Lentet RF-S

Canon RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

Një objektiv kompakt, peshëlehtë telefoto RF-S për kamerat EOS R APS-C me gamë fleksibël zmadhimi, ideal për udhëtime, sporte, familjen dhe kafshët shtëpiake.

 • Një zmadhim i vogël, por i fuqishëm

  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM ju ndihmon të kapni kujtimet e udhëtimit dhe pamjet e peizazhit, plus ditët sporive, plane nga afër dhe kafshë shtëpiake gjatë lojës.

 • Afrohuni më shumë me aksionin

  Përdorni anën telefoto të zmadhuesit për t'i afruar subjektet e largëta.

 • Mprehtë, lëmuar dhe qëndrueshëm

  Një fotostabilizues i fuqishëm me 4.5 nivele1 parandalon lëkundjen e kamerës, duke realizuar video dhe foto të mprehta dhe të shtruara.

 • Fokusim i shpejtë dhe i saktë

  Falë motorit STM, fokusimi është i shpejtë dhe i saktë dhe funksionon pothuajse në heshtje – duke e bërë të përsosur për video, me lëvizje të qetë fokusimi.

 • Aperturë me shtatë 7 fletë

  Me dizajnin gati rrethor, turbulloni më së miri sfondin dhe zonat jashtë fokusit, duke shtuar një avantazh krijues në fotot tuaja.

 • RF-S55-210mm F5-7.1 IS STM

  Zgjasni rrezen

  Regjistroni detaje dhe peizazhe të largëta, si dhe çaste të arrira udhëtimi, si dhe foto të këndshme të njerëzve që mbushin kuadrin. Përdorni rrezen telefoto të objektivit për të turbulluar sfondin, duke ndihmuar në izolimin e subjekteve për t'i bërë të dalin në pah. Ky zmadhues fleksibël 3.8x, 55-210mm1 ofron komandim mahnitës krijues.

  Afrohuni, edhe kur jeni larg

  Zbuloni detaje që nuk i keni parë më parë me një kthim të unazës së zmadhimit. Në 210 mm, RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM ofron një zmadhim maksimal prej 0.28x, duke ju ndihmuar të fokuesoheni nga afër dhe të mos e shqetësoni subjektin as të hidhni hije mbi të – perfekt për takime spontane nga afër

  RF-S55-210mm F5-7.1 IS STM

  Fotostabilizim i avancuar

  Kapeni e përdoreni në çast – edhe në dritë të ulët – me rezultate super të qëndrueshme deri në rreze telefoto, falë një fotostabilizuesi optik me 4.5 nivele2.

  FOTOSTABILIZUESI AKTIV

  Fotostabilizuesi joaktiv

  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

  Bëhuni krijues me ndriçime të arrira dhe efektin Bokeh

  Eksperimentoni me ndriçimet jashtë fokusit falë një aperture thuajse rrethore me 7 fletë dhe përdorni fuqinë e telefotos dhe një aperturë të gjerë për të arritur rreze më të shkurtër qartësie për veçimin e subjektit, duke realizuar efekt të bukur Bokeh me thellësi dhe impakt të mëtejshëm

  Fokus i shtruar dhe i qetë me kontroll krijues

  Ndërroni shpejt ndërmjet mënyrave të ndryshme për të shkrepur dhe filmuar si profesionist falë një komandimi të kombinuar të objektivit dhe unazës manuale të fokusimit. Një motor me fokus STM në objektiv funksionon pothuajse në heshtje

  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM
  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

  Një objektiv që funksionon në formë intuitive me kamerën tuaj

  Falë mbërthyeses RF, RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM punon me kamerat e serisë EOS R për të korrigjuar dhe zbatuar një gamë të gjerë opsionesh për përmirësimin e figurës, duke përfshirë korrigjimin e frymëmarrjes gjatë fokusit në modalitetin e filmit3

