PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Lidhje
e lehtë

Printerët PIXMA e bëjnë të lehtë lidhjen dhe printimin me valë, kur përdoren shumë pajisje.

Mënyra inteligjente për të printuar dhe skanuar

Zbuloni sa e lehtë është të printoni dhe skanoni me valë, me anë të pajisjeve inteligjente me iOS ose Android dhe aplikacionit falas Canon PRINT.

Shkarko në App Store
Merre në Google play

Shihni sa pak hapa duhen për të konfiguruar printerin

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Mund të konfiguroni dhe regjistroni deri në 10 printerë me anë të aplikacionit Canon PRINT - dhe t’i bashkëndani me lehtësi mes shumë përdoruesve.

Shikoni videon

Shihni sa e thjeshtë është të lidhni dhe printoni nga pajisjet celulare

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Është e lehtë për gjithkënd të përdorë printerët PIXMA për printimin e dokumenteve dhe të fotove nga pajisjet e tyre celulare, falë lidhshmërisë së thjeshtuar me valë.

Shikoni videon

Shihni si të shkrepni foto ekrani në PDF kur jeni në lëvizje

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Skanimi i dokumenteve nëpërmjet kamerës së celularit inteligjent është i lehtë me anë të funksioneve shkrepjes dhe kopjimit nga celulari inteligjent në aplikacionin Canon PRINT.

Shikoni videon

Regjistrohuni dhe lidhuni me printerin tuaj me anë të Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

Printerët PIXMA me teknologji Bluetooth® ju mundësojnë të lidheni shpejt me pajisjen tuaj inteligjente nëpërmjet aplikacionit Canon PRINT.

Shikoni videon

Shihni skanimin e shpejtë me valë

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

Skanimi nga PIXMA drejt pajisjes celulare apo shërbimeve të reve kompjuterike** është i thjeshtë me anë të aplikacionit Canon PRINT. Thjesht lidhni, zgjidhni e printoni.

Shikoni videon

Shihni si të printoni nga aplikacione të mirënjohura

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Printoni historitë tuaja të preferuara nga faqet e rrjeteve sociale, si p.sh. Instagram ose Facebook, drejtpërdrejt nga ekrani i printerit në pak sekonda nëpërmjet lidhjes me PIXMA Cloud.

Shikoni videon

Printim dhe skanim i thjeshtë me cloud

Gëzoni lirinë e printimit dhe të skanimit drejt shërbimeve të mirënjohura të reve kompjuterike** - direkt nga printeri ose duke përdorur pajisjen tuaj inteligjente nëpërmjet aplikacionit Canon PRINT, pa nevojën e një kompjuteri.

Printim i menjëhershëm inteligjent

Mund të printoni menjëherë me valë drejt pajisjes tuaj inteligjente - pa shkarkuar aplikacione - falë mbështetjes për Apple AirPrint, Mopria për Android dhe Windows 10 Mobile.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Bashkëndani foto me diferencë

Aplikacioni Message in Print nga Canon është një formë e re krijuese për të bashkëndarë fotot me mesazhe personale surprizë. Integroni informacione ose të dhëna të padukshme, muzikë apo tekst në mesazhin e printuar.

Shkarko në App Store
Merre në Google play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Mbështetja

*E pajisur me teknologji Bluetooth® (printimi dhe skanimi me Bluetooth ofrohet vetëm në pajisjet me Android). Funksionet e disponueshme me komunikimin Bluetooth dhe aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY nuk janë të garantuara në të gjithë smartfonët Android. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.

**Skanimi në renë kompjuterike është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale të Canon.

***Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin Message In Print, që ofrohet falas në App Store nga mesi i tetorit 2017. Pajtohet me iPhone 6 ose pajisje të mëvonshme me iOS 9.0 e lart. Pajisja juaj duhet të jetë lidhur me një rrjet funksional që ka mundësi lidhjeje me valë. Duhet krijuar përmbajtje origjinale me aplikacionin/shërbimin Message In Print, pastaj të printohet në printer të pajtueshëm Canon të qarkulluar midis gushtit 2009 e këtej, dhe t’i dërgohet marrësit që e shikon figurën dhe materialin me aplikacionin e pajtueshëm Message In Print në pajisjen e tyre të pajtueshme. Përmasat e pajtueshme të letrës janë vetëm 4” x 6” dhe katrore 5” x 5”, ndërsa llojet e pajtueshme të letrës janë vetëm Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster dhe Photo Paper Matte. Mund të ketë përjashtime të caktuara.