Kamera DSLR

Canon EOS 6D Mark II

Specifikimet

Dimensionet (GjxLxTh)
144,0 x 110,5 x 74,8 mm
Qëndresa ndaj Ujit/Pluhrit
Po
Kapja e Baterisë
Doreza e baterisë BG-E21
EOS 6D Mark II

Specifikimet

 • Notification Image
  26,2 megapikselë

  Rezolucioni

 • Notification Image
  Inkuadruesi inteligjent

  Dizajni i ndritshëm i pentaprizmit

 • Notification Image
  ISO maksimale 40 000

  Zgjerohet deri në ISO 102 400

 • Notification Image
  Ekrani me kënd të ndryshueshëm

  Me kontrollet e ekranit me prekje

 • Notification Image
  Fokusi automatik i tipit të kryqëzuar

  Për të 45 pikat e fokusit

 • Notification Image
  GPS

  Shënoni me etiketa gjeografike kur regjistroni

 • Notification Image
  Dual Pixel CMOS AF

  Për fotografi dhe video

 • Notification Image
  Lidhjet pa tel

  Bluetooth®, NFC dhe Wi-Fi

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Tipi
  Afro 35,9 x 24,0 mm CMOS
 • Pikselët Efektive
  Afro 26,2 megapikselë
 • Piksel Gjithsej
  Afro 27,1 megapikselë
 • Raporti i Pamjes
  3:2
 • Filtri me Kalimin e Ulët
  I integruar/I fiksuar
 • Pastrimi i Sensorit
  Sistemi i Pastrimit të Integruar të EOS
 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës
  Ngjyra Parësore

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC 7

Lentja

 • Vendosja e Lentës
  EF (duke përjashtuar lentet EF-S, EF-M)
 • Gjatësia Vatrore
  I barasvlefshëm me 1,0x gjatësia vatrore e lentës
 • Stabilizim Imazhi
  Stabilizues optik imazhi në lente të pajtueshme
  Film: IS dixhital me 5 akse brenda kamerës i disponueshëm.1

FOKUSIMI

 • Tipi
  Përmes pamorit optik:
  Sistemi i zbulimit të fazës imazh-formuese TTL sekondare me sensor AF të dedikuar
  Përmes shikimit live në ekranin LCD:
  Sistem Dual Pixel CMOS AF. Piksela të zbulimit të fazës të integruara në sensorin e imazhit2
 • Sistemi AF/ Pikët
  Përmes pamorit optik:
  45 pika AF të llojit të kryqëzuar
  (45 pika tërthore f/5.6 me vetëfokusim, deri në 27 pika f/8 (9 tërthore)3, pika qendrore është f/2.8 dhe f/5.6 tërthore dyshe, me sensitivitet ndaj -3 EV)
  Numri i pikave të mundshme tërthore me vetëfokusim ndryshon në varësi të objektivit.
  Përmes shikimit live në ekranin LCD:
  Maksimumi 63 pika AF (Vend i fiksuar në rrjetë 9x7) me anë të zgjedhjes automatike të kamerës4
 • Sfera e Funksionimit AF
  Përmes pamorit optik:
  EV -3 - 18 (at 23 °C & ISO 100) me pikën e qendrës AF & lente f/2.8 ose më të shndritshme
  Përmes shikimit live në ekranin LCD:
  EV -2,5 - 18 (në 23 °C & ISO 100) me One-Shot AF
 • Modalitetet AF
  Përmes pamorit optik:
  AF me një shkrepje
  Predictive AI Servo AF (algoritimi AI Servo II)
  Fokusi automatik AI
  Përmes shikimit live në ekranin LCD:
  AF me një shkrepje
  Servo AF
 • Zgjedhja e pikës AF
  Përmes pamorit optik:
  Zgjedhje Automatike: AF me 45 pikë
  Zgjedhje manuale: Pikë e vetme/ AF me pikë
  Zgjedhje manuale: AF me Zonë
  Zgjedhje manuale: Zonë e Madhe AF
  Pikët AF mund të zgjidhen veçmas për pozimin vertikal dhe horizontal
  Nëpërmjet ekranit LCD:
  Zgjedhja automatike: AIAF i fytyrës + gjurmimi, deri në 63 pika AF kur nuk zbulohet një subjekt / fytyrë
  Zgjedhja manuale nëpërmjet ekranit me prekje ose pozicioni i lirë me 1 pikë AF/ 1 zonë AF (9 pika, rrjeta 3x3).5
 • Shfaqja e Pikës së Zgjedhur AF
  E vendosur sipër në treguesin e kuadrit dhe e treguar në pjesën e sipërme të panelit LCD dhe ekranit të Kontrollit të Shpejtë
 • AF Parashikues
  Po6
 • Bllokimi AF
  I kyçur kur butoni shkrehësi është shtypur përgjysmë në modalitetin Një Fotografi AF ose kur butoni AF-ON është shtypur.
 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF
  Lëshuar nga një transmetues opsional i posaçëm Speedlite ose një transmetues opsional Speedlite Transmitter ST-E2
 • Fokusim Manual
  E përzgjedhur te lentja
 • Mikroregullimi AF
  C.Fn II-16
  +/- 20 hapa (cilësimet e gjerë dhe tele për Zmadhimet)
  Përshtat të gjitha lentat me të njëjtën sasi
  Përshtat deri në 40 lente individualisht
  Përshtatjet mbahen mend për lentën sipas numrit të serisë

