Canon Product Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 6D Mark II

Pavarësisht nëse dëshironi të realizoni projekte më ambicioze apo po bëheni më profesionist në fotografinë tuaj, kamera EOS 6D Mark II ju jep atë që ju nevojitet për të hedhur ata hapa të tjerë emocionues

Woman taking a photo

Mirë se erdhët në kamerën EOS 6D Mark II

Shikoni veçoritë dhe funksionet që do t'ju japin një avantazh krijues

Shikoni videon

Kamera e vogël me kuadër të plotë dhe një zemër të madhe

Ky model i standardit DSLR ka izolime mbrojtëse ndaj pluhurave dhe lagështisë dhe duket menjëherë si mjaft e njohur, kështu që e gjen vendin e saj bashkë me pajisjet tuaja ekzistuese EOS.

Shikoni specifikimet e plota

The small full-frame camera with a big heart
Your next creative steps in photography

Hapat e tu të tjerë krijues në fotografi

Fotografëve të portreteve do t'u pëlqejë shumë thellësia e vogël e fushës që siguron sensori me kuadër të plotë e kamerës EOS 6D Mark II, si dhe aftësia e tij për të kapur shprehjet e momentit me 6,5 kuadro në sekondë. Kur regjistroni peizazhe, sensori 26,2 megapikselë i kamerës kap imazhe plot detaje dhe një diapazon dinamik të lartë, për imazhe që tregojnë një qartësi dhe thellësi si në jetën reale.

Mësoni më shumë

Fokusimi me precizion për një qartësi të rëndësishme

Fokusi automatik i përparuar përdor 45 pika të tipit të kryqëzuar për të fokusuar me saktësi të jashtëzakonshme, edhe në kushte të errëta si nën dritën e hënës. Regjistroni me vetëbesim kur punoni me një thellësi të vogël të fushës dhe ndiqni subjektet dinamike kur lëvizin në kuadër.

Lexoni më shumë

Precision focusing for critical sharpness

Dritarja juaj drejt botës

Inkuadruesi i madh me pentaprizëm i kamerës EOS 6D Mark II parqet një pamje jashtëzakonisht të qartë të botës, duke ju lejuar të krijoni marrëdhënie të natyrshme me subjektet tuaja dhe të regjistroni në mënyrë më instiktive.

Your window on the world

Kompozoni nga çdo kënd

Është e lehtë të regjistroni nga kënde të ulëta poshtë ose mbi kokat e grupeve të mëdha, falë ekranit me kënd të ndryshueshëm të kamerës EOS 6D Mark II që kapet dhe rrotullohet në çdo drejtim. Provoni ta përdorni në nivelin e mesit për portrete më të natyrshme.

Compose from any angle
Built-in GPS* tracks your every move

Funksioni GPS* i integruar monitoron çdo lëvizje që bëni

Shënoni etiketa gjeografike për çdo imazh që regjistroni me vendndodhjen tuaj aktuale - kudo ku jeni në botë. Kjo është e shkëlqyer për të ndjekur përsëri gjurmët tuaja gjatë kërkimeve për vendet ose për të shkruar shënime të sakta për imazhet për të përshkruar aventurat tuaja.

E projektuar për të punuar krah për krah me pajisjet e tua inteligjente

Kamera EOS 6D Mark II përdor Bluetooth® për ta bërë më të lehtë konfigurimin e një lidhjeje Wi-Fi me pajisjen tuaj inteligjente**. Shfletoni dhe zgjidhni imazhet në ekranin e pajisjes tuaj dhe më pas ndajini ato me shokët tuaj. Pajisja juaj mund të përdoret si një telekomandë për kamerën po ashtu - duke përfshirë pamjen e drejtpërdrejtë.

Designed to work hand-in-hand with your smart devices

Aplikacioni Canon Photo Companion

Partneri i përsosur për çdo rrëfimtar të historive vizuale, aplikacioni ynë Photo Companion app ju ofron akses në përmbajtje dhe njohuri profesionale e të personalizuara, atëherë kur ju duhen më shumë - që t'u jepni vërtet jetë historive tuaja.

Zbuloni më shumë

Canon Photo Companion app
Cinematic Full Hd Movies

Video kinematografike në Full HD

Regjistroni video Full HD me cilësi të mrekullueshme, me një pamje me thellësi të vogël të fushës që është karakteristike e videove profesionale. Dual Pixel CMOS AF përshtatet me butësi për t'i mbajtur të qarta objektet në lëvizje pa shkaktuar largime të vëmendjes, ndryshime të papritura të fokusit dhe një Stabilizues dixhital i integruar me 5 boshte zbut lëvizjet e padëshiruara të kamerës.

