Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Specifikimet

Qëndrueshmëria ndaj pluhurit/lagështirës

Po

Diametri i filtrit (mm)

82

Maks. diametër x gjatësi (mm)

103,2×117,3

Pesha (g)

1195

Specifikimet

Veshja DS

"Defocus Smoothing" ofron një efekt të jashtëzakonshëm "bokeh"

Optikë BR

Për kontroll ideal të aberracioneve

Elemente asferike dhe UD

Për figura jashtëzakonisht të qarta

Motor USM

Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe thuajse të heshtur

ASC (veshje "Air Sphere")

Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

Unazë komandimi të objektivit

Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikimet / funksionet optike

Madhësia e Imazhit

Kuadër i plotë

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

24°, 16°, 28° 30'

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

13/9

Nr. i teheve të diafragmës

9

Hapja minimale

16

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0,85

Zmadhimi maksimal (x)

0,12

Informacioni mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

_

Aktualizuesi AF

USM 1

Aksesorët

Kapak lenteje

E-82 II

Kapaku i lentës

ET-89

Kasa/qesja e lentës

LP1424

Kapaku fundor i pasmë

Kapak pluhuri për objektiv RF

Përputhshmëria e zgjatuesit

Jo e pajtueshme

  1. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.