreth 170° vertikalisht dhe horizontalisht
  Veshja
  Anti-reflektim dhe anti-ndotje Xham i përforcuar i inkorporuar
  Rregullim i Ndriçimit
  Manuale: E rregullueshme te një nga 7 nivelet
  Punime me ekran me prekje
  Metodë kapacitive Gjatë shkrepjes me Live View dhe filmimeve për Zgjedhjen e Pikave AF / Ndryshimin dhe për Pamjen e Zmadhuar. Ekani me prekje mund të çaktivizohet
  Opsionet e Shfaqjes
  (1) Ekrani i Kontrolleve të Shpejtë
  (2) Cilësimet e Kamerës
  (3) Nivel elektronik me aks të dyfishtë
  (4) Ekrani i kontrollit të shpejtë të përshtatur

  BLICI

  Modalitetet
  Blic Automatik E-TTL II, Matje Manuale
  Sinkronizimi X
  1/250 sek
  Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  +/- 3EV në ndarje 1/3 me Speedlites seria EX
  Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  Por, me Blicin e Jashtëm të pajtueshëm
  Bllokimi i Ekspozimit të Blicit
  Po
  Bllokimi i Ekspozimit të Blicit
  Po
  Sinkronizimi i Perdes së Dytë
  Po
  Fundi i Këmbëzës / PC
  Po/ Po
  Pajtueshmëria e Blicit të Jashtëm
  E-TTL II me seritë EX Speedlites, ndihmë me valë me shumë blice
  Kontrolli i Blicit të Jashtëm
  përmes ekraniit të menusë së kameras

  FOTOGRAFIMI

  Modalitetet
  Program AE, Prioritet i shkrehësit AE, Prioritet i aperturës AE, Manual (Fotografi dhe Filma), Llambë, Personalizuar (x3)
  Stilet e Fotografisë
  Auto, Standard, Portret, Peizazh, Detaje të imëta, Neutral, Besnik, Monokrom, Përcaktuar nga përdoruesi (x3)
  Hapësira e Ngjyrës
  sRGB dhe Adobe RGB
  Përpunimi i imazhit
  Përparësia e Theksimit të Tonit
  Përmirësuesi Automatik i Dritës (4 cilësime)
  Zvogëlimi i zhurmave të ekspozimit nga larg
  Zvogëlimi i zhurmës së shpejtësisë së lartë ISO (4 cilësime)
  Korrigjim optik i lentes (Nuk është i mundur me M-RAW dhe S-RAW):
  - Korrigjim periferik i ndriçimit
  - Korrigjim i devijimit kromatik
  - Korrigjim i shtrembërimit (gjatë ose pas shkrepjes të fotografive)
  - Korrigjim i defraksionit (gjatë ose pas shkrepjes të fotografive)
  - Optimizues dixhital i lentes (pas shkrepjes të fotografive)
  Ndryshim përmase në M1, M2 ose S (imazheve të marra nga filmat 4K dhe imazhet e shkrepura në cilësinë S nuk mund t’u ndryshohet përmasa)
  Prerje: Imazhet JPEG mund të priten (Raporti i aspektit rregullohet - 3:2 ose 2:3)
  - 41 madhësi prerjeje që mund të zgjidhen, nga 13% deri në 95% (diagonal)
  - Kalim midis orientimit të prerjes vertikale dhe horizontale
  - Kuadroja e prerjes mund të lëvizet duke përdorur ekranin me prekje
  Përpunimi i imazhit RAW - vetëm gjatë Rishikimit të imazhit
  Ekspozime të shumta
  Modalitetet e shtypjes
  Tek, Vazhdimisht i lartë, Vazhdimisht i ulët, Tek i heshtur, Vazhdimisht i lartë i heshtur, Vazhdimisht i ulët i heshtur, Kohëmatës për veten (2s+telekomandë, 10s+telekomandë)
  Continuous Shooting
  Maks. Approx. 14fps. me gjurmim të plotë AF / AE, shpejtësia ruhet deri për një numër të pakufizuar imazhesh JPEG ose 170 imazhe RAW, me kartën CFast 2.0™ (1) (2) (10)
  Maks. 16fps në metodën Live View me pasqyrë të kyçur dhe ekspozimin dhe AF të kyçur në kuadron e parë

