Canon EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2L USM

EF 135mm f/2 L USM është një lentë telefoto e cilësisë të lartë e shpejtë dhe e lehtë. Është mjeti ideal për të kapur sportet e brendshme në kushte të dobëta drite dhe për fotograi portretesh.

Përfitimet

  • Aperturë e madhe f/2
  • Fokusim automatik i shpejtë, i qetë
  • Veshjet Super Spectra
  • Konstruksion dhe optikë L-series
  • Hapje rrethore për bokeh të butë
  • Integrim me sistem flesh E-TTL II
  • Kuti e butë dhe mbulim lentesh

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 135mm f/2L USM

I mprehtë, i shpejtë dhe i lehtë


Hapja e madhe maksimale e lentës i lejon fotografët që të shkrepin me shpejtësi relativisht të mëdha të grilës, edhe në dritë të ulët. Kjo e bën 135mm f/2.0L USM një optikë ideale për ata që shkrepin sportet brenda. Përveç të dhënave të saj të larta, lenta është relativisht e lehtë dhe kompakte, peshon vetëm 750g.

Cilësia e serisë L


Seria L eshte sfera profesionale kryesore e lentave Canon, duke perfaqesuar më të mirën në optikat EF të krijuara me saktesi. Lentat e serisë L kombinojnë rendiment të shkëlqyer me trajtimin superlativ dhe janë të qëndrueshme ndaj pluhurit dhe lagështirës.

Aperturë e madhe f/2


Një hapje maksimale e madhe f/2 siguron shpejtësi të shkëlqyer për fotografim në kushte me dritë të dobët, pa nevojën e fleshit. Apertura e gjerë gjithashtu siguron kontroll të imët mbi thellësinë e fushës.

Fokusimi ultrasonik


Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

Veshja Super Spectra


Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

Integrim me matës flesh E-TTL II


Lenta i kalon informacionin e distancës një sistemi të pajtueshëm E-TTL II të kamerës EOS për të siguruar matje optimale të fleshit.

Pajisjet shtesë


Lenta vjen e pajisur me një kapak lenteje dhe një kasë të butë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 135mm f/2L USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Galeri model

Shikoni Galerinë

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.