PRISMA-XL-Suite

Large Format Graphics workflow software

PRISMA XL Suite

Create impact beyond imagination
These workflow solutions and supporting tools are designed to help large format graphics designers and print service providers create breathtaking print applications and stay in control of your printer.

Përmbledhje

Ofroni zbatime të pashembullta dhe frymëzuese që do t'ju kursejnë kohë dhe para

Do të ishte mirë që klientëve tuaj t'u ofronit zbatime printimi të pashembullta dhe frymëzuese. Me PRISMA XL Suite mund të krijoni impakt përtej imagjinatës. PRISMA XL Suite përbëhet nga PRISMAguide XL, PRISMAelevate XL, PRISMAservice dhe funksionet PRISMA në distancë.

Duke u mbështetur në gamën e vet të suksesshme PRISMA të programeve për procese pune printimi profesional, PRISMA XL Suite është projektuar për të ndihmuar grafistët dhe ofruesit e shërbimeve të printimit që të thjeshtojnë e automatizojnë prodhimin e punëve komplekse, duke i ndihmuar të maksimizojnë punën pa ndërprerje të pajisjeve të tyre.
PRISMAelevate XL

PRISMAelevate XL

Shpjerini printimet në tjetër nivel me PRISMAelevate XL, një program i sofistikuar, por praktik. Ofroni zbatime emocionuese printimi me reliev dhe synoni tregje të reja, të cilësisë së lartë, me zbatime me reliev që shtojnë vlerë. Duke përdorur teknologjinë e patentuar ALPS me printerët e shtrirë të volumit të mesëm Arizona, PRISMAevalate XL mundëson printimin e shtresave inteligjente të bojës, duke ju ndihmuar të krijoni një gamë të gjerë rezultatesh me cilësi superiore.

PRISMAguide XL

Thjeshtoni dhe automatizoni punët e avancuara të printimit, duke përfshirë zbatimet me vlerë të shtuar, shumëhapëshe dhe dyanëshe, duke përgatitur në çast skedarë printimi me cilësi të lartë.

PRISMAguide XL e bën fluksin tuaj të punës një proces pa probleme. Qëndroni në kontroll duke kombinuar disa hapa prodhimi në një proces të njësuar e të koordinuar të prodhimit të printimit. Kjo kursen kohë, eliminon nevojën për trajnim të zgjeruar të operatorëve dhe redukton gabimet e kushtueshme.

Canon Camera
PRISMAservice

PRISMAservice

The ultimate tool for servicing partners and servicing customers. Maximise uptime via the CARE methodology:

  • Collect diagnostic data remotely
  • Analyse the situation with the collected data
  • Repair via remote assistence
  • Evaluate based on continuous improvement
 
You will benefit from faster, more efficient and more effective customer support. For servicing partners and servicing customers PRISMAservice integrates a wide range of Canon service tools in one unified portal. Increase customer satisfaction with usage dashboards and preventive maintenance.

PRISMA remote app

The PRISMA remote app tightly integrates into your production print operation. Get 24/7 insights in the performance of your Colorado printer. With the PRISMA remote app you not only recognize what's going on at your printer, the app also provide insight what action is needed to keep your printer running.

Available for iOS and Android.

Canon Camera

Explore further

NEED HELP?

Want to optimize your workflow with PRISMA XL Suite?