  MODALITETI SHIKIMI I DREJTPËRDREJTE

  Lloji
  Treguesi elektronik i kuadrit me sensorin e imazhit
  Mbulimi
  Approx. 100% (horizontalisht dhe vertikalisht)
  Niveli i Kuadrove
  29.97 fps
  FOKUSIMI
  Fokusimi Manual (Zmadhon imazhin 5x ose 10x në të gjitha pikat në ekran)
  Autofokus: Dual Pixel CMOS AF (Zbulim i fytyrës dhe Gjurmim AF, FlexiZone - Tek), i disponueshëm me të gjitha lentet EF
  Matja
  Matje vlerësuese në kohë reale me sensor imazhi (315 zona)
  Matje e pjesshme (rreth 6.5% e ekranit Live View)
  Matje në pikë (rreth 2.8% e ekranit Live View)
  Matja e qendrës mesatare të përafërt
  Kohëmatësi i matjes aktive mund të ndryshohet
  Opsionet e Shfaqjes
  3 nivele të disponueshme përmes butoni: Pa informacione, Informacione bazë të shkrepjes, Histogram
  Statusi i ekspozimit të shumëfishtë i disponueshëm gjithashtu në metodën Multiple Exposure

  TIPI I SKEDËS - FOTOGRAFI

  Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG: 10 mundësi kompresimi
  RAW: RAW, M-RAW, S-RAW (14bit, RAW edicioni i 2të origjinal i Canon)
  Përputhet me Exif 2.30 dhe rregullin Design për Camera File system 2.0
  Përputhet me Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1
  Rregjistrimi në të njëjtën kohë RAW+JPEG
  Por, çdo kombinim i RAW + JPEG i mundshëm, formatë të veçantë për karta të veçantë janë të mundshëm
  Madhësia e Imazhit
  JPEG: (L) 5472x3648, (M1) 4368x2912, (M2) 3648x2432, (S) 2736x1824
  RAW: (RAW) 5472x3648, (M-RAW) 4104x2736, (S-RAW) 2736x1824
  Dosjet
  Dosjet e reja mund të krijohen dhe zgjidhen me dorë
  Rregjistrimi në të njëjtën kohë RAW+JPEG
  Por, çdo kombinim i RAW + JPEG i mundshëm, formatë të veçantë për karta të veçantë janë të mundshëm
  Numërimi i Skedarëve
  (1) Numëri i Njëpasnjëshëm
  (2) Rivendosja Automatike
  (3) Rivendosja Manuale

  Film EOS

  Lloji i Filmit
  Video MOV: 4K - Motion JPEG (vetëm regjistrim i brendshëm), Full HD - MPEG4 AVC / H.264 i ndryshueshëm (mesatar) bit rate, Audio: Linear PCM
  MP4 Video: Full HD - MPEG4 AVC/H.264, Audio: AAC
  Madhësia e Filmit
  4K (17:9) - 4096 x 2160
  Full HD (16:9) - 1920 x 1080
  Niveli i Kuadrove
  119.9p/59.94p/29.97p/24.00p/23.98p (me NTSC)
  100.0p/50.00p/25.00p/24.00p (me PAL)
  119.9p/100.0p në cilësi Full HD vetëm film High Frame Rate
  Colour Sampling (Regjistrim i brendshëm)
  4K - YCbCr4:2:2 (8 bit)
  Full HD - YCbCr4:2:0 (8 bit)
  Gjatësia e Filmit
  Kohëzgjatja maks. 29min 59sek (përjashtuar filmat High Frame Rate). Nuk ka limit skedash 4GB me kartë exFAT CF ose CFast
  Film High Frame Rate
  Video MOV: Full HD - 1920 x 1080 në 100fps ose 119.9fps
  Regjistruar si film me shpejtësi 1/4 me lëvizje të ngadaltë
  Regjistrim maksimal i skenës të vetme deri në 7min e 29sek.
  Madhësia e Filmit
  4K (17:9) - 4096 x 2160
  Full HD (16:9) - 1920 x 1080
  4K Frame Grab
  JPEG 8.8 megapiksel JPEG të kapura nga film 4K të mundshme
  Bitrate / Mbps
  MOV:
  4K (59.94p/50.00p): Rreth 800 Mbps
  4K (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p): Rreth 500 Mbps
  Full HD (119.9p/100.0p)/ALL-I: Rreth 360 Mbps
  Full HD (59.94p/50.00p)/ALL-I: Rreth 180 Mbps
  Full HD (59.94p/50.00p)/IPB Rreth 60 Mbps
  Full HD (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p)/ALL-I: Rreth 90 Mbps
  Full HD (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p)/IPB (Standard): Rreth 30 Mbps
  MP4:
  Full HD (59.94p/50.00p)/IPB (Standard): Rreth 60 Mbps
  Full HD (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p)/IPB (Standard): Rreth 30 Mbps
  Full HD (29.97p/25.00p)/IPB (Light): Rreth 12 Mbps
  Mikrofon
  Mikrofon monoaural i integruar (48Khz, 16 bit x 2 ch)
  Madhësia e Filmit
  4K (17:9) - 4096 x 2160
  Full HD (16:9) - 1920 x 1080
  Ekran HDMI
  Vetëm monitor i jashtëm pa shfaqje informacioni ose njëkohësisht në kamera dhe në monitor të jashtëm
  Dalje HDMI
  Vetëm regjistrim Full HD, YCbCr 4:2:2 i pakompresuar, 8-bit, dalje zëri me HDMI është gjithashtu i mundur
  FOKUSIMI
  Dual Pixel CMOS AF me Zbulim Fytyre dhe Gjurmim AF, Movie Servo AF
  Fokusim Manual
  ISO
  4K - Auto: 100-12800, H: 25600, H1: 51200, H2: 102400, H3: 204800
  Full HD - Auto: 100-25600, H: 51200, H1: 102400, H2: 204800

