Canon Plus Glossy II PP-201

Plus Glossy II PP-201

Letra Fotografike Plus me Shkëlqim II e Canon është letra fotografike e përsosur për prodhimin me cilësi të lartë me një mbështjellëse me shkëlqim. Ajo siguron veshjen e përsosur për fotografitë dixhitale dhe për të gjitha riprintimet tuaj.

Përfitimet

  • Veshje me shkëlqim të lartë
  • Printim fotografike me cilësi të lartë
  • Pamje dhe ndjenjë e fotografisë së vërtetë me të zeza të ngopura & ngjyra të gjalla
  • Përshtatje e shkëlqyeshme për bojërat Canon Lucia & ChromaLife100+

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon Plus Glossy II PP-201

Amator i përparuar


Për një fotograf amator DSLR që prodhon veprat e saj të artit, sfera e Letrës Fotografike Plus është shoqëruesi ideal i printimit. Me veshjen me shkëlqim të lartë të Letrës Fotografike Plus me Shkëlqim II, secila fotografi do të duket me pamjen më të mirë.

Fotografi që thahet menjëherë


Letrat fotografike autentike Canon kanë një veshje mikro-poroze që e thith bojën shpejt thellë nën sipërfaqe për të parandaluar që ndonjë bojë e tepërt të mbetet në sipërfaqen e letrës. Rezultati: printime fotografikë që thahen menjëherë.

Shkëlqim i përsosur


Letrat me shkëlqim Canon e mbyllin bojën thellë nën sipërfaqen e sipërme me shkëlqim sesa letrat e tjera. Në këtë mënyrë një veshje me ‘shkëlqim’ është gjithnjë me shkëlqim.

Fotografi që zgjasin gjatë gjithë jetës


Letra Fotografike Plus me Shkëlqim II është një përshtatje e shkëlqyeshme për Canon Lucia & bojrat ChromaLife100+. Të kombinuara me kokën e printimit FINE të Canon, bojërat dhe letrat fotografike autentike Canon, mbroni fotografitë nga gazet dhe drita, për të ruajtur ato kujtime të çmuara të mbrojtura për brezat e ardhshëm.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Plus Glossy II PP-201, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

265 gsm

Pesha në gram për metër katror

0.27-mm

Trashësia në milimetra

Softuer Fotografie

Riktheni kujtimet përsëri në jetë duke përdorur programin kompjuterik që do të frymëzojë mënyra krijuese për të printuar.

Mëso më shumë