APLIKACIONI

Aplikacioni Nail Stickers Creator for Canon

Krijoni ngjitëset tuaja me dizajne për thonjë për t'iu përshtatur humorit, rrobave apo evenimenteve me këtë aplikacion falas për ngjitëse thonjsh për iOS dhe Android.

Aplikacioni Nail Stickers Creator for Canon

Aplikacion për shabllone artistike falas për thonjtë për printerë Canon

Bëni realitet dizajnet tuaja krijuese për thonjtë me aplikacionin Canon Nail Sticker Creator. Zgjidhni nga një dizajn ekzistues dhe personalizojeni ose ktheni fotot dhe ilustrimet tuaja në ngjitëse-shabllone artistike thonjsh për manikyr.
 • Plot dizajne të gatshme për përdorim

  Me qindra dizajne ekzistuese të renditura në kategori, është e lehtë të gjeni diçka për të stilizuar paraqitjen tuaj.

 • Modifikoni dhe personalizoni ngjitëset tuaja të gishtave

  Shtoni vula ose tekst në dizajnin ekzistues për një pamje dhe ndjesi të personalizuar.

 • Krijoni ngjitëset tuaja artistike për thonjë

  Ktheni fotot dhe ilustrimet tuaja në punime artistike me porosi për thonjë dhe ekspozoni krijimtarinë tuaj me një mënyrë të re.

 • Ndani krijimet tuaja me të tjerët

  Ngarkoni ngjitëset tuaja për thonjë dhe ndani me shokët për t'iu përshtatur paraqitjes suaj me pjesën tjetër të skuadrës.

 • Dizajnoni dhe printoni nga i njëjti aplikacion

  Krijoni dhe printoni shabllone artistike për thonjë nga shtëpia duke përdorur një printer të përputhshëm dhe letrën Canon Printable Nail Stickers.

Ofrohet në IOS dhe Android

Shkarkoni aplikacionin Nail Stickers Creator for Canon

Pajtueshmëria

Shikoni faqen e mëposhtme në internet për printerët e mbështetur.

Artikujt e lidhur

Mund të jeni të interesuar në...