  Specifikimet

  • Zmadhim optik 3.8x

   55-210mm (88-336mm ekuivalent 35mm) gjatësi fokale në një trup kompakt

  • IS Optik

   Stabilizim i brendshëm e 4.5 nivele dhe deri në 7 nivele me IBIS2

  • Motor STM

   STM tipi vidë për AF të shtruar filmike

  • Zmadhim maksimal 0.28x

   Shkrepni nga afër me objektivin të caktuar në 210mm për zmadhim maksimal

  • Komandim i kombinuar dhe unazë MF

   I personalizueshëm për komandim TV/AV/ISO e më tej. Komandojini me lehtësi cilësimet e zgjedhura

  • Hapja e diafragmës me 7 fletë

   Realizoni efekt të bukur Bokeh thuajse rrethor

  • Komandim për frymëmarrjen gjatë fokusimit

   Mbështetje për komandim të brendshëm të frymëmarrjes gjatë fokusit3

  Galeria

  Frymëzohuni nga një përzgjedhje pamjesh që tregojnë mundësitë krijuese të ofruara nga RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM.

  Zgjasni më tej rrezen tuaj

  Shikoni se si RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM dhe RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM punojnë së bashku për t'ju sjellë më shumë.
  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

  Krahasimi

  Shikoni se si krahasohet RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM me RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM. Së bashku, këta objektiva përbëjnë një çift fanastik për çantën tuaj të kamerës.

  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Gjatësia vatrore

  88-336mm
  18-45mm

  Hapja maksimale e diafragmës

  F5-7.1
  F4.5-6.3

  Stabilizuesi i Imazhit Optik

  4.5 nivele
  4 ndalesa

  Zmadhimi maksimal

  0.28 x (në 210mm)
  0.16 x (në 45mm) (fokus manual: 0.26 x)

  Distanca më e afërt e fokusimit (m)

  0.73 (në 210mm)
  0.2 (në 18mm) (fokus manual: 0.15)

  Diametri i filtrit (mm)

  55
  49

  Unazë komandimi objektivi

  Fokus/kontroll i kombinuar
  Fokus/kontroll i kombinuar

  Diametri x gjatësia maks. (mm)

  69 x 135
  69 x 44.3

  Pesha (g)

  270
  130

  1. Testuar sipas standardeve CIPA
  RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

  Çfarë ka në kuti

  Gjithçka që ju nevojitet për t'i afruar subjektet me kamerën tuaj të serisë EOS R

  • RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM

  • Kapak pluhuri RF

  • Tapë Lenteje E-55

  Aksesorët përkatës

  • rf-s-55-210mm-f5-7.1-is-stm

   Qafore objektivi ET-60B

  • E-55

   Tapë Lenteje E-55

  • rf-s-55-210mm-f5-7.1-is-stm

   Çantë objektivi LP1014

  Produktet e lidhura

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R50

  Krijoni përmbajtjen më tërheqëse me këtë kamerë EOS R pa pasqyrë, nga fotot e mprehta deri te filmat 4K dhe transmetimet e drejtpërdrejta. Të gjitha në një pajisje të dedikuar.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R10

  Kryeni hapat tuaja të radhës në fotografi dhe video me një kamerë pa pasqyra EOS R System të krijuar rreth një sensori madhësie APS-C.
 • Objektiv standard

  RF 50mm F1.8 STM

  Një objektiv kompakt, i qetë dhe peshëlehtë 50mm RF fiks, me aperturë të gjerë f/1.8, ideal për shfrytëzimin e vizionit tuaj krijues.
 • Lentet RF-S

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  Një objektiv zmadhues EOS R-series APS-C i gjerë deri në telefoto që është ideal për udhëtime, faunën e egër, sportin dhe stilin e jetesës.
  1. 88-336mm ekuivalent 35mm.
  2. Deri në 7 nivele kur përdorni trupin e serisë EOS R që vjen me fotostabilizues të integruar. IS optike dhe e kombinuar maten të dyja sipas standardeve CIPA.
  3. Me kamera të pajtueshme