Canon EOS 2000D Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 2000D

E lehtë dhe intuitive, kamera e parë DSLR ideale për të krijuar dhe për të ndarë kujtimet tuaja me një mjegullim të bukur të sfondit.

Discover EOS 2000D

Zbuloni EOS 2000D

Zbuloni kreativitetin dhe kapni kujtimet me lehtësi.

Shikoni videon

Kaloni te tregimi i historive me lehtësi me DSLR

Krijoni me lehtësi fotografi të detajuara me cilësinë e DSLR-së dhe video kinematografike në Full HD, edhe në situata të vështira me ndriçim të dobët, duke përdorur kamerën EOS 2000D 24,1 megapikselë. Ndani në çast dhe regjistroni në largësi me Wi-Fi*, NFC** dhe aplikacionin Canon Camera Connect.

Shikoni specifikimet e plota

Canon EOS 2000D

Fotografi të mrekullueshme, video kinematografike

Kaloni te një sensor 24,1 megapikselë që ka deri në 19x më shumë sipërfaqe se shumë smartfonë*** për të regjistruar historitë tuaja me një mjegullim të bukur të sfondit, edhe në kushte të vështira të ndriçimit.

Një krijimtari me lehtësi

Shijoni regjistrimin e orientuar me Pamjen e drejtpërdrejtë me modalitetin Automatik krijues dhe shtoni elemente përfundimtare unike me Filtrat krijues. Thjesht drejtojeni dhe regjistroni për rezultate të shkëlqyera me Skenën inteligjente automatike.

Effortless creativity
Bring everyday moments to life with EOS 2000D

Jepuni jetë momenteve të përditshme me EOS 2000D

Shndërrojini momentet spontane në filma krijues në Full HD ose përdorni Pamjen e çastit të videos për të regjistruar me lehtësi momentet kryesore të ditës suaj.

Shikoni videon

Regjistroni me vetëbesim

Kapni momentin ashtu si në kujtimet tuaja me Fokusin automatik preciz, 3,0 fps dhe DIGIC 4+. Provoni inkuadrimin e lehtë me inkuadruesin optik dhe shikoni rezultatet në një ekran LCD 7,5 cm.

Shoot with confidence

Ndarja me lehtësi dhe regjistrimi në largësi

Transferojini në çast historitë tuaja drejt pajisjes inteligjente, për ndarje të lehtë në rrjetet sociale apo për kopjim në renë kompjuterike, si dhe shkrepni në distancë me Wi-Fi*, NFC** dhe aplikacionin "Canon Camera Connect".

Social sharing, remote shooting
Explore DSLR power

Eksploroni fuqinë e kamerës DSLR

Merrni udhëzime të lehta për fotografinë e DSLR-së me aplikacionin Photo Companion të Canon (mund të shkarkohet për Android dhe iOS). Shtoni lente dhe aksesorë ose merrni kontrollin manual kur të jeni gati.

Mësoni më shumë

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur kamerën tuaj të parë DSLR?

Trupi i kamerës

krahasimi i EOS 4000D

EOS 4000D

krahasimi i EOS 2000D

EOS 2000D

Pikselë efektivë (afro MP)

18

24,1

Ekrani LCD

tipi 2,7 (6,8 cm)

tipi 3,0 (7,5 cm)

Inkuadruesi optik

Po (dioptri fikse)

Po

pika AF

9

9

Regjistrimi i vazhdueshëm

3 fps

3 fps

BLIC i Integruar

Po

Po (hapja automatike)

Skena inteligjente automatike / Udhëzuesi i veçorive

Po

Po

Filtrat krijues

Po

Po

Filma

Full HD

Full HD

Aplikacioni Photo Companion*****

Po

Po

Aplikacioni Camera Connect****

Po

Po

Lidhshmëria

Wi-Fi

Wi-Fi dhe NFC**

Telekomanda****

Vetëm nëpërmjet pajisjes inteligjente

RS-60 ose nëpërmjet pajisjes inteligjente

Canon EOS 2000D WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të hedhur një hap tjetër drejt cilësisë së DSLR-së, thjesht shtoni një kartë memorieje dhe një kasë për kamerën.

Trupi i EOS 2000D

Kupë syri Ef

Rripi i kamerës EW-400D

Bateria LP-E10

Karikuesi i baterisë LC-E10E

Kablloja elektrike për karikuesin e baterisë

Udhëzuesi i fillimit

Aksesorët e përputhshëm

Produktet përkatëse

*Lidhshmëria dhe veçoritë e Wi-Fi ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit. Nuk mbështeten të gjitha funksionet apo pajisjet; shikoni specifikimet e plota për detaje.

**Pajisjet e përputhshme Android me aftësinë e NFC-së.

***Ndër smartfonët e zakonshëm me sensorët e tipit 1/ 2,5 deri në 1/3. Bazuar në kërkimet e Canon.

****Kërkon pajisjet të përputhshme iOS ose Android, referojuni specifikimeve të plota për detajet e plota.

*****Kërkon pajisjet të përputhshme iOS ose Android, referojuni Apple App Store ose Google Play Store për detaje.