Hero image
Blank-Rect Image

Canon EOS 4000D

Regjistroni dhe ndani me lehtësi dhe në mënyrë intuitive histori të veçanta me ngjyra, detaje dhe një mjegullim të bukur të sfondit që ju dallon nga të tjerët.

Një mënyrë e thjeshtë për të treguar historitë me DSLR, për të qenë të veçantë

Krijimi i historive të veçanta me fotografi me cilësi DSLR-je dhe video në Full HD është më i lehtë nga sa mendoni me kamerën EOS 4000D 18 megapikselë. Ndani në çast dhe regjistroni në largësi nëpërmjet smartfonit tuaj të përputhshëm me Wi-Fi* dhe aplikacionin Canon Camera Connect.

Shikoni specifikimet e plota

360 function

Fotografi tërheqëse, video kinematografike

Regjistroni me lehtësi imazhe mahnitëse, me një mjegullim të natyrshëm të sfondit, edhe në kushte të vështira të ndriçimit, me një sensor 18 megapikselë që ka deri në 19x më shumë sipërfaqe se shumë smartfonë**.

Striking photos, cinematic movies

Ndarja në median sociale dhe regjistrimi në largësi

Transferojini në çast fotot e filmimet drejt pajisjes suaj inteligjente, për ndarje të lehtë në rrjetet sociale apo për kopjim në renë kompjuterik, si dhe shkrepni në distancë me Wi-Fi* dhe aplikacionin "Canon Connect".

Zbuloni më shumë

Social sharing, remote shooting

Një krijimtari me lehtësi

Thjesht inkuadroni dhe regjistroni për rezultate të shkëlqyera me Skenën inteligjente automatike. Shijoni regjistrimin e orientuar me Pamjen e drejtpërdrejtë me modalitetin Automatik krijues dhe shtoni elemente përfundimtare unike me Filtrat krijues.

Effortless creativity

Mësoni ndërsa regjistroni

Merrni udhëzime të lehta për fotografinë e DSLR-së me aplikacionin Photo Companion të Canon (mund të shkarkohet për Android dhe iOS). Shtoni lente dhe aksesorë ose merrni kontrollin manual kur të jeni gati.

Zbuloni më shumë

Learn as you shoot

Regjistroni me vetëbesim

Kapni momentin ashtu si në kujtimet tuaja me fokusin automatik preciz, 3,0 fps dhe DIGIC 4+. Inkuadroni me lehtësi fotografitë tuaja me inkuadruesin optik dhe shikoni rezultatet në një ekran LCD 6,8 cm.

Shoot with confidence

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur kamerën tuaj të parë DSLR?

Trupi i kamerës

krahasimi i EOS 4000D

EOS 4000D

krahasimi i EOS 2000D

EOS 2000D

Pikselë efektivë (afro MP)

18

24,1

i tipit 3.0 (7,5 cm)

tipi 2,7 (6,8 cm)

tipi 3,0 (7,5 cm)

Inkuadruesi optik

Po (dioptri fikse)

Po

pika AF

9

9

Regjistrimi i vazhdueshëm

3 fps

3 fps

BLIC i Integruar

Po

Po (hapja automatike)

Skena inteligjente automatike / Udhëzuesi i veçorive

Po

Po

Filtrat krijues

Po

Po

Filma

Full HD

Full HD

Aplikacioni Photo Companion *****

Po

Po

Aplikacioni Camera Connect ****

Po

Po

Lidhshmëria

Wi-Fi

Wi-Fi dhe NFC***

Telekomanda ****

Vetëm nëpërmjet pajisjes inteligjente

RS-60 ose nëpërmjet pajisjes inteligjente

What is in the box

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të hedhur një hap tjetër drejt cilësisë së DSLR-së me kosto të pranueshme, thjesht shtoni një kartë memorieje dhe një kasë për kamerën.

Trupi i EOS 4000D

Kupë syri Ef

Rripi i kamerës EW-400D

Bateria LP-E10

Karikuesi i baterisë LC-E10E

Kablloja elektrike për karikuesin e baterisë

Udhëzuesi i fillimit

Aksesorët e përputhshëm

Produktet e lidhura

* Lidhshmëria dhe veçoritë e Wi-Fi ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit. Nuk mbështeten të gjitha funksionet apo pajisjet; shikoni specifikimet e plota për detaje.

**Ndër smartfonët e zakonshëm me sensorët e tipit 1/ 2,5 deri në 1/3. Bazuar në kërkimet e Canon.

***Pajisjet e përputhshme Android me aftësinë e NFC-së.

**** Kërkon pajisjet të përputhshme iOS ose Android, referojuni specifikimeve të plota për detajet e plota.

***** Kërkon pajisjet të përputhshme iOS ose Android, referojuni Apple App Store ose Google Play Store për detaje.