Kontroll i Ekspozimit

 • Modalitetet e matjes
  Përmes pamorit optik:
  Sensori i matjes RGB+IR 7560 pikselë
  Matja me zonën e ndarë në 63 segmente (9 × 7)
  (1) Matja vlerësuese (e lidhur me të gjitha pikat AF)
  (2) Matja e pjesshme (përafër. 6,5 % e pamorit)
  (3) Matja e vendit (përafër. 3,2 % e pamorit)
  (4) Matja e qendrës mesatare të përafërt
  Përmes shikimit live në ekranin LCD:
  (1) Matje vlerësuese (315 zona)
  (2) Matja e pjesshme (përafër. 6,3 % e ekranit LCD)
  (3) Matja e vendit (përafër. 2,7 % e ekranit LCD)
  (4) Matja e qendrës mesatare të përafërt
 • Sfera e Matjes
  Përmes pamorit optik:
  EV 1-20 (në 23 °C , ISO 100)
  Përmes shikimit live në ekranin LCD:
  EV 0-20 (në 23 °C, ISO 100, matje vlerësuese)
 • Bllokimi AE
  Automatik: Në modalitetin me 1 pozë me matjen vlerësuese ekspozimi bllokohet kur arrihet fokusi.
  Manual: Me butonin e kyçjes AE në modalitetet e zonës krijuese.
 • Kompensimi i Ekspozimit
  +/-5 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2 (mund të kombinohet me AEB).
 • AEB
  2, 3, 5 ose 7 fotografi +/-3 EV 1/3 ose 1/2 rritje të ndalimeve
 • Ndjeshmëria ISO
  Fotografi: Auto (100 - 40000), 100 - 40000 (në rritje me ndalesa 1/3 ose ndalesa të plota), ISO manuale mund të zgjerohet deri në L: 50, H1: 51200, H2: 1024007
  Video: Auto (100 - 25600), 100 - 25600 (në rritje me ndalesa 1/3 ose ndalesa të plota), parametrat për ISO automatike / ISO manuale mund të zgjerohen deri në H1: 51200. H2: 1024008

Shkrehësi

 • Tipi
  Shkrehësi vatror i rrafshët i kontrolluar elektronikisht
 • Shpejtësia
  30-1/4000 sek (rritje me ndalesa 1/2 ose 1/3), Llampa (Sfera gjithsej e shpejtësisë së shkrehësit. Sfera e disponueshme ndryshon nga modaliteti i fotografimit)

Balancimi i të bardhës

 • Tipi
  Balancimi automatik i ngjyrave me sensorin e imazhit
 • Cilësimet
  AWB (përparësia e ambientit/e të bardhës), ndriçimi i ditës, hije, me re, tungsten, drita e bardhë fluoreshente, blici, e përshtatur, parametri i temperaturës së ngjyrës (rreth 2500 K - 10000 K)
  Kompensimi i balancimit të ngjyrave:
  1. Blue/Portokalli +/-9
  2. E purpurt/jeshile +/-9.
 • Balancimi i Ngjyrave i Personalizuar
  Po, 1 cilësim mund të rregjistrohet
 • Kllapat WB
  +/-3 nivele në rritje të vetme të nivelit
  2, 3, 5 ose 7
  Blue e Përzgjedhshme/pranë Portokallisë ose pranë të Purpurtës/Jeshiles.

