Premium Fine Art Smooth FA-SM1

Një letër artistike profesionale me cilësi të lartë për printerët inkjet profesionalë të Canon, për imazhe me dendësi superiore të ngjyrës së zezë, një tonalitet të saktë në zonat e errëta dhe një spektër të gjerë të ngjyrave.

Premium Fine Art Smooth A4

Specifikime produkti

Zbuloni më shumë informacione për Letrën artistike të butë premium (FA-SM1)

Shikoni specifikimet e plota

Premium Fine Art Smooth A4

Përfitimet

• Siguroni një dendësi më të thellë të të zezës

• Siguroni një tonalitet të saktë në zonat e errëta

• Spektër i zgjeruar i ngjyrave

• Rezultate të shkëlqyera në printime me ngjyra dhe mono

Shikoni të gjitha veçoritë