RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Shkoni përtej detajit dhe kapni frymën e vërtetë të një subjekti me anë të një objektivi që ofron performancë dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme plus një veshje të posaçme optike për ta ngritur efektin "bokeh" në përmasa krejt të tjera.

Galeria

Qartësi me stil - për portrete që kanë vërtet rëndësi

Përcaktoni dhe ripërcaktoni vizionin tuaj krijues me këtë objektiv specialistësh të serisë "L" për portrete me qartësi mahnitëse, performancë të lartë të vetëfokusimit, një cilësi legjendare të konstruksionit dhe veshje DS për optimumin në efektet e mëndafshta "bokeh" të zbutjes së figurës.

Shikoni specifikimet e plota

Features & Benefits

Një lente e shkëlqyer për...

Great for portraits

Fantastike për portrete

Me gjatësinë fokale prej 85 mm ky është objektivi ideal për portrete të përmirësuara, duke realizuar rezultate elegante dhe të detajuara me një perspektivë të këndshme dhe pa deformime.

Superb bokeh with stunning optical precision

Efekt i jashtëzakonshëm "bokeh" me precizion mahnitës optik

Ofron optimumin e efektit "bokeh" falë veshjes unike DS të "Canon" plus një aperturë 9-tehëshe F1.2 - objektivi është i jashtëzakonshëm në shkrepjen e fotove krijuese.

Advanced lens elements and coatings

Elemente dhe veshje të avancuara për objektivin

Në objektiv përdoret optikë "Special Blue Spectrum Refractive (BR)" që pengon aberracionin e ngjyrave, ndërsa një element i përpunuar josferik dhe veshja ASC parandalojnë vezullimet dhe hijezimet.

Diferenca e shfokusim-lëmimit

Objektivi "RF 85mm F1.2L USM DS" është një objektiv unik i rendimentit të lartë me kombinim efekti të bukur e të lëmuar sfondi të shfokusuar "Bokeh" dhe me aperturë super të shpejtë për të nxjerrë portrete që ju lënë pa frymë.

Qartësi me stil

Shkoni përtej detajeve dhe shkrepni atmosferën e vërtetë të një subjekti me anë të një objektivi që ofron performancë dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Shikoni se si funksionon veshja DS, jo vetëm në ndriçim të ulët, me efekt optimal e të lëmuar "Bokeh" kur sfondi ka potencial krijues.

Si funksionon veshja e DS

Veshja DS (shfokusim-lëmim) realizon një efekt të veçantë e të zbutur shfokusimi, ku në një kontur fillimisht i qartë në një figurë të shfokusuar turbullohet edhe më tej me lëmim të jashtëzakonshëm. "Canon" e ka arritur këtë efekt duke përdorur të njëjtat pjesë optike si të "RF 85mm F1.2L USM" si dhe duke shfrytëzuar teknologjinë e depozitimit të avullit për të kontrolluar sasinë e dritës që kalon në objektiv.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Motor i shpejtë USM dhe unazë komandimi të objektivit

Falë shpejtësisë së lartë të mbërthyeses RF, objektivi RF 85 mm F1.2L USM fiksohet me shpejtësi te subjekti ndërsa unaza e komandimit të objektivit ofron një kontroll më të lartë të parametrave.

Bëni realitet vizionin tuaj krijues

Sistemi "EOS R" trashëgon të gjitha avantazhet e sistemit EOS si dhe gamën e vet të objektivave, ofron pajtueshmëri të plotë me pjesët ekzistuese optike EF dhe EF-S me adaptorë, si dhe gamën e aksesorëve dhe të bliceve "Speedlite".

Shikoni videon

Specifikimet

Veshja DS

"Defocus Smoothing" ofron një efekt të jashtëzakonshëm "bokeh"

Optikë BR

Për kontroll ideal të aberracioneve

Elemente asferike dhe UD

Për figura jashtëzakonisht të qarta

Motor USM

Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe thuajse të heshtur

ASC (veshje "Air Sphere")

Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

Unazë komandimi të objektivit

Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Shikoni specifikimet e plota

Specifications

Përpara se t'i përdorni për herë të parë objektivat DS

1 Për të përdorur këtë objektiv me EOS R ose EOS RP, nevojitet një version i përputhshëm i firmuerit. Shkarkoni firmuerin e fundit të kamerës nga faqja e internetit e "Canon" dhe instalojeni në kamerë.

2 Duke qenë se transmetimi i periferisë së objektivit bie për shkak të veshjes DS, ndriçimi i objektivit në aperturë maksimale është rreth 1⅓ gradë më e errët se f/1.2. Me përditësimin e kamerës në firmuerin e fundit, kontrolli i ekspozimit te vetekspozimi do të realizohet siç duhet.

WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju nevojitet për portretet të arrira krijuese

RF 85mm F1.2L USM DS

Qafore objektivi ET-89

Kapak objektivi E-82II

Kapak pluhuri për objektiv RF

Çantë LP1424

Në duart e profesionistëve…

Zbuloni si funksionon "RF 85mm F1.2L USM" dhe "RF 85mm F1.2L DS USM" në një larmi situatash shkrepjeje në duart e profesionistëve të "Canon".

Shihni artikujt
Telephoto lens range packshots

Objektivat telefoto

Me një objektiv telefoto mund t’i shkrepni sportet, natyrën dhe aktivitetet nga larg, pa e trazuar aksionin. Eksploroni objektivat telefoto të Canon dhe shikoni ku ju shpie krijimtaria.

Mësoni më shumë

Produktet e lidhura