Smartfon me programin Canon Photo Companion në ekran që mbahet me duar, kamerë në sfond në tryezë.

PROGRAM PËR FOTO

CANON

PHOTO COMPANION

Udhëzuesi juaj personal për rrëfimin e historive.

CANON

PHOTO COMPANION

Filloni udhëtimin tuaj

Me përmbajtje të personalizuar, njohuri eksperte dhe frymëzim për t'ju udhëhequr përgjatë rrugëtimit tuaj të fotografisë, programi ynë Photo Companion është partneri i përsosur për çdo rrëfimtar vizual, pavarësisht nëse jeni fotograf fillestar apo profesionist.

VIDEO

Sjellja e tregimeve tuaja në jetë

Filloni me Canon
Hapat e parë

Përfitimet

Mësoni se si të përdorni kamerën dhe rrisni njohuritë tuaja rreth fotografisë me programin e kamerës nga Canon që ju ndihmon të shpalosni krijimtarinë tuaj.

 • Një pamje ekrani e seksionit My camera të programit Photo Companion.

  Kamera ime

  Na lejoni t'ju shoqërojmë hap pas hapi përmes konfigurimit, veçorive dhe funksioneve të kamerës suaj.

 • Një pamje ekrani e seksionit Skills të programit Photo Companion.

  Aftësitë

  Mësoni se si të bëni fotografi më të mira me ushtrimet, guidat dhe këshillat tona për fotografinë.

 • Një pamje ekrani e Calculators të programit Photo Companion.

  Makina llogaritëse

  Llogarisni distancën hiperfokale, rrezen e qartësisë dhe gjatësinë fokale efikase të objektivit tuaj.

 • Një pamje ekrani e seksionit Lenset të programit Photo Companion.

  Zgjedhësi i objektivave

  Zgjidhni objektivin më të mirë për kamerën tuaj Canon DSLR ose pa pasqyra.

Çlironi krijimtarinë tuaj me njohuritë për kamerës

Programi vjen me përmbajtje dhe video të personalizuara për shumicën e modeleve të kamerave Canon EOS* që të mund të mësoni për bazat e fotografisë dhe se si ta përdorni kamerën për të çliruar vërtet potencialin tuaj krijues.

*Shikoni më poshtë për informacionet e përputhshmërisë.

Një grua duke mbajtur një smartfon me programin Canon Photo Companion në ekran në njërën dorë dhe një kamerë Canon në tjetrën.
Një burrë duke mbajtur një smartfon në njërën dorë dhe një kamerë Canon në tjetrën, duke parë në ekranin LCD të kamerës.

Mësoni në lëvizje, kudo ku jeni

Me përmbajtje të vogla dhe praktike, si dhe llogaritëse që mund t'i përdorni kur jeni në lëvizje, programi është gjithmonë aty për t'ju ndihmuar kur keni më shumë nevojë. Është si të keni asistentin tuaj të fotografisë digjitale.

Përfitoni përmbajtje dhe guida të personalizuara

Me ushtrime, guida të fotografisë nga ekspertë dhe këshilla që janë të personalizuara për modelin e kamerës suaj dhe nivelin tuaj të aftësive, do të mësoni teknika të reja të fotografisë që të mund të nxirrni foto për të cilat të jeni krenarë.

Fotograf duke fotografuar një model me një kamerë Canon.

Shkarkoni programin Canon Photo Companion

Photo Companion është një program falas nga Canon për Android/iOS. Thjesht vizitoni App Store ose Google Play dhe kërkoni për "Canon Photo Companion".

Përputhshmëria për aplikacionin Photo Companion

Ky program vjen aktualisht me përmbajtje të personalizuar për të gjitha kamerat e EOS R System (përveç R3 dhe R5 C), të gjitha kamerat EOS DSLR të qarkulluara pas marsit 2013 (përveç serive 70D dhe 1D), të gjitha kamerat e serisë EOS M dhe PowerShot G7 X Mark III , PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G1 X Mark III.

Për të gjitha kamerat e tjera EOS, do t'ju përputhet modeli më i afërt i kamerës që të mund ta përdorni ende programin.

Gjuhët

Gjuhët e disponueshme: arabisht, çekisht, danisht, holandisht, anglisht, finlandisht, frëngjisht, gjermanisht, hungarisht, italisht, norvegjisht, polonisht, portugalisht, rusisht, sllovakisht, spanjisht, suedisht, turqisht.

Mbështetja

Po kërkoni për drejtues programatikë, firmuerë apo manuale për produktin tuaj Canon?
Gjeni

Artikujt e lidhur