Objektiv supertelefoto

Canon RF 400mm F2.8L IS USM

Një objektiv supertelefoto rendimenti të lartë me portativitet, rendimet dhe cilësi imazhi të klasit të parë. Ideal për fotografinë sportive, të aksionit dhe natyrës së egër, kur ju duhet të ruani distancën.

Specifikimet

 • Hapje maksimale e madhe f/2,8

  Për rendiment të jashtëzakonshëm në ndriçim të ulët dhe kontroll të thellësisë së qartësisë

 • Fotostabilizues

  Fotostabilizuesi i integruar optik ofron mbrojtje 5.5-nivelëshe kundër turbullimit nga lëkundja e kamerës

 • Vetëfokusim dysh me korrent

  Një njësi fokusimi USM tipi me unazë, me korrent të dyfishtë mbështetet nga një procesor i shpejtësisë së lartë dhe algoritme të optimizuara vetëfokusimi për fokusim të shpejtë dhe të heshtur

 • Xham fluoriti

  RF 400mm F2.8L IS USM përdor xham fluoriti në konstruktin e vet për rezolucion dhe kontrast më të lartë të figurës

 • Veshje ASC

  Edhe në kushte të vështira ndriçimi, hijezimi dhe vezullimi minimizohen falë teknologjisë sonë Air Sphere Coating

 • Fokusim manual me shpejtësi të ndryshueshme

  Ofrohen tri shpejtësi fokusimi manual, për kontroll preciz. Full Time MF mundëson rregullime pa ndërruar modalitetet e fokusimit

 • Profile fokusimi

  Ruani dy profile fokusimi për përdorim të shpejtë, duke kursyer kohë kur ju duhet të reagoni shpejt dhe duke lejuar tërheqjen e fokusit kur filmoni

 • Mbërthyese origjinale RF

  RF 400mm F2.8L IS USM lidhet drejtpërdrejt me kamerën e serisë EOS R pa nevojë adaptori, duke ju mundësuar shfrytëzimin e cilësisë së saj të avancuar të figurës

Canon RF 400mm F2.8L IS USM front slant with hood

Çfarë ka në kuti

 • RF 400mm F2.8L IS USM

 • Kapak pluhuri për objektiv RF

 • Mbajtëse filtri me filetim 52 (WIII) me filtër mbrojtës 52mm

 • Kapak lenteje E-180E

 • Qafore objektivi ET-155 (WIII)

 • Çanta e butë e lentes LS400

 • Rripi i gjerë i lentes B

 • Manuali i përdorimit

Produktet e lidhura

 1. Sipas testeve standarde CIPA
 2. Kërkim i Canon nga pranvera 2021