Letër fotografie për PIXMA

Gjeni letrën e duhur të Canon për nevojat tuaja qoftë nëse po krijoni printime profesionale studioje për shfaqje në ekspozitën tuaj, ose për t'i argëtuar fëmijët tuaj me projekte kreative. Ne kemi letra fotografie me cilësi të lartë me shkëlqim, gjysmë-shkëlqim, mat dhe me lustër në madhësi A2, A3+, A3, A4 dhe kartolinë.

Cilësi galerie

Fotografi në shtëpi

Projekte kreative

Ndërtuar duke pasur në mendje profesionistët dhe entuziastët, këto letra premium ofrojnë rezultate me cilësi galerie në çdo kohë. Me shtresën me shkëlqim, lustër dhe mat ju mund të gjeni letrën e duhur për t'iu përshtatur ideve tuaja kreative.

Zbuloni potencialin e plotë të PIXMA-së tuaj dhe provoni printimin fotografik të shpejtë, me cilësi laboratorike fotografish në shtëpinë tuaj. Zgjidhni letër me shkëlqim, gjysmë-shkëlqim ose mat për t'iu përshtatur më së miri fotografive tuaja të pushimeve ose të familjes në ngjyra të gjalla.

Që nga ngjitëset fotografike, transferimet në bluzë dhe letrat për prezantime biznesi deri në letrën mat ideale për kartolina, kalendarë dhe punime letre të mahnitshme 3D - media kreative e Canon e çon kreativitetin tuaj në drejtime të reja.

Përfitoni më shumë nga fotografitë tuaja

Provoni potencialin e plotë të PIXMA-së tuaj me My Image Garden. Ky softuer i thjeshtë lehtëson printimin e fotografive dhe frymëzon idetë tuaja kreative. Mund të krijoni dhe të printoni vetë kolazhe fotografish, karta dhe kalendarë ose ta lini t'i kombinojë automatikisht fotografitë tuaja në faqosje kreative të gatshme për printim.

Me printerët e pajtueshëm, My Image Garden ju lejon të përdorni materialet ekskluzive online nga CREATIVE PARK PREMIUM për më shumë frymëzime.

Gjetësi i pjesëve të konsumueshme

Gjeni fishekun ose depozitën e bojës dhe letrën e duhur për printerin tuaj PIXMA me gjetësin e pjesëve të konsumueshme. Krijoni fotografi me cilësi të lartë që zgjatin ose dokumente me pamje profesionale me pjesët e konsumueshme origjinale të Canon.