Treguesi i kuadrit

 • Tipi
  Prizmi penta
 • Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Afro 98 %
 • Magnification
  Afro 0,71x9
 • Pika e syrit
  Afro 21mm (nga qendra e lentës të pikës së syrit)
 • Korrigjim i Dioptrisë
  -3 në +1 m-1 (dioptre)
 • Ekrani i Fokusimit
  Fikse (Ekran LCD transmetues
 • Pasqyrë
  Gjysmë pasqyrë me kthim të shpejtë (Transmetimi: raporti i pasqyrimit prej 40:60, asnjë prerje e pasqyrës me EF600mm f/4 ose më e shkurtër)
 • Informacioni i Treguesit të Kuadrit
  Informacionet për fokusin automatik (AF): pikat AF, konfirmimi i fokusit, modaliteti i zgjedhjes së zonës AF, modaliteti AF
  Informacionet e ekspozimit: Modaliteti i ekspozimit, Shpejtësia e obturatorit, vlera e hapjes së diafragmës, shpejtësia e ISO, kyçja AE, niveli i ekspozimit/kompensimi, Modaliteti i matjes, rrethi i matjes së pikës, paralajmërimi për ekspozimin, AEB.
  Informacioni i blicit: Blici gati, sinkronizimi me shpejtësi të lartë, kyçja FE, kompensimi i ekspozimit të blicit, drita e zvogëlimit të syrit të kuq.
  Informacion Imazhi: Informacion Kartele, maksimum flakje (ekran 2 shifror), prioritet i theksimit të tonit (D+).
  Informacionet e kompozimit: Rrjeta, Niveli elektronike, Raporti i pamjes
  Informacione të tjera: Modaliteti i lëvizjes, Niveli i baterisë, Simboli i sinjalizimit, Zbulimi i flakërimave, Cilësia e imazhit (RAW/ JPEG)
 • Thellësia e Shikimit Paraprak të Fushës
  Po, me butonin e Thellësisë së Shikimit Paraprak të Fushës.
 • Mbyllësi i Okularit
  Me rrip

Monitori LCD

 • Tipi
  Ekrani me prekje me kënde të ndryshme 7,7 cm (3,0") 3:2 Clear View II TFT, afro 1040K pika
 • Mbulimi
  Afro 100%
 • Këndi i Shikimit (Horizontalisht/Vertikalisht)
  Afro 170°
 • Veshja
  Kundër njollës
 • Rregullim i Ndriçimit
  I rregullueshëm te një nga shtatë nivelet
 • Opsionet e Shfaqjes
  (1) Ekrani i Kontrolleve të Shpejtë
  (2) Cilësimet e Kamerës
  (3) Niveli Elektronik

Blici

 • Modalitetet
  Blic Automatik E-TTL II, Matje Manuale
 • Sinkronizimi X
  1/180 sek.
 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  +/- 3EV në rritje 1/2 ose 1/3
 • Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  Por, me Blicin e Jashtëm të pajtueshëm
 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit
  Po
 • Sinkronizimi i Perdes së Dytë
  Po
 • Fundi i Këmbëzës / PC
  Po/Jo
 • Pajtueshmëria e Blicit të Jashtëm
  E-TTL II me seritë EX Speedlites, ndihmë me valë me shumë blice (me accessory shtesë)
 • Kontrolli i Blicit të Jashtëm
  përmes ekranit të menusë së kamerës

