sharp image low light
alt text goes here

Fokusimi me saktësi

Pavarësisht nëse po realizoni portrete në studio me pamjen e drejtpërdrejtë apo po përdorni inkuadruesin për të shikuar një moment vendimtar, kamera EOS 6D Mark II fokusohet me shpejtësi dhe saktësi për rezultate jashtëzakonisht të qarta.

focus in low light

Fokusoni me vetëbesim, edhe në kushtet e ndriçimit të dobët

Secila nga 45 pikat e fokusit automatik (AF) të kamerës EOS 6D Mark II është i një natyre të tipit të kryqëzuar, për më shumë ndjeshmëri dhe saktësi. Një pikë e tipit të kryqëzuar të dyfishtë në qendër fokusohet me saktësi të lartë edhe nën dritën e hënës (-3 EV), kështu që mund të keni vetëbesim të qartësia e rëndësishme atëherë kur ka rëndësi më shumë.

Kjo ndjeshmëri e bën po ashtu të mundur fokusin automatik (deri në 27 pika) me hapjet maksimale të diafragmës deri në f/8 - e dobishme kur përdorni lente super-telefoto me telekonvertues, për shembull.

Fokusimi i zonës së gjerë me 45 pika dhe regjistrimi i vazhdueshëm me 6,5 fps

45 pikat AF të tipit të kryqëzuar të kamerës EOS 6D Mark II janë të përhapura në inkuadrues në një model të zonës së gjerë dhe fokusohen me saktësi të jashtëzakonshme. Ruajtja e qartësisë për objektet në lëvizje kur mbuloni organizime plot aktivitete ose aksionin e shpejtë, edhe kur regjistroni me 6,5 kuadro në sekondë.

canon wide area focusing

Fokusimi i shpejtë me pamjen e drejtpërdrejtë po ashtu

Kur regjistroni në modalitetin e Pamjes së drejtpërdrejtë, duke përdorur ekranin me kënd të ndryshueshëm të kamerës EOS 6D Mark II, fokusi automatik Dual Pixel CMOS AF fokusohet me një saktësi dhe shpejtësi të pabesueshme. Trokitni për të zgjedhur një objekt që do të monitorohet dhe do të mbahet në fokus të qartë kur lëviz në kuadër.

fast focusing shooting in live view