PRINTERËT

Printerët me valë

Një zgjidhje moderne për printimin në shtëpi dhe në zyrë, printerët me valë printojnë dokumente me tekst të mprehtë e të qartë dhe foto mahnitëse me lehtësi.

Printim i lehtë me valë

Njohur dhe si printerë me Wi-Fi, printerët me valë janë optimalë për jetën tuaj të ngarkuar, falë një larmie të pasur funksionesh praktike dhe të dobishme. Shumica e këtyre printerëve përdorin lidhjen në renë kompjuterike për të printuar pa qenë nevoja të jeni fizikisht në ambient. Printerët tanë me Wi-Fi ofrojnë printim të shpejtë dhe praktik.

Lidhja me "Wi-Fi"

Zbuloni si mund ta lidhni printerin me valë në rrjetin tuaj apo me pajisjen tuaj inteligjente për të printuar në distancën nga kudo në shtëpinë apo zyrën tuaj pa qenë nevoja për kabllo.

Canon Camera
Canon Camera

Si ta konfiguroni lidhjen me valë të printerit

Lidhja e printerit me valë me pajisjen inteligjente apo rrjetin tuaj është diçka e lehtë. Shikoni si ta konfiguroni me anë të udhëzuesit tonë praktik.

Zbuloni printerë AirPrint dhe me valë

Këtu në Canon kemi një përzgjedhje printerësh me valë për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Hidhni një sy më poshtë.

Ju duhet ndihmë për të gjetur një printer?

Përdorni përzgjedhësin tonë të printerit për të gjetur printerin ideal për ju.
ZGJIDHNI PRODUKTIN TUAJ

Keni nevojë për mbështetje me pajisjen tuaj?

Mund të jeni të interesuar në...