A black and white picture of a coastline with a burst of sunlight above.

Teknika të fotografisë bardhezi

Shkrepni në monokrom për efekt të pakohë

Gëzojuni ndjesisë së pakohë të stilit që sjell fotografia bardhezi. Portretet do të ndjellin, peizazhet do të bëhen më dramatike dhe subjektet do të shkëlqejnë në monokrom.

Produktet dhe paketat e rekomanduara

Aplikacioni Canon Photo Companion

Me përmbajtje të personalizuara, sfida dhe frymëzime për t'ju drejtuar përgjatë udhëtimit tuaj të fotografisë, aplikacioni ynë Photo Companion është partneri i përsosur për çdo rrëfimtar vizual.

Shkarkoni aplikacionin

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Mund të jeni të interesuar në...

Hidhuni një sy artikujve tanë

Gjeni intervista dhe histori frymëzuese nga njerëz të apasionuar

SHIHNI ARTIKUJT

Fotografi Richard Walch kundron bregdetin, duke shkrepur një foto me kamerën e tij "Canon".

Rregjistrohuni për buletinin tonë

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet

REGJISTROHUNI TANI