eos 700d sample

Kamerat EOS DSLR për fillestarët

Merrni pa u munduar hapat e radhës në fotografinë EOS dhe kënaquni me cilësinë e shkëlqyer të figurës me mundësi kreative të pafund.

Zgjidhni EOS DSLR tuaj ideale

Gama EOS DSLR e nivelit fillestar ofron një mundësi kamerash për t'iu përshtatur stilit tuaj.

EOS 200D

EOS 200D

Me kontrolle si në smartfon dhe një cilësi të mrekullueshme, fotografia e shkëlqyer nuk ka qenë asnjëherë kaq e lehtë.

Eksploroni tani

EOS 200D
Nxjerrë me EOS 200D
  • f/7.1
  • 1/200
  • 100
Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Nuk jeni të sigurt cilin model të zgjidhni?

Përdorni përzgjedhësin e kamerës dhe gjeni kamerën e përsosur për ju.

Gjeni kamerën time

Fuqia e të qenit kreativ.

Një SLR digitale mund t'i kthejë kapjet e shpejta në diçka shumë më kreative. Punoni me efektet e fokusit të cekët për të tërhequr vëmendjen tek sujekti juaj, dhe përdorni kombinimet e efekteve të filtrit Kreativ për ta bërë fotografinë tuaj më të dallueshme.

Skena inteligjente automatike

Përdoreni me lehtësi me modalitetin Scene Intelligent Auto (Skena inteligjente automatike) të Canon, e cila zgjedh me saktësi parametrat e duhur të kamerës për subjektin tuaj për të siguruar fotografi me shkëlqyera - duke ju lejuar të vazhdoni me pjesën e rëndësishme të të qenit krijues.

Scene Intelligent Auto

Gati për aksion

Do të jeni gjithmonë gati të shprehni veten me shkrepjen e shpejtë, reaguese, kontrollin intuitiv të ekranit me prekje dhe pamorin optik për kuadrim të lehtë. Ndiqni dhe kapni me lehtësi objektet në lëvizje me një sistem inteligjent autofokusi dhe shkrepje të vazhdueshme.

Ready for action

Shkrepjet e Filmave dhe Videove EOS

Shkrepni me lehtësi video kinematografike. Mbajeni subjektin tuaj të qartë me turbullimin e bukur të sfondit falë teknologjive Dual Pixel CMOS AF dhe Hybrid CMOS AF. Përdorni Video Snapshot për të kapur klipe 2, 4 ose 8 sek dhe kombinojini në regjistrime me cilësi të lartë.

EOS Movies and Video Snapshot
Nxjerrë me EOS 100D
  • f/5.0
  • 1/320
  • 100

Mbështetje dhe inspirim

Ndryshoni lenten dhe ndryshoni pamjen me sistemin EOS plus merrni të gjitha këshillat që ju duhen me udhëzuesit EOS.

Jo të gjitha veçoritë janë të disponueshme në të gjitha kamerat