Videot me regjistrim me intervale në 4K mund të krijohen në kamerë, duke regjistruar me detaje të pabesueshme lëvizjen e skenave që ndryshojnë ngadalë.

Welcome to the world of EOS

Shfletoni larmi të lenteve në dispozicion

Kamera EOS 6D Mark II mbështetet nga një sistem kamerash, lentesh dhe aksesorësh të besuar nga fotografët kudo në botë.

Mësoni më shumë

EOS 6D Mark II dhe EOS RP krahasuan

Trupi i kamerës

EOS 6D Mark II

EOS 6D Mark II

EOS RP

EOS RP

Montim i lentes

Montimi EF

Montimi RF

Përputhshmëria e lentes

EF Montim i lentes vetëm

Lente RF, EF dhe EF-S mund të përdoren me përshtatësin Montimi EF-EOS-R

Pikselë efektivë (afro MP)

26.2 megapixel Kuadri i plotë

26.2 megapixel Kuadri i plotë

Procesor imazhi

DIGIC 7

DIGIC 8

Ndjeshmëria më e lartë standarde ISO

40 000

40 000

Dual Pixel CMOS AF

Po

По1

Pikat AF me inkuadruesin

45 pika AF të llojit të kryqëzuar
27 pikë AF të ndjeshme deri në f/8

Deri në 4799 pozicione AF të selektueshme
Ndjeshëm ndaj f/11
Syri AF

në ndriçim të dobët

Ndjeshëm ndaj -3EV2

Ndjeshëm ndaj -5EV3

Shpejtësia e regjistrimit të vazhdueshëm (fps)

6.5fps me Servo AF

5fps fiks AF
4fps me Servo AF

Filma

Full HD në 60fps
4k modaliteti timelapse

Filma 4K në 25fps
4K modaliteti timelapse
Filma Full HD në 60fps

IS stabilizimi dixhital i imazhit me 5 boshte

Po

Po

Ekran me prekje LCD me kënd të ndryshëm

Po

Po

optik

Inkuadruesi optik
Mbulimi 98%
21mm eyepoint

2.36 milion pikë OLED
Obturatori elektronik
22mm eyepoint

Fotografitë e heshtura

Jo

Modaliteti i heshtur i skenës

Kartë memorieje

SD (UHS I)

SD (UHS II)

GPS

Po, i ndërtuar

Me anë të aksesorit opsional GP-E2 ose nëpërmjet pajisjes smart çiftëzuar Bluetooth™

Pesha (me bateri dhe kartën e memories)

765g

485g

Madhësia e trupit (WxHxD)

144,0 x 110,5 x 74,8 mm

132.5 × 85 × 70 mm

Brezin e baterisë

BG-E21

Jo i disponueshëm

Jeta e baterisë

LP-E6
1200 fotografi (standard CIPA)

LP-E17
250 fotografi (standard CIPA)
Ngarkimi USB përmes PD-E1

1 AF kontrast përdoret për regjistrimin e filmave 4K

2 Pika e qendrës, kur përdoret me f/2.8 ose lente më të ndritshme, Modë me një shtënë

3 Pika e qendrës, kur përdoret me lente f/1.2, Modë me një shtënë

What's in the box

Çfarë ka në kuti

EOS 6D Mark II

Kupë syri Eb

Kapak kamere R-F-3

Rripi i kamerës

Paketë baterie LP-E6N

Karikuesi i baterisë LC-E6E

Paketa e manualit të përdoruesit

Lentet e rekomanduara

Aksesorët e përputhshëm

Awards

Produktet e lidhura

* Përdorimi i GPS mund të jetë i kufizuar në disa vende ose rajone. Përdorimi i GPS duhet të jetë në përputhje me ligjet dhe rregulloret e vendit dhe zonës në të cilin përdoret, përfshirë çdo kufizim në përdorimin e pajisjeve elektronike.

** Lidhja gjithmonë aktive mes pajisjes inteligjente dhe kamerës me Bluetooth® kërkon konfigurimin fillestar me aplikacionin Canon Camera Connect. Qëndrueshmëria e lidhjes Bluetooth® varet nga modeli i pajisjes inteligjente dhe faktorë të tjerë të mjedisit. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës. Pajisja inteligjente e përputhshme kërkon Bluetooth® versioni 4 (ose version i mëvonshëm) dhe ekzekutimin e sistemit operativ iOS 8.4 (ose të mëvonshëm) ose Android 5.0 (ose të mëvonshëm) me aplikacionin më të fundit Canon Camera Connect të instaluar (i disponueshëm nga Apple App Store ose Google Play store)