The state-of-the-art G-series flagship with stunning handling, speed and DSLR quality
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G1 X Mark III

Kamera kryesore e nivelit më të lartë e serisë G me një manovrim mahnitës, shpejtësinë dhe cilësinë e një kamere DSLR

Discover the Powershot G1 X III

Zbuloni Powershot G1 X Mark III

Fotografi i Magnum, Alex Majoli, eksploron rrethinat në Siçili me kamerën G1 X Mark III.

Shikoni videon

Seria më e fundit G, ku shkrihen më të mirat nga PowerShot dhe EOS

Me një trashëgimi legjendare, kamera G1 X Mark III përfshin një ndërthurje unike të shpejtësisë, cilësisë dhe elasticitetit të kamerave DSLR me manovrimin e lehtë të kamerave PowerShot. Ideale për fotografët që kërkojnë një alternativë "të-gjitha-në-një" për një kamerë DSLR si një shoqërues fotografik.

Shikoni specifikimet e plota

360 View of the G1 X Mark III
Significantly lighter and thinner than the G1 X Mark II

Shumë më i lehtë dhe i hollë se G1 X Mark II, modeli G1 X Mark III ofron një disenjim praktik të frymëzuar nga EOS, për t’iu përgjigjur fotografëve që kërkojnë ta lënë në shtëpi aparatet e tyre DSLR dhe të udhëtojnë më lirshëm.

Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit

Kamera G1 X Mark III prezanton një sensor APS-C 24,2 MP, një zmadhim optik 3x me hapje të gjerë të diafragmës dhe me gjatësi fokale 24-72mm, si dhe një procesor DIGIC 7 për imazhe dhe video të shkëlqyera.

Beautiful Imagesshowing Alex Majoli’s skill of capturing life.
Engineered to deliver on every level, Dual Pixel CMOS AF enables assured and responsive focusing plus 4-stop stabilisation to safeguard handheld shooting.

Regjistrimi i shpejtë dhe me vetëbesim

I projektuar për rezultate në çdo nivel, fokusi automatik Dual Pixel CMOS AF siguron një fokusim reagues dhe të sigurt si dhe stabilizimin me 4 ndalesa për të garantuar regjistrimin kur e mbani kamerën në duar.

Manovrimi i bukur dhe i sigurt

Një inkuadrues elektronik me rezolucion të lartë i vendosur në qendër, fokusi automatik AF me prekje dhe zvarritje, si dhe ergonomia e frymëzuar nga kamerat EOS sjellin nivele besimi të kamerave DSLR, pavarësisht madhësisë së vogël të xhepit.

A centrally positioned high resolution Electronic Viewfinder, Touch and Drag AF plus EOS inspired ergonomics give DSLR levels of confidence despite the pocketable size.

Filma Full HD 60P

Regjistroni video 60P me detaje të pabesueshme në Full HD dhe siguroni filmime të qeta dhe të qëndrueshme kur vraponi me kamerën tuaj falë fokusit automatik Dual Pixel CMOS AF dhe stabilizimit të imazheve IS për videot me 5 boshte.

Full HD 60P movies

Lidhja e përparuar

Përdorni lidhjen Bluetooth®* gjithmonë aktive të kamerës G1 X Mark III për t'u lidhur me lehtësi me pajisjet inteligjente. Zgjeroni mundësitë tuaja krijuese me kontrollin e plotë manual nëpërmjet aplikacionit Camera Connect.

Use the G1 X Mark III’s always-on Bluetooth to easily connect to smart devices.

Specifikimet

3x

3x

Zmadhim optik

Digic 7

DIGIC 7

Procesori i fuqishëm

24.2 MP

24,2 MP

Sensor APS-C

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Fokusi i shpejtë dhe i sigurt

7 fps

7 fps

Me vetëfokusim

Large

Inkuadrues

i madh qendror

Full HD

Full HD

Filma 60p

Always-on

Gjithmonë aktive

Lidhshmëria

Shikoni specifikimet e plota

Specifications of the G1 X Mark III

Galeria

Hidhini një sy jetës përmes syve të fotografit të Magnum, Alex Majoli, teksa teston modelin G1 X Mark III në Siçili.

What's in the box

Çfarë ka në kuti

Kamera dixhitale PowerShot G1 X Mark III

Kapaku i lentes

Fija e kapakut të lentes

Rrip qafe NS-DC12

Përshtatësit e rripit (për NS-DC12)

Paketa e baterisë NB-13L

Karikues baterie CB-2LHE

Kablloja elektrike AC

Paketa e manualit të përdorimit (udhëzuesi i nisjes)

Aksesorët e përputhshëm

Awards

Produktet përkatëse

Historitë tuaja të treguara në mënyrën tuaj

Ngarkoni fotografitë dhe videot nga të gjitha pajisjet tuaja dhe menaxhojini të gjitha fotografitë në një vend të vetëm.

Zbuloni më shumë

* Lidhja gjithmonë aktive mes pajisjes inteligjente dhe kamerës me Bluetooth® kërkon konfigurimin fillestar me aplikacionin Canon Camera Connect. Qëndrueshmëria e lidhjes Bluetooth® varet nga modeli i pajisjes inteligjente dhe faktorë të tjerë të mjedisit. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës. Pajisja inteligjente e përputhshme kërkon Bluetooth® versioni 4 (ose version i mëvonshëm) dhe ekzekutimin e sistemit operativ iOS 8.4 (ose të mëvonshëm) ose Android 5.0 (ose të mëvonshëm) me aplikacionin më të fundit Canon Camera Connect të instaluar (i disponueshëm nga Apple App Store ose Google Play store).