Canon TS-E 17mm f/4L

Një lente f/4 e serisë L ultra e gjerë e kategorisë profesionale, për specialistët e fotografive të arkitekturës dhe ambienteve të brendshme.

Përfitimet

 • Ultra wide 17mm tilt and shift lens

 • Low distortion and high resolution

 • ± 6.5° tilt and ±12mm shift

 • Independent tilt or shift rotation

 • Aspherical and UD lens elements

 • Subwavelength Structure and Super Spectra coatings

 • Circular aperture

Veçoritë e detajuara

 • Duke zgjeruar mundësitë për fotografinë e animit dhe zhvendosjes

  TS-E 17mm f/4L është një objektiv me anim dhe zhvendosje me kënd ultra të gjerë, që ofron pamje me kënd të gjerë për kamerat me APS-C dhe sensorë me kornizë të plotë. Lëvizjet e animit dhe zhvendosjes mund të rrotullohen në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra, duke lejuar që perspektiva dhe thellësia e fushës të kontrollohen veçmas, duke rritur fleksibilitetin e objektivit.

 • Interval i gjerë lëvizjeje

  Me një fushëpamje diagonale 104° dhe anim ±6,5°, zhvendosje ±12 mm dhe ±90° rrotullim, TS-E 17mm f/4L është një nga objektivët më fleksibël të llojit të tij. Bllokimet në mekanizmat e animit dhe zhvendosjes janë gjithashtu të përfshira, duke siguruar shmangien e lëvizjeve të padëshiruara.

 • Elemente të objektivëve me saktësi të lartë

  Një element objektivi asferik prej qelqi me precizion të lartë dhe me diametër të madh ofron rezolucion të jashtëzakonshëm nga skaji në skaj dhe shtrembërim të ulët. Devijimi kromatik, i zakonshëm në xhirimin me kënd të gjerë, kundërshtohet nga katër elemente UD (me dispersion ultra të ulët).

 • Veshje e strukturës nën gjatësi vale

  E projektuar për përdorimin në fotografinë dixhitale, veshja strukturore e regjistruar me patentë e Canon ndihmon në minimizimin e hijeve dhe flakërimave të shkaktuara nga pasqyrimet e brendshme dhe ndihmon për të dhënë imazhe të qarta.

 • Cilësi e fortë ndërtimi

  Objektivët e serisë L të Canon janë krijuar për t'i rezistuar përdorimit të rregullt në mjediset më sfiduese. Mbrojtjet kundër motit dhe pluhurit ofrojnë mbrojtje shtesë. Përfshihet edhe një këllëf për objektivin dhe një çantë.

 • Xham optik pa plumb

  Xhami pa plumb miqësor ndaj mjedisit është përdorur në ndërtimin e të gjithë TS-E 17mm f/4L.

Related Accessories

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-58II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1219

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë