Canon EOS 850D
Blank-Rect Image

Canon EOS 850D

Zbuloni krijimtarinë tuaj dhe merrni kontrollin me këtë model të gjithanshëm DSLR për filmim dhe fotografi.

Galeria

Përmirësoni fotografinë tuaj

Hidhni hapin e radhës në kontrollin krijues, duke shkrepur foto me detaje mahnitëse dhe filma befasues në 4K, me një DSLR peshëlehtë e me opsione lidhjeje, që ju frymëzon dhe jua shpërblen.

Canon EOS 850D FRT pack shot

Specifikimet

Canon EOS 850D Icon 24.1 megapixels

24,1 megapikselë

18 megapikselë

Canon EOS 850D Icon Digic 8

DIGIC 8

Përpunues imazhi

Canon EOS 850D Icon 4K Movies

Video në 4K

25 fps

Canon EOS 850D Icon 5-axis Digital Movie IS

5 akse

Stabilizues elektronik figure për filma

Canon EOS 850D Icon 45 all cross-type AF points

45

pika vetëfokusimi tipi kryq

Canon EOS 850D Icon WIFI and Bluetooth

"Wi-Fi"

dhe "Bluetooth®" *

Shikoni specifikimet e plota

Canon EOS 850D pack shot
Canon EOS 850D studio shot displaying the top dial

Shkrepeni jetën me më shumë kontroll krijues

Zbuloni krijimtarinë me një kamerë që ju frymëzon. Nga fotot e pasura e të detajuara 24,1 MP te filmat mahnitës 4K, "EOS 850D" ju vë në kontroll.

Shikoni videon

Jini krijues dhe merrini gjërat në dorë

Shikoni nga objektivi përmes inkuadruesit dhe rregulloni cilësimet me komandën e pasme dhe rrotullën e sipërme. Çiftojeni me pajisje inteligjente për telekomandim dhe retushojini pozat në kamerë.

Top dial icon for EOS 850D

Rrotulla e sipërme

Rregullojini me intuitë cilësimet e modalitetit krijues si p.sh. shpejtësia e shkrehësit dhe apertura.

Rear dial icon for EOS 850D

Rrotulla e pasme

Kontroll i mëtejshëm krijues me kompensim ekspozimi ose rregullim të plotë manual.

Canon EOS 850D back studio shot displaying the control dial
Portrait of Māori and taken on the Canon EOS 850D

Foto dhe filma të cilësisë profesionale

Shkrepni foto dhe filma në 4K me një sensor prej 24,1 MP që përdor vetëfokusim "Dual Pixel CMOS" dhe një sensor të rafinuar vetëfokusimi 45-pikësh tipi kryq, plus vetëfokusim iTR për fokusim precizioni dhe gjurmim automatik.

4K icon for EOS 850D

Video në 4K

25 fps

24.1 Megapixels icon for EOS 850D

24,1 megapikselë

18 megapikselë

Kapni gjithmonë momentin.

Gjurmojini subjektet me shkrepje 7 fps, vetëfokusim me sy në "Live View", vetëfokusim të avancuar iTR me pikasje fytyre plus ekran me kënd të ndryshueshëm, për t'ju ndihmuar të nxirrni çdo këndvështrim dhe të mos e humbisni kurrë aksionin.

Lidhuni dhe ndani me lehtësi me të tjerët kudo

Lidheni "EOS 850D" me një pajisje inteligjente përmes "Bluetooth®"* dhe "Wi-Fi", modifikoni përmes "DPP Express"** për një proces pune tërësisht në RAW kudo që të jeni, ose ruani kopje rezervë të fotove tuaja në kompjuter me anë të "Auto Image Sync".

E vogël dhe e lehtë

Kjo kamerë peshëlehtë dhe kompakte është krijuar për t'u marrë kudo dhe me ekranin me kënd të ndryshueshëm, mund të shkrepni lart e poshtë me konfidencë dhe fleksibilitet.

Image of the New Zealand landscape with mountains and it was taken on the Canon EOS 850D

Aplikacioni Canon Photo Companion

Çdo producent, krijues apo narrator vizual ka nevojë ndonjëherë për një dorë ndihmë. Aplikacioni "Photo Companion" është udhëzuesi juaj personal, duke ju ofruar mundësinë për ushtrime, tutoriale, këshilla e teknika, për t'ju ndihmuar t'i sillni historitë e krijimet tuaja në jetë.

ZBULONI MË SHUMË

Canon EOS 850D back studio shot displaying the control dial

Përjetoni sistemin EOS

Përfitoni mundësi përdorimi të sistemit të pabesueshëm EOS dhe vendosni çfarëdo objektivi EF apo EF-S, ose shtoni një blic "Speedlite" për ndriçim krijues, ose lidhni një mikrofon të jashtëm përmes folesë 3,5 mm.

MËSONI MË SHUMË

What’s in the box

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të shkrepur e krijuar foto e filma të fuqishëm në 4K, kudo dhe kurdo.

Trupi i kamerës "EOS 850D"

Kupë syri EF-2

Kapak kamere R-F-3

Rrip i gjerë EW – 400D – N

Karikues baterie LC – E17E

Paketë baterie LP – E17

Kablloja elektrike

Paketa e manualit të përdoruesit

Aksesorët e përputhshëm

Artikujt e lidhur

Produktet e lidhura

Mund të jeni të interesuar edhe për

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.
Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

1. * Pajisur me teknologji "Bluetooth®" energjie të ulët. Fjala markë dhe stemat e "Bluetooth®" janë marka të regjistruara tregtare pronë e "Bluetooth SIG, Inc." dhe çdo përdorim i këtyre markave nga "Canon Europe Ltd." bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.
2. ** "DPP Express" ofrohet vetëm për "iPads" ("DPP Express for iPad" është një shërbim me abonim)