  GPS I INTEGRUAR

  Informacione Geotag
  Gjatësi, Gjerësi, Lartësi, Ora Universale e Koordinuar
  Metodat e pozicionimit
  Metoda 1: Kamera vazhdon të marrë sinjale GPS në intervale të rregullta kur është e fikur
  Metoda 2: GPS është i fikur kur kamera është e fikur
  Koha e përditësimit të pozicionit
  Intervale prej 1 sek., 5 sek., 10 sek., 30 sek., 1 min., 2 min. ose 5 min.
  Saktësia e pozicionit
  Brenda afërsisht 30 m/98.4 ft (Bazuar në kushte të mira të marrjes të sinjalit GPS në ditë të kthjellët pa pengesa përreth)
  Sistemet e pajtueshme të navigimit satelitor
  • GPS satelitor (SHBA)
  • GLONASS satelitor (Rusi)
  • Quasi-Zenith Satellite Michibiki (Japoni)
  Formati i skedave të regjistrit
  Format NMEA. Një skedë regjistri për bazë ditore
  Zmadhimi i rishikimit
  Approx. 2x – 10x
  Kohëmatësi Automatik
  Veçori e etiketimit të imazhit
  Përdorimi i skedave të regjistrit
  Transfero të dhënat e regjistrit në kartën e memories dhe kopjo në kompjuter
  Përdor Map Utility për të lidhur skedën e regjistrit me imazhet
  Busull dixhitale
  Nuk ka

  KARAKTERISTIKA TË TJERA

  Funksionet e Personalizuar
  34 funksione të personalizuara me 104 konfigurime
  Etiketimi i të Dhënave Meta
  Informacioni i të drejtës së autorit të përdoruesit (mund të vendoset në kamera)
  Vlerësimi i imazhit (0-5 yje)
  Transferim i mazhi me diçiturë (Diçitura e regjistruar me EOS Utility)
  Qëndresa ndaj Ujit/Pluhrit
  Po
  Përkujtues me zë
  Deri në 30sek për imazh - 48Khz/16 Bit ose 8Khz/8 Bit/p>
  Sensor Inteligjent Orientimi
  Po
  Zmadhimi i rishikimit
  1,5x - 10x
  Formatët e Shfaqjes
  (1) Imazh i vetëm
  (2) Imazh i vetëm me informacion (2 nivele - bazë dhe i detajuar)
  Informacione të lentes dhe histogram RGB
  Balancimi i së bardhës
  Stili i pamjes
  Hapësira e ngjyrave dhe reduktimi i zhurmës
  Korrigjim optik i lentes
  Informacione GPS
  (3) Indeks me 4 imazhe
  (4) Indeks me 9 imazhe
  (5) Indeks me 36 imazhe
  (6) Indeks me 100 imazhe
  (7) Kërcim ekrani (1, 10 ose 100 imazhe, Data, Folder, Filma, Fotografi, Imazhe të mbrojtura, Vlerësim)
  (8) Modifikim filmi
  (9) Përpunim RAW
  (10) Vlerësim
  Panorama
  Zgjedhja e imazheve: Të gjitha imazhet, sipas datës, sipas folderit, filmat fotografitë, imazhet e mbrojtura, vlerësimi
  Koha e rishikimit: 1/2/3/5/10 ose 20 sekonda
  Përsëritja: Ndezur/Fikur
  Histogrami
  Ndriçimi: Po
  RGB: Po
  Njoftimi i Theksimit
  Po
  Fshirja e Imazhit
  Imazh i vetëm, imazhet e zgjedhura, folderi, karta
  Mbrojtja nga Fshirja e Imazhit
  Fshi mbrojtjen e imazhit të vetëm, folderit ose kartës
  Kohëmatësi Automatik
  2 ose 10 sek.
  Kategoritë e Menysë
  (1) Menuja e fotografimit 1 - 6
  (2) Menuja e fokusit automatik 1 - 5
  (3) Menuja e rileximit 1 - 3
  (4) Menuja e konfigurimit 1 - 4
  (5) Menuja e funksioneve të personalizuara 1 - 8
  (6) Menuja ime (1 - 5 mund të zgjidhen nga përdoruesi)
  Gjuhët e Menysë
  25 gjuhë
  anglisht, gjermanisht, frëngjisht, hollandisht, danisht, portugalisht, finlandisht, italisht, norvegjisht, suedisht, spanjisht, greqisht, rusisht, polonisht, çekisht, hungarisht, rumunisht, ukrainisht, turqisht, arabisht, tajlandisht, kinezisht e thjeshtuar, kinezisht tradicionale, koreanisht dhe japonisht
  Përditësimi i Firmuer
  Përditësim i mundshëm nga përdoruesi (Kamera, Lente WFT, Speedlite i jashtëm)