Shkrepja

 • Modalitetet
  Automatike inteligjente e skenës, Automatike krijuese, Skena speciale (Portret, Fotografi grupi, Peizazh, Sporte, Fëmijë, Zhvendosje10, Nga afër, Ushqime, Dritë qiriri, Portret natën, Skenë natën me kamerën në duar, Kontrolli i dritës së sfondit HDR), Programi AE, Prioriteti i obturatorit AE, Prioriteti i hapjes së diafragmës AE, Ekspozimi manual, Ekspozimi i llambës, I përshtatur (C1/C2)
 • Stilet e Fotografisë
  Auto, Standard, Portret, Peizazh, Detaje të imëta, Neutral, Besnik, Monokrom, Përcaktuar nga përdoruesi (x3)
 • Hapësira e Ngjyrës
  sRGB dhe Adobe RGB
 • Përpunimi i imazhit
  Përparësia e Theksimit të Tonit
  Përmirësuesi Automatik i Dritës (4 cilësime)
  Zvogëlimi i zhurmave të ekspozimit nga larg
  Reduktimi i zhurmës me shpejtësi të lartë ISO (4 parametra + Reduktimi i zhurmës me shumë shkrepje)
  Korrigjimi automatik i ndriçimit periferik të lentes, korrigjimi i shformimit, korrigjimi i shmangies kromatike dhe korrigjimi i zbërthimit
  Ekspozimi i shumëfishtë
  Modaliteti HDR
  Përpunimi i imazhit RAW - vetëm gjatë Rishikimit të imazhit
  Ndryshim madhësie në M ose S1, S2
 • Modalitetet e lëvizjes
  Një e vetme, L e vazhduar, H e vazhduar, Kohëmatësi (2s + telekomanda, 10s + telekomanda, e vazhduar), Regjistrimi njësh në heshtje, Regjistrimi i vazhduar në heshtje
 • Continuous Shooting
  Maks. afro 6,5 fps. (shpejtësia ruhet për deri në 150 imazhe në JPEG, 21 imazhe në RAW)1112
 • Intervalometer
  I integruar, numri i pozave që mund të zgjidhen nga 1-99 ose pa kufi. Kohëmatësi i llambës i disponueshëm
  Modaliteti i videos me regjistrim me intervale në dispozicion13

Metoda Live View

 • Tipi
  Treguesi elektronik i kuadrit me sensorin e imazhit
 • Mbulimi
  Afro 100% (horizontalisht dhe vertikalisht)
 • Niveli i Kuadrove
  29.97 fps
 • FOKUSIMI
  Fokusimi Manual (Zmadhon imazhin 5x ose 10x në të gjitha pikat në ekran)
  Fokusi automatik: Dual Pixel CMOS AF14, Ndjeshmëria e gjurmimit (-3 deri në +3) dhe Shpejtësia e Servo AF për video (-7 deri në +2)
 • Matja
  Matje vlerësuese në kohë reale me sensor imazhi
  Koha aktive e matjes mund të ndryshohet
 • Opsionet e Shfaqjes
  Vendosja e grillës (x3), Histogrami, Raportet e shumtë të pamjes, Niveli elektronik

Lloji i skedarit

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG: I mirë, Normal (Exif 2.30 [Printim Exif] i përshtatur) / Rregulli i konstruktit për sistemin e Skedarit të Kamerës (2.0),
  RAW: RAW, M-RAW, S-RAW (14bit, edicioni i dytë origjinal i Canon RAW),
  Formati i Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Versioni 1,1 i pajtueshëm
 • Rregjistrimi në të njëjtën kohë RAW+JPEG
  Po, çdo kombinim i RAW + JPEG, M-RAW + JPEG, S-RAW + JPEG është i mundshëm.
 • Madhësia e Imazhit
  JPEG 3:2: (L) 6240 x 4160, (M) 4160 x 2768, (S1) 3120 x 2080 (S2) 2400 x 1600
  JPEG 4:3: (L) 5536 x 4160, (M) 3680 x 2768, (S1) 2768 x 2080, (S2) 2112 x 1600
  JPEG 16:9: (L) 6240 x 3504, (M) 4160 x 2336, (S1) 3120 x 1752, (S2) 2400 x 1344
  JPEG 1:1: (L) 4160 x 4160, (M) 2768 x 2768, (S1) 2080 x 2080, (S2) 1600 x 1600
  RAW: (RAW) 6240 x 4160, (M-RAW) 4680 x 3120, (S-RAW) 3120 x 2080
 • Lloji i Filmit
  MP4:
  Film: MPEG4 AVC / H.264 (Video: H.264 inter-kuadro, Audio: AAC, niveli i regjistrimit mund të rregullohet manualisht nga përdoruesi)
  MOV:
  JPEG me lëvizje (4K 29,97/25,00, vetëm video me regjistrim me intervale)
  ALL-I (FHD 29,97/25,00, vetëm video me regjistrim me intervale)
 • Madhësia e Filmit
  1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,976 fps) IPB standard ose i lehtë
  1280 x 720 (59,94, 50, 29,97, 25 fps) IPB standard ose i lehtë
  Video HDR15:
  1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,976 fps) IPB (standard, i lehtë)
  Video me regjistrim me intervale:
  3840 x 2160 ( 29,97, 25 fps) JPEG me lëvizje
  1920 x 1080 ( 29,97, 25 fps) ALL-I
 • Gjatësia e Filmit
  Kohëzgjatja maksimale 29 min 59 sek, Madhësia maksimale e skedarit 4 GB (Nëse madhësia e skedarit e kalon 4 GB, do të krijohet një skedar i ri automatikisht përveçse në modalitetin e Videos me regjistrim me intervale)
 • Dosjet
  Dosjet e reja mund të krijohen dhe zgjidhen me dorë
 • Numërimi i Skedarëve
  (1) Numëri i Njëpasnjëshëm
  (2) Rivendosja Automatike
  (3) Rivendosja Manuale

