Kamera-printerë çasti dhe xhepi

Canon Zoemini S2

Specifikimet

Specifikimet

 • Kapaciteti 10 fletë

  Fotoletër pa bojë Canon Zink™ 2x3"

 • Elegant dhe peshëlehtë

  Model 188 gm në bajukë, të bardhë dhe të artë trëndafili

 • Bluetooth®

  Lidhje me Bluetooth®

 • Shkrehës në distancë dhe pamje direkte

  Me aplikacionin Canon Mini Print

 • Gati për celularë

  iOS dhe Android

 • 314×600 dpi

  Rezolucioni

 • 8 megapikselë

  Kamera

 • Mikro SD

  Mbështetje për karta memorieje

Specifikimet në detaje

Printer

 • Teknologjia e printimit
  ZINK™
 • Jetëgjatësia e kokës së printerit
  1000 faqe (nën 25°C)
 • Shpejtësia e printimit
  Afro 50 sekonda (ndezja dhe ndalimi i motorit, në temperaturën e dhomës 25°C )
 • Rezolucioni i printimit
  314 x 600 dpi
 • Printimi pa Bordura
  PO
 • Printim i bordurës së bardhë
  PO
 • Printimi me filtër
  PO (bardhezi/ngjyra vibrante)
 • Personalizimi i bordurës
  PO (përmes aplikacionit Mini Print)
 • Lidhja e printerit
  Mikro USB
 • Lidhshmëria
  Bluetooth 5,0
 • NFC
  iOS (duhet lexues NFC pale të 3-të, ofrohet vetëm për iPhone 7 e lart)
  Android (i punueshëm me modele që mbështesin NFC dhe kanë lexues të integruar NFC)
 • Sensori automatik i letrës
  PO
 • Bateria
  Bateri e rikarikueshme, e integruar, me polimere litiumi, 700 mAh
 • Jeta e Baterisë
  Mesatarisht 25 fotoletra
 • Fikje automatike
  PO (3/5/10 min) (cilësim në APLIKACION)
 • Butoni i rivendosjes
  PO
 • Shpejtësia e karikimit
  Afro 120 minuta (nga 0% në karikim të plotë)
 • Paneli i kontrollit
  1. Butoni i ndezjes
  2. Butoni i shkrehjes
  3. Buton filtri (bardhezi / ngjyra vibrante)
  4. Buton konturi (kontur i bardhë / kontur i personalizuar)
  5. Çelës rrëshqitës (peizazh pa blic / portret me blic automatik / autoportret me unazë drite)
 • Në përputhje me kartën e memories
  PO, kartë MicroSD, deri në 256 GB
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Canon ZINK® Photo Paper, Canon ZINK® Pre-Cut Sticker
 • Madhësia maksimale e letrës
  2,0” x 3,0”
 • Kapaciteti i letrës
  Deri në 10 fletë fotoletre Canon ZINK® + 1 SmartSheet®
 • Ngjyra e trupit
  Artë Rozë/ Bardhë Perlë/ Trëndafili e Errët
 • Madhësia e trupi (gjer. x lar. x thell.)
  121 x 80.3 x 22.4 mm
 • Pesha
  188g
 • Temperatura e rekomanduar, temperatura e karikimit dhe e ruajtjes (℃)
  15 - 32°C (59 - 90°F)
 • Lagështia e rekomanduar e përdorimit (RH)
  40-55% RH
 • Temperatura e përdorimit (℃)
  5 - 40°C (41 - 104°F)
 • Numri rregullator identifikues i modelit
  PP2002
 • Lagështira e përdorimit (RH)
  <70%RH

Kamera

 • Rezolucioni i fotove statike njëshe
  8 MP
 • Format fotosh statike njëshe
  JPG
 • Drita e blicit
  PO
 • Rrezja e dritës së blicit
  0.5M - 1.0M
 • Unaza e dritës
  PO (8 LED)
 • Rrezja efikase e unazës së dritës
  0.3M- 0.6M
 • Rreze fokusimi
  Fiks (rrezja: 30cm~∞ )
 • Gjatësia vatrore
  2,6mm
 • Gjatësia fokale (ekuivalente e filmit 35mm)
  25,66mm
 • Zmadhimi
  I fiksuar
 • Aperturë
  f/2.2
 • Ndjeshmëria
  Auto (Diapazoni ISO: 100 - 1600)
 • Balancimi i të bardhës
  Auto
 • Rregullimi i ekspozimit
  Auto
 • Pamja e drejtpërdrejtë
  PO (në APLIKACION)
 • Kohëmatësi Automatik
  PO (JOAKTIV / 3sek / 5sek / 10sek) (cilësim në APLIKACION)
 • Shkrehësi në distancë
  PO (në APLIKACION)
 • Indikacioni i zërit të personalizuar të kamerës
  PO (Ndezje / Fikje / Shkrehës) (cilësim në APLIKACION)

Treguesit

 • Drita e poshtme LED (karikimi)
  E kuqe: Në karikim
  Jeshile: Karikimi i plotë
 • Llambë e sipërme LED (statusi)
  E bardha ndezur: pajisja është ndezur dhe në pritje
  E bardha duke pulsuar: duke procesuar "Smartsheet" / duke përgatitur printimin / duke përditësuar firmuerin
  E kuqja ndezur: pajisja është në temperaturë shumë të lartë
  E kuqja duke pulsuar: kapaku hapur / gabim printeri / nuk ka letër / ngecje letre
  E kuqja/bardha me radhë: bateri e ulët, bateri shumë e ulët
  E bardha duke pulsuar: pajisja po ndizet
  Bluja duke pulsuar: gabim me "Smartsheet"
  E kaltra ndezur: pajisja është në temperaturë më të ulët
  E kaltra duke pulsuar: koka e printerit duke u ftohur
  Roza ndezur: modalitet njësie ruajtëse
  Roza duke pulsuar: gabim i kartës SD
  E verdha/roza/e kaltra/e bardha me radhë: printeri duke printuar
 • LED i zgjedhjes së filtrit
  1) JOAKTIV : Jo
  2) Aktiv : Filtër bardhezi
  3) Aktiv : Filtër ngjyrash vibrante
 • LED me kontur të bardhë
  AKTIV : Po
  JOAKTIV : Jo
 • Altoparlanti (statusi)
  1) Ndezja
  2) Kyçi i përqendrimit të kamerës
  3) Shkrehësi i kamerës
  4) Gabim i kamerës (nuk nxjerr dot foto)
  5) Futja/nxjerrja e kartës microSD
  6) Gabim i kartës microSD

Informacion për Zink Photo Paper

 • Canon ZINK® Photo Paper
  Canon ZINK® Photo Paper (10 fletë për qeskë)
  Fotoletër madhësia 2” x 3” / shpinë me zhveshje ngjitëse
 • Mjedisi i Ruajtjes
  Temperatura: 0-25°C, Lagështia: 40-55% RH

Aplikacioni dhe sistemet operative në përputhje

 • Sistemi i pajtueshëm operativ (për aplikacionin për celularë)
  "iOS 12.0" e lart dhe "Android 6.0" e lart
 • Sistemi i pajtueshëm operativ (për kompjuter)
  Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, Mac OSX 10.10-10.14
 • Aplikacioni për celular
  Canon Mini Print