Canon Matte Photo Paper MP-101

Matte Photo Paper MP-101

Letra Fotografike Mat prodhon fotografi, grafikë dhe tekst me cilësi të lartë, me një mbështjellëse mat. Gjithashtu e përshtatshme për përdorimet më kreative, të tilla si kartolina, pankarta dhe artin e letrës.

Përfitimet

  • Veshje mat pa shkëlqim
  • Shkëlqim i lartë dhe imazhe të gjallë, të qartë
  • Përshtatje e shkëlqyeshme për Canon Lucia & bojërat ChromaLife100+

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon Matte Photo Paper MP-101

Media krijuese


Me shkëlqimin e saj të lartë, Letra Fotografike Mat është e shkëlqyeshme për printimin e fotografive me mbështjellëse të butë dhe grafikëve me ngjyra të gjalla. Gjithashtu e përshtatshme për përdoruesit më kreativë - kur ana artistike ia vlen, kjo është letra e duhur.

Fotografi që thahet menjëherë


Letrat fotografike autentike Canon kanë një veshje mikro-poroze që e thith bojën shpejt thellë nën sipërfaqe për të parandaluar që ndonjë bojë e tepërt të mbetet në sipërfaqen e letrës. Rezultati: printime fotografikë që thahen menjëherë.

Fotografi që zgjasin gjatë gjithë jetës


Letra Fotografike Mat është një përshtatshme e shkëlqyeshme për Canon Lucia & bojrat ChromaLife100+. Të kombinuara me kokën e printimit FINE të Canon, bojërat dhe letrat fotografike autentike Canon, mbroni fotografitë nga gazet dhe drita, për të ruajtur ato kujtime të çmuara të mbrojtura për brezat e ardhshëm.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Matte Photo Paper MP-101, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

170-gsm

Pesha në gram për metër katror

0.22-mm

Trashësia në milimetra