Hero image
alt text goes here

PROFESIONALE
EKRANE

Canon 4K Ekran Profesional shfaq një gamë të gjerë ngjyrash dhe High Dynamic Range për transmetim dhe prodhim filmi.

Cilësi e jashtëzakonshme

Ekspertiza unike e Canon në imazheri dhe teknologjitë e avancuara të imazherisë garantojnë riprodhim të saktë të ngjyrave dhe imazhe 4K me rezolucion të lartë.

DP-V3120

Canon DP-V3120

Ekran profesional 31-inçësh, 4K, HDR me vlera 2000 cd/m2 që kryesojnë tregun, që ofron fleksibilitet më të lartë për cikle pune produksioni në HDR.

DP-V3120

Gamë e plotë

Exceptional 4K capability

Aftësi e jashtëzakonshme 4K

Ekranet ofrojnë ndriçim të lartë, ngjyrë të zezë të thellë, riprodhim të saktë të ngjyrave dhe shumë funksione suporti High Dynamic Range (HDR) të cilat janë perfekte për transmetim 4K UHD dhe Prodhim Filmi.

Mbështetje HDR dhe gamë e gjerë ngjyrash

Suporti High Dynamic Range EOTF (PQ dhe Hybrid Log-Gamma) gama e gjerë e ngjyrave si ITU-R BT.2020 dhe DCI-P3 janë ideale për një gamë të gjerë punësh prodhimi 4K.

HDR and wide colour gamut support

Riprodhimi i saktë i ngjyrave

Motori novator i përpunimit të imazhit high-bit-depth i imazhit i Canon dhe sistemi i kontrollit të ndriçimit nga pas me teknologjinë e panelit IPS ndihmojnë për të siguruar riprodhim të saktë të ngjyrave me ndriçim uniform në të gjithë ekranin dhe kënde të gjera shikimi.

Faithful colour reproduction

Operim i thjeshtë dhe lidhshmëri e gjerë

Paneli i kontrollit i integruar me disk rrotullues dhe butona funksionesh që mund të ndryshohen ofrojnë përdorim të thjeshtë dhe lidhshmëria e gjerë bën të mundur integrimin e lehtë në konfigurimet ekzistuese.

Simple operation and wide connectivity

Produktet që kanë lidhje