Objektivat RF

Canon RF 400mm F2.8L IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Hapje maksimale e madhe f/2,8

  Për rendiment të jashtëzakonshëm në ndriçim të ulët dhe kontroll të thellësisë së qartësisë

 • Fotostabilizues

  Fotostabilizuesi i integruar optik ofron mbrojtje 5.5-nivelëshe kundër turbullimit nga lëkundja e kamerës

 • Vetëfokusim dysh me korrent

  Një njësi fokusimi USM tipi me unazë, me korrent të dyfishtë mbështetet nga një procesor i shpejtësisë së lartë dhe algoritme të optimizuara vetëfokusimi për fokusim të shpejtë dhe të heshtur

 • Xham fluoriti

  RF 400mm F2.8L IS USM përdor xham fluoriti në konstruktin e vet për rezolucion dhe kontrast më të lartë të figurës

 • Veshje ASC

  Edhe në kushte të vështira ndriçimi, hijezimi dhe vezullimi minimizohen falë teknologjisë sonë Air Sphere Coating

 • Fokusim manual me shpejtësi të ndryshueshme

  Ofrohen tri shpejtësi fokusimi manual, për kontroll preciz. Full Time MF mundëson rregullime pa ndërruar modalitetet e fokusimit

 • Profile fokusimi

  Ruani dy profile fokusimi për përdorim të shpejtë, duke kursyer kohë kur ju duhet të reagoni shpejt dhe duke lejuar tërheqjen e fokusit kur filmoni

 • Mbërthyese origjinale RF

  RF 400mm F2.8L IS USM lidhet drejtpërdrejt me kamerën e serisë EOS R pa nevojë adaptori, duke ju mundësuar shfrytëzimin e cilësisë së saj të avancuar të figurës

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  5°10', 3°30', 6°10'
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  17/13
 • Pjesë speciale optike
  2x fluorit, 1X SUD
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  32
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  2,5
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,17
 • Unazë komandimi
  Jo
 • Fotostabilizues OIS1
  5,5
 • Fotostabilizues IBIS x OIS2
  5,5
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Unazë USM
 • Veshje
  ASC, Super Spectra
 • Fluor
  Para / pas

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-180E
 • Kapaku i Lentes
  ET-155(WIII)
 • Kasa/çanta e objektivit
  Çanta e butë e lentes LS400
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Mbështet vetëm zgjatues RF 1.4x dhe RF 2x
 • Pajisje të tjera Shtesë
  Canon drop-in filtra 52mm
  Filtër polarizues rrethor Canon 52 (WIII)
  Qafore e shkurtër objektivi Canon ET-155B

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

 • Gjatësia vatrore
  560
 • Hapja maksimale e diafragmës
  4-25
 • Zmadhimi maksimal
  0,25
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Gjatësia vatrore
  800
 • Hapja maksimale e diafragmës
  5,6-64
 • Zmadhimi maksimal
  0,36
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po
 • Veshje e jashtme
  Mburojë nxehtësie
 • Diametri i filtrit (mm)
  52 futje
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)3
  163 x 367
 • Pesha (g)
  2890

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv.

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur