The Full Frame Advantage
alt text goes here

Avantazhi i kuadrit të plotë

Me sensorin me kuadër të plotë CMOS 26,2 megapikselë dhe procesorin e imazhit DIGIC 7, kamera EOS 6D Mark II është krijuar që nga bazat për të siguruar rezultate profesionale

Diapazoni dinamik

Sensori më i fundit CMOS i kamerës EOS 6D Mark II siguron një diapazon të gjerë dinamik, duke ruajtur detajet te theksimet e ndriçuara dhe hijet e errëta për një pamje dhe ndjesi origjinale. Gjerësia e madhe e ekspozimit ju lejon të bëni më shumë me skedarët gjatë procesit pas prodhimit.

Niveli i ulët i zhurmës në kushte të errëta

Imazhet e realizuara në kushte të errëta kanë një nivel të ulët të zhurmës dhe një qartësi të lartë - punoni me ndjeshmëri maksimale deri në ISO 40 000 (zgerohet deri në ISO 102 400). Sensori CMOS i kamerës EOS 6D Mark II kap sa më shumë dritë të jetë e mundur dhe procesi i saj DIGIC 7 minimizon zhurmën dixhitale si artefakte.

Përpunimi i imazheve i një niveli tjetër

Korrigjimi i integruar i shmangieve të lentes përmirëson rendimentin optik duke kompensuar faktorët si shpërhapja, shformimi dhe shmangiet kromatike. Rezultati është një imazh që është qartësisht superior, drejtpërdrejt nga kamera.

Next level image processing
Powerful portraits

Portrete të fuqishme

Kamera EOS 6D Mark II me kuadër të plotë siguron vetë një thellësi fushe më të cekët se sa kamerat me sensorë më të vegjël, duke e bërë atë një mjet të shkëlqyer për portrete profesionale. Izoloni një subjekt jashtëzakonisht që qartë në një sfond të butë dhe provoni të regjistroni me lentet unike me hapje të gjerë, si EF 85mm f/1.2L II USM, për efekte fokusi shumë të cekët.