AdobeStock_270075726

BASHKOHU NË CANON

SAPO KENI PËRFUNDUAR SHKOLLËN APO UNIVERSITETIN?

Praktikat, stazhet e punës dhe programet tona për punësimin e përkohshëm të studentëve do t'ju sigurojnë një fillim të shkëlqyer për një karrierë të jashtëzakonshme.

Hapi i parë për një karrierë të jashtëzakonshme

Praktikat, stazhet e punës dhe programet tona për punësimin e përkohshëm të studentëve janë vendi i përsosur për të filluar karrierën tuaj, si dhe do të krijoni marrëdhënie të qëndrueshme me kolegët, këshilltarët dhe drejtuesit kryesorë të Canon.
 • Praktikat profesionale

  Programet tona të praktikave profesionale ofrohen në shumë shtete dhe në fusha të ndryshme, si marketingu, shitjet, informatika dhe më shumë.

 • Stazhet

  Stazhet variojnë nga niveli fillestar deri në nivelin master. Ato ofrojnë trajnime në vendin e punës, krahas studimeve të strukturuara në rrugën që keni zgjedhur.

 • Mbështetje dhe mentorim

  Duke iu bashkuar programeve tona të fillimit të karrierës, ju do të udhëhiqeni nga këshilltarë dhe drejtues të cilët do të mbështesin ecurinë dhe zhvillimin tuaj.

 • Lidhuni me persona të tjerë

  Kur t’i bashkoheni programeve tona, do të keni mundësinë që të lidheni me fillestarë të tjerë si ju dhe të ndani përvoja dhe këshilla, si dhe të bëni miq përjetë.

Ne jemi Canon

NE JEMI TË GUXIMSHËM

Kyosei

Filozofia "Kyosei"
Gjithëpërfshirje për punonjësit

Diversiteti, barazia dhe gjithëpërfshirja

Ne po punojmë për të krijuar një mjedis pune gjithëpërfshirës dhe për të zhvilluar një shoqëri të larmishme në një botë më të barabartë.

Zyrat tona

Canon Europe është selia strategjike për Evropën, Lindjen e Mesme dhe Afrikën (EMEA). Ne ofrojmë një gamë mundësish të jashtëzakonshme për ju në mbarë rajonin.

Zyrat tona

Jeni të interesuar të zhvilloni karrierën tuaj pranë Canon?

Ejani dhe shihni se ku përshtateni dhe se çfarë ju frymëzon për hapin tuaj të ardhshëm në karrierë.

Mund të jeni të interesuar edhe për

Frymëzohuni, vazhdoni përvojën tuaj me Canon.