Veçori të tjera

 • Funksionet e Personalizuar
  28 funksione të përshtatura
 • Etiketimi i të Dhënave Meta
  Informacioni i të drejtës së autorit të përdoruesit (mund të vendoset në kamera)
  Vlerësimi i imazhit (0-5 yje)
  Koordinatat GPS: Gjerësia gjeografike, gjatësia gjeografike, lartësia mbi detin, ora universale e koordinuar (UTC), statusi i marrjes së sinjalit satelitor
 • Ndriçimi / Paneli LCD
  Po/Po
 • Qëndresa ndaj Ujit/Pluhrit
  Po
 • Memo e Tingullit
  Jo
 • Sensor Inteligjent Orientimi
  Po
 • Zmadhimi i rishikimit
  1,5x - 10x
 • Formatët e Shfaqjes
  (1) Imazh i vetëm me informacion (2 nivele)
  (2) Imazh i vetëm
  (3) Indeks me 4 imazhe
  (4) Indeks me 9 imazhe
  (5) Indeks me 36 imazhe
  (6) Indeks me 100 imazhe
  (7) Kalo në ekran
  (8) Video/modifikimi
 • Panorama
  Koha e rishikimit: 03-01-02/20-05-10 sekonda
  Përsëritja: Ndezur/Fikur
  Muzika në sfond: Ndezur/Fikur
  Efekt i kalimit: Fikur, Rrëshkitje 1, Rrëshkitje 2, Zbehje 1, Zbehje 2, Zbehje 3
 • Histogrami
  Ndriçimi: Po
  RGB: Po
 • Njoftimi i Theksimit
  Po
 • Fshirja/Mbrojtja e Imazhit
  Fshi: Imazhi i vetëm, Të gjithë imazhet në dosje, Imazhet e shënuar, imazhet e pambrojtur
  Mbrojtja: Mbron nga fshirja e një imazhi në një kohë
 • Kategoritë e Menysë
  (1) Menyja e fotografimit (x5)
  (2) Menyja e rishikimit (x3)
  (3) Menuja e konfigurimit (x5)
  (4) Menyja e Funksioneve të Personalizuar
  (5) Menyja ime
 • Gjuhët e Menysë
  25 gjuhë
  anglisht, gjermanisht, frëngjisht, hollandisht, danisht, portugalisht, finlandisht, italisht, norvegjisht, suedisht, spanjisht, greqisht, rusisht, polonisht, çekisht, hungarisht, rumunisht, ukrainisht, turqisht, arabisht, tajlandisht, kinezisht e thjeshtuar, kinezisht tradicionale, koreanisht dhe japonisht
 • GPS
  Satelitët e përputhshëm: satelitët GPS (SHBA), satelitët GLONASS (Rusi), Sistemi satelitor Quasi-Zenith (QZSS) MICHIBIKI (Japoni)16
  Intervali i përditësimit të pozicionit: 1 sek., 5 sek., 10 sek., 15 sek., 30 sek., 1 min., 2 min., 5 min.
  Parametri i orës: të dhënat e orës me GPS caktuar te kamera
  Të dhënat e regjistrit: një skedar në ditë, formati NMEA
 • Përditësimi i Firmuer
  Përditësimi i mundshëm nga përdoruesi.

