SOFTUER

Softueri "Professional Print & Layout"

Kombinojeni printerin e serisë "Canon imagePROGRAF PRO" me "Professional Print & Layout" për performancë, ngjyra, detaje dhe tonalitet të jashtëzakonshëm. Me opsionet e avancuara të printimit, mund të printoni me të shpejtë specifikimet tuaja të sakta dhe të evidentoni punën në maksimumin e mundshëm.

Shkarko versionin më të fundit

Image

Instalimi

Me ofertë si për "Windows", edhe për "Mac (iOS)", "Professional Print & Layout" shtohet vetiu në aplikacionet e pajtueshme fotografike gjatë instalimit të softuerit. "Print Studio Pro" mund të instalohet dhe njëherësh që të mund ta zgjidhni softuerin në varësi të nevojave tuaja.

SHKARKONI

Printerët e përputhshëm

Shfrytëzojeni në maksimum "Professional Print & Layout" me printerët e mëposhtëm profesionalë.

Nisja e "Professional Print & Layout"

Për të filluar, hapeni foton (ose fotot) në "Adobe Photoshop", "Photoshop Elements" ose "Lightroom Classic". Nëse përdorni "Canon Digital Photo Professional", thjesht zgjidhni figurat nga dosja e tyre. Mund të hapet dhe si softuer më vete.

Faqosja e ekranit kryesor

Printoni me të shpejtë me nivelin optimal të cilësisë me ciklin e shpejtë, të njësuar e të saktë të punës së "Professional Print & Layout". Një ndërfaqe e avancuar përdorimi ofron funksione të mirëzhvilluara për cilësime të qarta e efikase printimi, duke ju mundësuar të përqendroheni te puna që keni në dorë, ndërsa një procedurë e thjeshtuar hap pas hapi siguron përdorim më praktik.

Image

1. Një dritare për cilësimet e printimit

Hapini cilësimet bazë, si p.sh. zgjedhjen e printerëve, llojin e materialit, faqosjen për disa foto bashkë, madhësinë dhe cilësinë e letrës, dhe shikoni detajet duke zgjeruar secilën skedë.

Image

2. Faqosje e mirëkalibruar

Zgjidhni printim pa bordura ose hiqini bordurat me vlera numerike ose tranzicione me nivelim.

Image

3. Menaxhimi i ngjyrave

Zgjidhni profilet ICC dhe parafaqosjen e figurave për të arritur një përkim optimal mes ekranit dhe printimit përfundimtar.

Image

4. Printim

Përgatituni t'ia dërgoni fotot printerit duke zgjedhur numrin e kopjeve.

Image

5. Zgjedhje e shpejtë

Ruajini cilësimet e përdorura më shpesh, për printime të shpejta rrufe ose vendosni zgjedhjet tuaja me porosi.

Çojeni printimin e fotove në një nivel tjetër

Ruani tonalitetin, qartësinë dhe riprodhimin e përpiktë të ngjyrave me këtë softuer të besueshëm dhe dinamik. Me DPRAW të integruar në definicion të lartë real dhe një funksion printimi HDR për riprodhim të fortë të pjesëve të theksuara*, është mjeti ideal për t'u dhënë fotove tuaja një dimension tjetër.

* E posaçme vetëm për kamerat "Canon EOS".

Image

Printimi HDR

Tregojeni botën siç e shikoni përmes syve me anë të figurave RAW. Funksioni "HDR Print" i "Professional Print & Layout" shfrytëzon diapazonin e gjerë dhe dinamik të fotove RAW, duke e shprehur më saktë informacionin për foto që i qëndrojnë më besnike realitetit. Fotoprocesimi i zgjeruar i softuerit punon më së miri me "Adobe RGB" për të realizuar foto që tejkalojnë çdo softuer tjetër fotoprocesues.

Image

DPRAW

Shtojuni thellësi e relievizim fotove me anë të "DPRAW Print". Duke përdorur informacionin e fokusit nga fotot RAW të ruajtura në format DPRAW*, "Professional Print & Layout" mund të rikuperojë qartësinë për foto më të gjalla me ekspresivitet që bie në sy. Pikselët me fokusimin e duhur marrin definicion më të lartë ndërsa pikselët pa fokusimin e duhur nuk marrin theksim të mëtejshëm. Kjo garanton një tonalitet të lëmuar pa zhurmën që krijojnë rëndom filtrat e qartësimit.

* "Canon EOS 5DMKIV" dhe "Canon EOS R"

Image

Profili ICC

Shfrytëzojini plotësisht kapacitetet e serisë "imagePROGRAF PRO" me anë të "Use ICC Profile". Falë një dizajni të përmirësuar të profileve të printerit dhe kompensimit praktik sipas pikës së zezë, riprodhimi i ngjyrave mund të përmirësohet edhe më tej. Thjesht zgjidhni "Black Point Compensation" për të rregulluar tonin e figurës në mënyrë që pika më e errët e profilit ICC të figurës të përkojë me pikën më të errët të profilit ICC të printerit.

Print Studio Pro

Moduli "Canon Print Studio Pro" mundëson lidhjen ideale të ciklit të punës mes figurës dhe produktit përfundimtar. Krijuar posaçërisht për printerët profesionalë të "Canon", ky softuer unik e bën të lehtë t'u jepni printimeve tuaja një lustër profesionale.

Mësoni më shumë

Image

Mund të jeni të interesuar në...