PRISMAelevate XL

PROGRAM PROCESESH PUNE ME GRAFIKË FORMATI TË MADH

PRISMAelevate XL

Shpjerini printimet në tjetër nivel me PRISMAelevate XL, një program i sofistikuar, por praktik. Ofroni zbatime emocionuese printimi me reliev dhe synoni tregje të reja, të cilësisë së lartë, me zbatime me reliev që shtojnë vlerë.

Propozimi kryesor

Program i sofistikuar që i kthen idetë krijuese në realitet

Mësoni nga konkurrentët duke sjellë printime mahnitëse me reliev deri në 4mm, herë pas here, me PRISMAelevate XL. Duke përdorur teknologjinë e patentuar ALPS me printerët e shtrirë të volumit të mesëm Arizona, PRISMAevalate XL mundëson printimin e shtresave inteligjente të bojës, duke ju ndihmuar të krijoni një gamë të gjerë rezultatesh me cilësi superiore.

Cilësi printimi me reliev

Krijoni rezultate cilësore duke u mbështetur në procesimin automatik. Printoni ngjyra në lartësi optimale dhe shmangni pamjet e turbullta.

Konceptualizimi i qartë

Një modul praktik për Adobe Photoshop mundëson dizajn 3D të përsosur për projektet e printimit me reliev pa pasur nevojë për trajnime komplekse.

Zbatime me vlerë të lartë

Zgjeroni gamën tuaj të zbatimeve dhe realizoni një larmi emocionuese printimesh me reliev, duke përfshirë materialet e dekorit, sinjalistikën, paketimin, sinjalistikë për personat me aftësi të kufizuara dhe printime në kod Braille.

prismaelevatexl

Teknologji novatore e bojës

Përqafoni teknologjinë e printimit të gjeneratës së tretë të nderuar me çmime, VariaDot, për të krijuar ngjyra koherente e të jashtëzakonshme që ju përmirësojnë materialet e printimit.

Efikasitet më i madh

Vlerësimet e sakta të bojës mundësojnë printim të pandërprerë dhe të pambikëqyrur, ndërsa regjistrimi me teknologjinë e printimit të shtrirë i Arizona ju kursen kohë me vendosje të qëndrueshme dhe tejet të sakta të pikave.

prismaelevatexl

Përfitimet kryesore

Eksploroni përfitimet e plota të PRISMAelevate XL dhe mësoni se si mund ta transformojë programi mënyrën si punoni.

 • Hapni tregje të reja

  Plotësoni nevojat e shumë prej tyre duke prodhuar printime të përshtatura, si dhe një gamë të gjerë rezultatesh me printime të larta që tërheqin shikimin, relieve unike dhe relieve të ulëta ose theksime metalike me anë të shkronjave të skalitura ose të ngritura.

 • Krijoni zbatime me vlerë të lartë

  Zgjeroni gamën e zbatimeve për të përfshirë zbatimet për dekor, riprodhimet e artit, paketimin e personalizuar dhe sinjalistikën për personat me probleme shikimi.

 • Përmirësoni qëndrueshmërinë

  Reduktoni mbetjet duke i parë printimet dhe duke eliminuar hapat e mëtejshëm të finicionit. Bojërat me mpiksje UV plotësojnë gjithashtu standarde të larta dhe të rrepta mjedisore.

 • Lehtësi në përdorim

  Krijoni dhe printoni me lehtësi skedarë dhe shfrytëzoni modulin për Adobe Photoshop dhe Illustrator që mundëson dizajn tejet të saktë të projekteve të printimit me reliev pa qenë nevoja për trajnim të zgjeruar. Një mbështetje për shikues 3D në çfarëdo faze të ideve tuaja. Ajo që shikoni është ajo që printoni

Si funksionon PRISMAelevate XL

 • DIZAJNI

  Modulet e PRISMAelevate XL

  • Shqyrtim i qartë WYSIWYG i dizajnit 
  • Korrigjim paraprak me zbulim pjerrësish dhe kulmi spektral 
  • Efektet me reliev ruhen në skedarin PDF

 • RIP

  Programi ONYX Thrive

  • Skedari PDF dërgohet tek ONYX Thrive 
  • Skedari shumëfunksional PDF dërgohet automatikisht në motorin ALPS

 • PËRPUNIM

  Motori ALPS

  • Informacioni i relievit, i ngjyrave dhe i printimit ndahet në "seri punësh 2D" dhe dërgohet në printerin Arizona

 • PRINT

  Printeri Arizona

  • Punë në grup që përmban një punë printimi për shtresë 
  • Shtresa e bojës printohet me saktësi në shtresën e mëparshme të bojës
  • Lartësia e ngarkesës rregullohet automatikisht me rritjen e relievit të printimit.

Sisteme të përputhshme

Zbuloni se cilët printerë të shtrirë Arizona mbështesin më së miri PRISMAelevate XL.

 • Canon Arizona 1300 Series

  Krijoni printime cilësie të jashtëzakonshme me serinë përplot me funksione Arizona 1300 Series. Përbëhet nga printerë të shtrirë volumi të mesëm me teknologjinë FLOW që ndryshon rregullat e lojës. Shpejtësi printimi deri në 52 m2/hr.

Eksploroni më tej

 • Printerë të shtrirë UV

  Me printerët e shtrirë Canon mund të printoni elemente të përmasave të mëdha nga grafika për ekspozim deri në printimet artistike.

 • PRISMA XL Suite

  PRISMAelevate XL është pjesë e PRISMA XL Suite. Këto zgjidhje procesesh pune dhe mjete mbështetëse janë krijuar për të ndihmuar grafistë e formatit të madh dhe ofruesit e shërbimeve të printimit të krijojnë zbatime printimi mahnitëse dhe të ruajnë kontrollin e printerëve të tyre.

Eksploroni PRISMAelevate XL

Zgjeroni kapacitetet e printimit me teknologjinë e printimit me reliev! Na kontaktoni për të mësuar se si.