Printerë për shtëpi

Canon SELPHY CP1500

Specifikimet

Specifikimet

 • Notification Image

  Printimi me Wi-Fi

  Printoni drejtpërdrejt nga pajisjet inteligjente dhe kompjuterët

 • Notification Image

  Printimi sublimimi me

  Printime të shpejta, cilësore falë sistemit të printimit termik sublimimi me ngjyrues

 • Notification Image

  ngjyrues për 41 sekonda

  Printime kartoline cilësie të lartë, shpejt

 • Notification Image

  Printime deri
  në 100 vjet1

  Foto të bukura, me jetëgjatësi të madhe

 • Notification Image

  16.7 milionë ngjyra

  Printime ngjyrash dhe tonalitete lëkure besnike të realitetit

 • Notification Image

  LCD 8.9cm (3.5”)

  Ekrane të mëdha me detaje të imëta

 • Notification Image

  USB-C

  Lidhni me lehtësi kamera, kompjuterë dhe njësi Flash USB

 • Notification Image

  Foleja e kartës së memories

  Lexues SD, SDHC, SDXC

Specifikimet në detaje

Sistemi i printimit

 • Metoda
  Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje
 • Rezolucioni maksimal
  300 x 300 dpi
 • Ngjyrat
  Bojëra me 3 ngjyra (e verdhë, cianike, e purpurt) me veshje mbrojtëse
  256 nuanca për ngjyrë (thellësi ngjyrash 24 bit)

Media & kutitë e bojës

 • Kaseta të pajtueshme
  PCP-CP400
  PCC-CP400
 • Madhësi kartoline
  (KP-36IP / RP-108)
  100 x 148mm
 • Madhësi karte kredie
  (KC-36IP)
  54 x 86mm1
 • Ngjitësa me madhësi karte kredie
  (KC-18IF)
  54 x 86mm2
 • Ngjitëse Katrore
  (KC-18IS)
  54 x 54mm3
 • Mini ngjitës
  (KC-18IL)
  22 x 17,3mm4
 • Kutia e bojës
  I përfshirë me mediat
 • Jetëgjatësia e imazhit
  Printime 100 vjeçare5

Futja e Mediave

 • Ushqyes i Fletëve
  Ushqim automatik nga kaseta e letrës

Shpejtësitë e printimit

 • Shpejtësitë e printimit
  Madhësi kartoline: rreth 41 sek
  Madhësi karte krediti: rreth 23 sek

Printimi

 • Modalitetet e printimit
  Kontrolluar nga aplikacioni "SELPHY Photo Layout"
 • Cilësimet e printimit
  Kontrolluar nga aplikacioni "SELPHY Photo Layout"

Metoda e printimit

 • Printim i drejtpërdrejtë nga kamera
  USB/Wi-Fi
 • Drejtpërdrejt nga karta e memories
  SD/SDHC, Micro SD/Micro SDHC6, Mini SD/Mini SDHC7
 • Drejtpërdrejt nga pajisja inteligjente
  Pajisje të pajtueshme me iOS dhe Android përmes Wi-Fi, duke përdorur programin SELPHY Photo Layout
 • Drejtpërdrejt nga memoria e brendshme
  Nuk mbështetet
 • Printim nga kompjuteri
  Windows, Mac OS, IPP everywhere

Ndërfaqja

 • Kamera
  USB/WiFi
 • Kompjuter
  USB/WiFi
 • Monitori LCD
  Pozicion fiks 3.5”, 230K LCD me pika

Sistemet e Operuese që mbështeten

 • PC
  Mbështetet
 • Macintosh
  Mbështetet

Energjia

 • Furnizimi me energji AC
  Ushqyes kompakt CA-CP300B
 • Paketa e baterisë
  NB-CP2LI Battery Pack nuk përfshihet
 • Konsumi i energjisë
  Më pak se 60W
  Më pak se 4W (në pritje)

Karakteristikat fizike

 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  5 - 40 °C, 20 - 80% lagështirë
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Afro 182.2 x 57.6 x 133 mm (pa pjesët e dala) (gj-l-th)
 • Pesha
  Peshë 850g

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon. Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. Nevojitet kasetë PCC-CP400 (shitet veçmas)
 2. Nevojitet kasetë PCC-CP400 (shitet veçmas)
 3. Nevojitet kasetë PCC-CP400 (shitet veçmas)
 4. Nevojitet kasetë PCC-CP400 (shitet veçmas)
 5. Kur ruhet në album. Në bazë të analizave të përshpejtuara, duke prezumuar një temperaturë prej 23° C / 73.4° F dhe lagështirë 50%.
 6. Ka nevojë për adaptor (shitet veçmas)
 7. Ka nevojë për adaptor (shitet veçmas)