  NDËRFAQJA

  Kompjuter
  SuperSpeed USB 3.0
  Tjetër
  HDMI mini out (Tipi C, i pajtueshëm me HDMI-CEC), Terminal i shtimit të sistemit (për WFT-E8 dhe WFT-E6), Hyrje mikrofon i jashtëm / Linjë hyrje (Mini xhek stereo), Prizë kufjesh (xhek mini stereo) RJ-45 (gigabit ethernet), Terminal N3-type (terminal telekomande)

  PRINTIM DIREKT

  Printerët Canon
  Shtypjen e drejtpërdrejtë nuk është e mundur
  PictBridge
  Jo

  DEPOZITIMI

  Lloji
  1x CompactFlash Type I (i pajtueshëm me UDMA 7) (I papajtueshëm me Type II dhe Microdrive)
  1x CFast 2.0™

  SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

  PC dhe Macintosh
  Windows 7 (duke përjashtuar Starter Edition) Windows 8 dhe Windows 10
  OS X v10.7-10.11

  PROGRAMI KOMPJUTERIK

  Përpunimi i imazhit
  Digital Photo Professional 4 (përpunimi i imazheve RAW)
  Tjetër
  EOS Utility 3 (inc. Remote Capture ), Picture Style Editor

  BURIMI I ENERGJISË

  Bateri
  Bateri Li-ion e rikarikueshme LP-E19 (e dhënë) / LP-E4N / LP-E4
  Jeta e baterisë
  Approx. 1210 shkrepje (në 23°C) (5)
  Approx. 1020 (në 0°C)
  Treguesi i Baterisë
  6 nivele + perqindja
  Kursimi i Energjisë
  Energjia fiket pas 1, 2, 4, 8, 15 ose 30min
  Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Karikues baterie LC-E19 (i dhënë), AC Adapter AC-E19, DC Coupler DC-E19, AC Adapter kit ACK-E4

  SPECIFIKIMET FIZIKE

  Materialet e Trupit
  Mbulesa me Aliazh Magneziumi të trupit
  Mjedisi i përdorimit
  0 – 45 °C, 85% ose më pak lagështirë
  Dimensionet (GjxLxTh)
  158 x 167.6 x 82.6mm
  Pesha (vetëm trupi)
  Approx. 1340 g

  PAJISJET SHTESË

  Treguesi i kuadrit
  Mbulesa e syrit Eg, Seritë Eg të Lentës me Rregullimin Dioptric me Kornizën me Plastikë Eg, Pjesëza e Syrit Kundër Mjegullimit Fog Eg, Gjetësi i Këndit C
  Transmetuesi i Skedarit me Valë
  Wireless File Transmitter WFT-E8
  Transmetuesi i Skedarit me Valë WFT-E6
  Lentet
  Të gjitha lentet EF (duke përjashtuar lentet EF-S / EF-M)
  Blici
  Canon Speedlites (90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX, Macro Ring Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Speedlite Transmitter ST-E2, Speedlite Transmitter ST-E3-RT)
  Telekomanda/Çelësi
  Telekomandë me kontakt të tipit N3, Wireless Controller LC-5 dhe Speedlite 600EX-RT
  Tjetër
  Rrip dore E2, Stacion lidhjeje CS100

  Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

  Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.

  [1] Rezolucioni i madh/i mirë (Cilësia 8)

  [2] Mbështetur në kushtet e testimit të Canon, JPEG, ISO 100, Stili i fotografisë standarde.

  [4] me lente 50mm në infinit, -1m-1 dpt

  [5] Shkrepje me pamor. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur baterinë

  [8] Indeksi i rekomanduar i ekspozimit

  [10] Shifrat e përmendura kur përdoret me kartat e kategorisë UDMA7

  [11] Numri i pikave AF, pikave AF tip i ndërthurur, dhe pikave AF tip i ndërthurur të dyfishtë

  [12] AF joaktiv, ekspozimi i fiksuar në bazë të shkrepjes së parë