Një burrë me një bluzë rozë mban një kamerë Canon para fytyrës. Blici hedh përsipër një dritë portokalli.

NE JEMI CANON

Për më shumë se 80 vite i kemi ofruar njerëzve pajisjet për të shkrepur dhe ruajtur atë çka ata shohin. Duke qenë kompania më e mirë në botë për imazherinë, ne jetojmë dhe punojmë së bashku për të mirën e përbashkët.

Disa fjalë rreth nesh

Kemi mbi 182 000 anëtarë në mbarë botën dhe të gjithë punojmë për të qenë një ofrues lider global për zgjidhjet novatore të teknologjisë së informacionit dhe imazherisë.

Vizioni ynë

Canon përmirëson jetët dhe bizneset në mënyra të reja të pabesueshme. Ju mund të luani një rol në ndërtimin e së ardhmes të një kompanie që është vizionare, novatore dhe e guximshme.

 • Eksploroni të jashtëzakonshmen

  Ne jemi duke eksploruar vazhdimisht mënyra të reja për novacione dhe rritjen e biznesit tonë, pasi klientët tanë presin të jashtëzakonshmen nga ne. Vizioni ynë na frymëzon të përmirësojmë mënyrën se si punojmë - që të mund të arrijmë gjëra të mrekullueshme, së bashku.

 • Kyosei

  Nën drejtimin e kulturës sonë Kyosei dhe vlerave tona, vizioni ynë është i fokusuar në forcimin e produkteve tona dhe përmirësimin e mënyrës se si ofrojmë novacione. Si pjesë e përpjekjeve tona të vazhdueshme për të jashtëzakonshmen, ne punojmë për të maksimizuar rritjen në tregjet në zhvillim dhe po e diversifikojmë biznesin tonë - gjë që do të sjellë një mori mundësish.

 • Fokusohuni te novacioni

  Si marka kryesore për imazhet në botë, ne jemi të angazhuar të stimulojmë teknologji të përparuara dhe të vlerësojmë novacionet. Kjo është arsyeja pse jemi renditur si një nga kompanitë kryesore në lidhje me krijimin e patentave, dhe është ky pasion për novacionin dhe përmirësimin që do të vazhdojë të na ndihmojë në suksesin tonë.

Canon në shifra

Canon në shifra

Themeluar në vitin 1937

Si Precision Optical Industry, Co. LtdMbi 182 000

Punonjësit e Canon në botë.256

Degë dhe filiale.1990

Canon nisi programin e parë në botë për riciklimin e kutive të tonerëve.3 më të mirët

Ne kemi qenë një nga 3 kompanitë kryesore për mbajtjen e patentave për 30 vitet e fundit.Mbi 30.000 ditë

Ne ofrojmë mbi 30.000 ditë trajnimi dhe zhvillimi në vit.

 

Vlerat tona

 • Çfarë vlerësojmë

  Ne besojmë në mënyrë të fortë në respekt, mbështetje dhe bashkëpunim si faktorë të vërtetë të suksesit tonë, duke inkurajuar të gjithë në Canon të shohin botën ashtu si e shohin të tjerët dhe të jenë gati të sfidojnë dhe ta transformojnë atë për më të mirën.

 • Filozofia jonë Kyosei

  Filozofia jonë e korporatës, Kyosei, është një koncept japonez që do të thotë të jetojmë dhe të punojmë së bashku për të mirën e përbashkët. Ajo i jep jetë angazhimit tonë për qëndrueshmërinë, mënyrës së si punojmë së bashku dhe dëshirës tonë për të krijuar një mjedis ku të gjithë mund të rriten dhe të zhvillohen.

 • Krijimi i jashtëzakonshëm

  Forca jonë në treg na jep motivacion dhe guxim për të imagjinuar, eksploruar, inovuar dhe për të marrë riskje të frymëzuara. Si të tillë, ne lidhemi me pasion nëpër vende dhe disiplina për të ndarë njohuri dhe për të krijuar të jashtëzakonshmen.

Gjithëpërfshirje për punonjësit

Diversiteti, barazia dhe gjithëpërfshirja

Ne po punojmë për të krijuar një mjedis pune gjithëpërfshirës dhe për të zhvilluar një shoqëri të larmishme në një botë më të barabartë.

Zyrat tona

Canon Europe është selia strategjike për Evropën, Lindjen e Mesme dhe Afrikën (EMEA). Ne ofrojmë një gamë mundësish të jashtëzakonshme për ju në mbarë rajonin.

Zyrat tona

Jeni të interesuar të zhvilloni karrierën tuaj pranë Canon?

Ejani dhe shihni se ku përshtateni dhe se çfarë ju frymëzon për hapin tuaj të ardhshëm në karrierë.

Mund të jeni të interesuar edhe për

Frymëzohuni, vazhdoni përvojën tuaj me Canon.