SHËRBIMET

Menaxhim i ngjarjeve nga distanca

Casual exposed-brick office environment, with one group crowded round a table and others working at laptops and PCs.

Mbështetje aktive për mjedisin tuaj të printimit dhe skanimit

Problemet e papritura me sistemin tuaj të menaxhimit të prodhimit të Canon mund të sjellin ndërprerje të punës së pajisjes, që mund të ndikojë ndjeshëm në produktivitet dhe në moralin e punonjësve. Shijoni kontroll më të madh dhe përvojë më të mirë përdoruesi duke mbrojtur mjedisin tuaj të printimit dhe skanimit nga ngjarje të papritura.

Menaxhimi nga distanca i ngjarjeve i Canon është një shërbim mbështetjeje aktiv, i cili përdor monitorimin e serverit të printimit që plotëson mbështetjen tuaj standarde të softuerit të Canon. Maksimizoni disponueshmërinë e infrastrukturës së printimit dhe skanimit dhe mbajeni biznesin në pune të pandalshme.

Çfarë ofrojmë

Monitorimi proaktiv

Çdo problem i mundshëm mund të identifikohet dhe të hetohet sa më shpejt që të jetë e mundur, falë monitorimit të vazhdueshëm nga distanca të sistemit të menaxhimit të prodhimit.

Njoftimet për incidente

Shmangni ndërprerjen e biznesit – te qendra e shërbimit të Canon dërgohen automatikisht sinjalizime me informacion kyç për ngjarjen për hetim të mëtejshëm.

Zgjidhje nga distanca

Parandaloni përshkallëzimin e problemeve të vogla në probleme madhore duke ofruar zgjidhje të incidentit nga distanca ose njoftim për të kontaktuar klientin.

Aftësitë

Shërbimet profesionale

Ekipet tona të mbështetjes kanë vite ekspertize për të kryer analizën dhe zgjidhjen e kërkuar të çdo incidenti që raportohet.

Metoda profesionale

Gjurmim i plotë i të gjitha incidenteve që aktivizohet nga shërbimi ynë aktiv.

Mjete të provuara të shërbimit

Ekipi ynë i mbështetjes përdor mjete të provuara dhe të testuara për të monitoruar dhe mirëmbajtur sistemin e menaxhimit të prodhimit.

Bespectacled woman in an orange shirt and a man in a T-shirt and jeans stand over a desk scattered with papers and a pair of glasses.
Përfitoni një nivel mbrojtjeje shtesë për mjedisin tuaj të printimit dhe skanimit.

Shërbimet dhe zgjidhjet e lidhura

Four office workers stand in pairs chatting, with two gesturing with their hands.

Mbështetja e softuerit e Canon

Merrni akses në përditësimet më të fundit të produktit, përmirësime dhe mbështetje teknike nga ekspertë.

https://staging-eu.cgn.canon-europa.com/business/remote-event-management/

Shërbimet e menaxhuara të printimit

Bizneset e të gjitha madhësive mund të rritin produktivitetin dhe të ulin kostot me zgjidhjet e shërbimit MPS nga Canon.

Woman in grey jumper leans hands on table, chatting with a bald man and a woman wearing a green cardigan who sit in front of a laptop, tablet device and phone.

uniFLOW Online

Rifitoni kontrollin mbi printimet tuaja të biznesit për të ulur kostot dhe për të siguruar respektimin e rregullave.

Përdorni shërbimet tona për biznesin dhe përmirësoni performancën e biznesit tuaj.

FLISNI ME EKIPIN TONË