Ndërfaqja

 • Kompjuter
  Hi-Speed USB (USB 2.0)
 • Wi-Fi
  Wi-Fi (2,4 GHz) Kanalet: IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n17
 • Siguria e Wi-Fi
  Pika e aksesit të kamerës: WPA2-PSK me enkriptimin AES ose e hapur
  Infrastruktura: Çelësi i ndarë, me enkriptimin WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK me enkriptimin TKIP/AES ose e hapur
 • Bluetooth
  Në përputhje me versionin 4.1 të specifikimit të Bluetooth (teknologjia Bluetooth me nivel të ulët të energjisë)18
 • NFC
  Në përputhje me etiketën 3/4 të tipit të forumit NFC (dinamike)
 • Tjetër
  Dalja HDMI (tipi C), mikrofoni i jashtëm (minifisha stereo 3,5 mm)

Printimi i Drejtpërdrejtë

 • Printerët Canon
  Printerat Fotografikë Kompaktë të Canon dhe Printerat PIXMA që lejojnë përdorimin e PictBridge
 • PictBridge
  Po (në përputhje me PictBridge nëpërmjet WLAN)

Memoria

 • Tipi
  Karta SD, SDHC ose SDXC (UHS-I)

Sistemi operativ i mbështetur

 • PC dhe Macintosh
  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 (me Microsoft .NET Framework 4.5 të instaluar)19
  Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11 / 10.12

Programi kompjuterik

 • Shfletim dhe Printim
 • Përpunimi i imazhit
  Digital Photo Professional 4
 • Tjetër
  EOS Utility
  Mjeti i regjsitrimit të lentes EOS
  Mjeti i regjistrimit të shërbimit të uebit të EOS
  Muzika shembull e EOS
  Modifikuesi i Stilit të Fotografisë
  Utilitet Harte

Burimi i Energjisë

 • Bateri
  Bateri e rikarikueshme Li-ion LP-E6N (e përfshirë)
 • Jeta e baterisë
  Afro 1200 shkrepje (në 23°C, AE 50%, FE 50%)20
  Afro 1100 shkrepje (në 0°C, AE 50%, FE 50%)
 • Treguesi i Baterisë
  6 nivele + perqindja
 • Kursimi i Energjisë
  Energjia fiket pas 1, 2, 4, 8 ose 15 min.
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Përshtatësi i rrymës së alternuar AC-E6(N), lidhësi DC: DR-E6, karikuesi i baterisë LC-E6E, karikuesi i makinës CBC-E6

Aksesorët

 • Treguesi i kuadrit
  Eyecup Eb, Lentat e rregullimit dioptrik E-series, Eyepiece Extender EP-EX15II, Angle Finder C
 • Kasë
  Veshja mbrojtëse PC-E1
 • Transmetues skedash me valë
  Transmetimi Wi-Fi i integruar
 • Lentet
  Të gjitha lentet EF (duke përjashtuar lentet EF-S dhe EF-M)
 • Blici
  Blicet Canon Speedlite (90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III-RT, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Speedlite Transmitter ST-E2, Speedlite Transmitter ST-E3-RT)
 • Kapja e Baterisë
  Doreza e baterisë BG-E21
 • Telekomanda/Çelësi
  Çelës Telekomandë RS-80N3
  Telekomandë me Kohëmatës TC-80N3
  Telekomanda RC-6
  Telekomanda pa tela BR-E1 (me Bluetooth)
 • Tjetër
  Rripi i Dorës E2
  Kabëll Ndërfaqeje IFC-400PCU
  Mikrofoni i drejtuar stereo DM-E1

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. Objektivat e mëposhtëm nuk mbështesin stabilizim dixhital nga brenda kamerës: EF50mm f/1.0L USM, EF300mm f/2.8L IS II USM, EF600mm f/4L USM, EF50mm f/1.2L USM, EF400mm f/2.8L USM, EF600mm f/4L IS USM, EF85mm f/1.2L USM, EF400mm f/2.8L II USM, EF600mm f/4L IS II USM, EF85mm f/1.2L II USM, EF400mm f/2.8L IS USM, EF800mm f/5.6L IS USM, EF200mm f/1.8L USM, EF400mm f/2.8L IS II USM, EF1200mm f/5.6L USM, EF200mm f/2L IS USM, EF500mm f/4L IS USM, EF28-80mm f/2.8-4L USM, EF300mm f/2.8L USM, EF500mm f/4L IS II USM, EF200-400mm f/4L IS USM 1.4x Extender, EF300mm f/2.8L IS USM, EF500mm f/4.5L USM
 2. Dual Pixel CMOS AF - AF është i mundur në një zonë rreth 80% vertikalisht x 80% horizontalisht në kuadër
 3. Numri i pikave me vetëfokusim, pikave tërthore me vetëfokusim dhe pikave tërthore dyshe me vetëfokusim varen nga objektivi i përdorur. Për një listë të plotë të mbështetjes shih manualin e produktit në www.canon-europe.com/support
 4. Numri maksimal i kuadros AF varet nga raporti i aspektit të imazhit të zgjedhur
 5. Dual Pixel CMOS AF - AF është i mundur në një zonë rreth 80% vertikalisht x 80% horizontalisht në kuadër
 6. Me EF300mm f/2.8L IS USM në 50 km/orë
 7. Indeksi i ekspozimit të rekomanduar
 8. Indeksi i ekspozimit të rekomanduar
 9. Me lente 50mm në infinit, -1m-1 dpt
 10. Në dispozicion kur përdorni Pamjen e drejtpërdrejtë nëpërmjet ekranit LCD. Efekti maksimal në modalitetin e zhvendosjes i disponueshëm kur përdorni lentet e mëposhtme: EF 24-105mm f/4L II IS USM
 11. Bazuar në kushtet e testimit të Canon, JPEG, ISO 100, Stili i fotografisë standarde. Ndryshon në varësi të subjektit, llojit dhe kapacitetit të kartës së kujtesës, cilësisë së rregjistrimit të imazhit, shpejtësisë ISO, modalitetit të shtypjes, Stilit të Fotografisë, Funksioneve të personalizuara, etj.
 12. Shpejtësia e qëndrueshme e regjistrimit të vazhdueshëm është testuar bazuar në standardin e testimit të Canon. Funksioni kërkon një kartë memorieje të përputhshme SDHC/SDXC UHS kategoria e shpejtësisë 1, numri total i kuadrove të regjistruara ndryshon në varësi të subjektit të regjistrimit, parametrave dhe markës së kartës së memories
 13. Lentet e mëposhtme nuk janë në përputhje me stabilizimin dixhital në kamerë: EF 50mm f/1.2L USM, EF 85mm f/1.2L II USM, EF 200mm f/2L IS USM, EF 300mm f/2.8L IS II USM, EF 400mm f/2.8L IS II USM, EF 500mm f/4L IS II USM, EF 600mm f/4L IS II USM, EF 800mm f/5.6L IS USM dhe EF 200-400mm f/4L IS USM
 14. Dual Pixel CMOS AF - AF është i mundur në një zonë rreth 80% vertikalisht x 80% horizontalisht në kuadër
 15. Video HDR e disponueshme vetëm në disa modalitete SCN
 16. Përdorimi i GPS-së mund të jetë i kufizuar në shtete ose rajone të caktuara. Përdorimi i GPS duhet të jetë në përputhje me ligjet dhe rregulloret e vendit dhe zonës në të cilin përdoret, përfshirë çdo kufizim në përdorimin e pajisjeve elektronike.
 17. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone.
 18. Lidhja Bluetooth kërkon një pajisje smart të pajisur me Bluetooth versioni 4.0 (ose më të ri). Kërkon gjithashtu që pajisja smart të përdorë sistemin operativ iOS 8.4 (ose më të ri) ose Android 5.0 (ose më të ri) si edhe versionin më të fundit të aplikacionit Camera Connect të instaluar
 19. Aplikacionet softuer të pajtueshme me Windows 10 vetëm në Windows 10 metodë desktopi
 20. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur bateritë dhe formatin e kartës së memories të përfshirë me kamerën, përveçse kur tregohet ndryshe